من در مورد ارزش پروژه بحثی نکردم. من گفتم ارزش کار خودتون رو پایین نیارید. به عنوان مثال فلان ماشین طراحی میشه و در کل خیلی خوبه که یه مثلا ماشین مثل سمند طراحی میشه و ارزش زیادی داره اما مثلا مدیر پروژه میاد میگه این در سطح ماشینهای روز دنیاست و اینا و در نتیجه کل پروژه ای که ارزش خوبی رو داشته با یه سخن اشتباه به باد میده.کاملا حرف شما رو قبول دارم که این پروژه هیچ ارزش خاصی نسبت به دیگر پروژههای موجود بازار نداره، اما اهداف تحقیقاتی که من در راستای این پروژه دنبال کردم و هنوز هم به دنبال آنها هستم ارزش اصلی هستند و در مورد پروژه شما هم این موضوع صدق میکنه.
این بازهم باعث میشه که ارزش کار رو پایین تر بیارین.پویا جان عزیز، قبل از اینکه من این پروژه رو شروع کنم در مورد تمامی پروژه های موجود و در حال توسعه تحقیق کردم و از وجود پروژه آراکس شما هم مطلع بودم و در جزییات کامل هستم.
اگر شما اطلاع داشتید چرا از عنوان اولین استفاده کردید؟ در حقیقت برداشت من اینه که شما از موقعیت سو استفاده رو کردید و فردا من و یا هرکس دیگه میتونه با ارائه مستندات شاکی بشه. مثلا تاریخ sf.net آراکس برای ۴ سال پیش هست و یا اینکه تو ohloh هم ثبت شده. ضمنا ارگانهای دولتی و آکادمیک زیادی هم از وجود آراکس مطلع هستد.
من خودم با تمام پیشنهادهایی که بهم شده کارهام رو ثبت نمی کنم و تنها دلیل اون همین موردی هست که ذکر کردم. (نمونه هاش موتور JIT و همین آٰراکس است) اولین بودن توی ایران فایده ای نداره. اما تحقیق کردن و سر در آوردن از خیلی مسايل خوبه و هیچ ایرادی هم نداره. من بارها اشاره کردم و دیگه هم کم کم دارم خسته میشم.
۱. اولین بودن تو دنیا مهم است و نه ایران ( میتونی بری مالی و ... اونجا اولی باشی)
۲. کارها رو بیخود بزرگ جلوه ندیم و اونها رو بزرگ نکنیم.
۳. بومی کردن تکنولوژی ها کار بزرگی هست و مهم نیست که اول باشی و ...
از نظر پیشیرد تکنولوژی، بله کار ما ارزش خاصی نداره. اما مساله اینه که چقدر داریم سعی میکنیم به اهدافمون برسیم.کاملا حرف شما رو قبول دارم که این پروژه هیچ ارزش خاصی نسبت به دیگر پروژههای موجود بازار نداره، اما اهداف تحقیقاتی که من در راستای این پروژه دنبال کردم و هنوز هم به دنبال آنها هستم ارزش اصلی هستند و در مورد پروژه شما هم این موضوع صدق میکنه.