حالا من اشاره به متخصصان طراحی زبانهای برنامه نویسی کردم، یه فکری بنظرم رسید!
میگم میشه سرچ و تحقیق کرد و یکسری متخصصان طراحی زبانهای برنامه نویسی رو پیدا کنیم و بهشون در این مورد ایمیل بزنیم و نظرشون رو بخوایم.
احتمال زیادی میدم که نظر اونها هم تاحد زیادی با نظر بنده شباهت داشته باشه!
بعید نمیدونم جوابهایی که میدن حال همتون رو بگیره!!
مثلا یکیشون میگه: PHP یک زبان بازمتن است که ابتدا بعنوان یک ابزار شخصی توسط یک فرد غیرمتخصص در امر طراحی زبانهای برنامه نویسی ایجاد شد و سپس به نحو بی قاعده و غیرعلمی ای توسعه پیدا کرد. رفتار این زبان معیاری برای طراحی زبانهای برنامه نویسی نیست و با اصول علمی این رشته سازگاری کافی ندارد!

جون تو آدمای کار درست و دانشگاه دیده همینطوری صحبت میکنن!
من اینقدر دیدم تاحالا که خوب آشنا هستم با منطق و طرز صحبتشون.
چنین آدمایی کاری ندارن که PHP توسط 90 درصد وبسایتهای دنیا داره استفاده میشه و اینطور حرفا، و فقط از روی علم و منطق حرف میزنن.
اول و آخرش هم به احتمال زیاد داستان همینه.
ولی تمام اینا نباید شما PHP کاران و بازمتن دوستان عزیز رو ناامید کنه، چون در دنیای واقعی بیشتر چیزها ایدئال و بدون ضعف و نقص نیست.
مثلا ممکنه دات نت و زبانهایی مثل سی شارپ در کل بیشتر علمی و روی این اصول باشن، ولی در عمل و در دنیای واقعی اونا هم محدودیت ها و معایب خودشون رو دارن (که گاهی مستقیما به خود زبان هم مربوط نمیشه). محدودیت و عیب که فقط روی بحث طراحی نیست! و خیلی چیزها باوجود بی نقص نبودن کاملا مفید هستن و استفاده میشن، بخصوص که در خیلی شرایط اصلا جایگزین مناسب تری هم براشون وجود نداره.