این حرف هارو من زدم.اگر هم تا کنون مطرح نکردم دلیلشو گفتم
اگر الان این مباحثو مطرح کنم میگن چرا الان گفتی دیگه جای این بحثا نیست و داری حاشیه سازی میکنی منم نمیخوام نظر بچه ها رو به نهاد برگردونم چون تا الان کار ناصحیحی ندیدم بجز اینجور چیزا. بعدشم بر اساس اهداف نهاد میتونستن بجای شرکت خصوصی تعاونی ثبت کنن که بیشتر به اهدافمون که کمک به جامعه برنامه نویسان هست نزدیکه
دلیل اینکه شرکت نکردم هم به همون عضو محترمی که این حرف هارو گفته,گفتم.و اصلا دلیلی نمیدونم بخوام جواب پس بدم بابتش.
این پست رو هم من تو تاپیک نذاشتم که بگید خواستی توی نشست شرکت کنید پس اینجور جواب هایی رو ندید.
بحث ما هم با قاصد راه اصلا این نبود اما ایشون دلیل خواستن منم دلایل خودمو اوردم چه صحیح چه ناصحیح
اگر میخواستم سنگ جلوی پای نهاد بزارم اینجا مطرح میکردم.
فکر خودم هست و باعث میشه خودم کنار گیری کنم کسی رو مجبور نکردم که بخواد از نهاد کناره گیری کنه. (البته کنارگیری خودم هم مربوط به فقط این مسائل نمیشه و مشکلات شخصیم هم دخیله).

اما بریم سر بحث سهام و شرکت ها (اصلا ربطی به من نداره اما چون مطرح شده منم چیزایی که میدونم رو بگم)

بریم سراغ بند 8 اساس نامه )

طبق این بند تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده,شرکت باید به صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم بده که معرف نوع سهام,تعداد و مبلغ پرداختی ان فرد میباشد.

بند 9) غیر قابل تقسیم بودن سهام
سهام شرکت غیر قابل تقسیم است.مالکین مشاع مکلفند تنها به یک نفر نمایندگی بدهند (چیزی که اقای شهرکی گفتند.در واقع تقسیم سهام داخلی هست و فقط سهام شما در داخل همون شرکت به رسمیت شناخته میشه و هیچ حق حقوقی برای سهامدار خارج از شرکت نداره)

بند 10) انتقال سهام با نام
تنها با موافقت هیئت مدیره سهامداران حق انتقال سهام رو دارن/نقل و انتقال باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت بشه و سهامداران یا نمایندگانشون باید در دفتر شرکت حاضر شده و نقل و انتقال رو گواهی کنن.

نقل و انتقال سهام با نام بدون رعایت نشریفات بالا از درجه ی اعتبار ساقط بوده.

بند 11 )مسئولیت سهامدار

مسئولیت سهامداران فقط به مبلغ اسمی سهام انها است.

ماده 54 ) از 15 روز قبل از انعقاد مجمع عمومی سالانه هر صاحب سهم میتواند در مرکز اصلی شرکت به صورت حساب ها و صورت اسامی صاحبان سهام مراجعه کرده و از ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت رونوشت بگیرد.

دقیقا نفهمیدیم که ایا اعضا سهامدار محسوب میشن یا خیر/اگر اره چه نوع سهامداری؟سهام ساختگی یا سهام واقعی ؟ایا میشه واقعا مدیریت کرد؟برای اینگونه مسائل مثل بند 54 چه فکری کردید ایا اعضا (همون سهام داران) میتونن
صورت وضعیت شرکت رو بدون مراجعه ی حضوری مشاهده کنن.(حالا یا سالیانه یا هرجور دیگه)

عضو با سهامدار فرق میکنه.
بحث بیمه رو خودتون مطرح کردید من نگفتم که شما دلیل بر انجام ندادنش بیارید.

طبق گفته ی کسی که در نشست حضور داشته:

پروژه ها به 2 دسته تقسیم میشن:
1.پروژه های خود نهاد که خود اعضا انجام میدن و بابتش پولی دریافت نمیکنن

2.پروژه هایی که میگیرن از بیرون و بابتش حق الزحمه دریافت میشه.

عین مفهوم صحبت های ایشون.که شما گفتید نه اینجور نیست و بابتش به اعضایی که مشارکت کردن حق الزحمه پرداخت میشه/حالا یا ایشون در نشست اشتباه متوجه شدن
یا من اشتباه متوجه شدم یا ایشون اشتباه فرمودن.

نهاد قرار نیست کسی از اعضای عادی رو بیمه کنه. سابقه کاری که نهاد به اعضا ارائه میده، همون رزومه پرباری هست که با فعالیت خودش توی نهاد بدست میاره
فعالیت هرجا انجام بدن جزء رزومشون محسوب میشه فرق نمیکنه توی کجا باشه.

مزایای نهاد که 17 18 صفحه از تاپیک رو شامل میشه و بحث هایی که درونش شده و قوانین وضع شده رو یکجا جمع کنید که عضو جدید و من نوعی که تو نشست نبودم مطلع باشم و رفع ابهام بشه و نیاز بباشه 1700 پست رو از ابتدا بخونم و بدونم که وقتی توی نهاد هستم دقیقا حق من به عنوان عضو چیه,چه انتظاراتی داشته باشم و مسئولیتم چیه.

کسی رو این کار پر ریسک استعفا نمیده. دلایل دیگه ای داشته
منظورشون بنده هستم که توی نشستها گفتم بخاطر راه اندازی دپارتمان آموزش و پیگیری بیشتر کارهای نهاد، از کارم در اصفهان استعفا دادم و اومدم شیراز تا شعبه نهاد رو در شیراز راه اندازی کنم. نمیدونم منظورتون از دلایل دیگه چیه و باید به دید اتهام مبنی بر سوء استفاده مالی از درآمدهای نهاد بهش نگاه کنم یا صرفاً منظورتون دلایل شخصی و... بوده ولی درهرحال اگه توی نشستها حضور داشتین (بخصوص نشست شیراز)، متوجه میشدین که با توجه به بررسیها و ارزیابیهایی که توی این مدت بعمل اومده، خیلی هم کار پرریسکی نیست و همه جوانب کار سنجیده شده.
ایشون (همون قاصد راه) بدلیل نداشتن اطلاعات کافی و قانع کننده برای سوالات من این حرف رو زدن که ایشون استعفا داده برای نهاد و ....

منم گفتم خدمتشون که کسی روی زندگی خودش ریسک نمیکنه و بیاد این کارو کنه.....

حتما دلایل دیگه ای داشتن منظور نه مادی بوده نه چیز دیگه و شخصی هست به ما هم ربطی نداره اما اینکه بیایم این رو سند قرار بدیم برای قبولوندن حسن نیت شرکت و نهاد به اعضا فکر نمیکنم درست و منطقی باشه :).

الان دقیقاً سهام و امتیاز سایت و پروژه هایی که اعضا میسازن رو به نام کی میزنن؟ به نام شرکت شخصی.

هم بله و هم نه. امتیاز تمامی سایتها و پروژه ها متعلق به نهاده ولی هر فرد توی نهاد یک رزومه داره که با انجام پروژه ها، بروزرسانی میشه و دقیقاً مشخصه که هر پروژه رو کدوم اعضا در نهاد انجام دادن و تیم برنامه نویسی کیا بودن و تیم طراحی از چه اعضایی تشکیل شده بوده و... بنابراین، عملاً حقوق تیم توسعه و پشتیبانی و بازاریابی و... محفوظه و کسی قرار نیست حقی رو بقیه پایمال کنه. ضمناً نهاد یک شرکت شخصی نیست. سهامی خاصه.
طبق گفته های شما هرکسی حقوقش برای هر پروژه محفوظ هست.

تغییر نام ها (نهاد حمایت از برنامه نویسان/شرکت مهندسی طراحان مهرافرین) فکر میکنم یکم تناقض وجود داشته باشه.
الان میخواید بگید که اسم شرکت بود دیگه باید یه چیزی میذاشتیم.اما فردا شما توی کپی رایت هر سایت مینویسید طراح:شرکت مهندسی طراحام مهر افرین
خب این الان چه حقی رو برای تیم مجری بهمراه داره ؟فردا میگن فلان شرکت این کارو کرده پس حق معنوی و حتی مادی ای رو برای تیم طراح بهمراه نداره.
و اینجور چیزها

سهامی خاص اسمش روشه داداش. سهامی خاص. طبق قوانین شرکتها فقط هیئت مدیره مالک شرکت هستن. این حرفا رو من نمیگم. اساسنامه میگه.

واقعاً شما قوانین رو مطالعه کردین؟ اولاً مالک شرکت فقط هیئت مؤسس هستن و حتی هیئت مدیره هم نمیتونه ادعای مالکیت داشته باشه. ثانیاً توی سهامی خاص، اعضای شرکت (که میتونه شامل دربان و نگهبان و... و کلاً کسانی که اسمشون توی فهرست اعضا به اداره ثبت شرکتها اعلام میشه) میتونن سهام بخرن و تفاوتش با سهامی عام در اینه که توی سهامی عام، سیستم فروش سهام و توزیع برگه های خرید سهام و... مطرح میشه ولی توی سهامی خاص، این موارد داخلیه و بخاطر قضایایی مثل پولشویی و... که ازطریق شرکتهای سهامی خاص انجام میشد، امروزه اینجور شرکتها زیر ذره بین دقیق اداره ثبت شرکتها و بانک مرکزی و سایر ارگانهای مربوطه هستن و باید ماهانه فهرست اعضا و میزان سهام و... رو اعلام کنن.
منظور من از هیئت مدیره همون موسس و مالکان سهام هست این به کنار

قوانین انتقال سهام و مالکیت سهام رو نوشتم و لازم به توضیح دوباره نیست -- کار ما (نهاد) قانونی هست و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از این نظر

سهامی خاص هست نمیشه انتقال داد که. باید عضو هیئت مدیره باشید. یا چیزی شبیه این. خوب وقتی اونا هیئت مؤسس هستن دارن سهامو به اعضای نهاد انتقال میدن. شما که جزء شرکت نیستی که.

دوست عزیز، یک شرکت سهامی خاص میتونه هر وقت تواناییش رو داشت، ارزش سهامش رو ببره بالاتر (که طبیعتاً مالیات و... رو باید بیشتر بده) و سهام جدید رو اعضا خریداری کنن. حالا ما میخوایم این کار رو ماهانه انجام بدیم. صحبت انتقال نیست. صحبت تعریف سهام جدید و واگذاری مجدد به اعضا هست. ضمناً قبلاً هم گفتم برای خرید سهام لازم نیست عضو هیئت مدیره باشین.
صحبت بیشتر اینجاست که
سهام رو چه کسانی میتونن بخرن؟چگونه؟
ایا اعضا هستن ؟
ایا اعضا با حق عضویتی که میدن سهام میخرن و سهامدار محسوب میشن ؟

اگر بله طبق قوانین نقل و انتقال سهام که همون اول گفتم و با توجه به زیاد بودن اعضا و همچنین رشدش در اینده این سیاست مدیریتی مشکل نداره عایا ؟
ایا میخواید مثلا 100 نفرو دعوت کنید دفتر بهش سهام بدید و توی دفتر ثبت کنید

ایا شدنیه ؟این وعده ها شدنی نیست پس چرا اینجوری میگید.

اینکه بگیم شما سهام دار هستی با حق عضویتت خب درست و قانونی نیست.

این ابهامات باید برطرف بشه و ادعاهای محال باید به وعده های شدنی تبدیل بشه.

یا شاید هم من (ما) از صحبت های شما اشتباه برداشت کردیم.

اگر الان این مباحثو مطرح کنم میگن چرا الان گفتی دیگه جای این بحثا نیست و داری حاشیه سازی میکنی منم نمیخوام نظر بچه ها رو به نهاد برگردونم چون تا الان کار ناصحیحی ندیدم بجز اینجور چیزا. بعدشم بر اساس اهداف نهاد میتونستن بجای شرکت خصوصی تعاونی ثبت کنن که بیشتر به اهدافمون که کمک به جامعه برنامه نویسان هست نزدیکه

شما که تفاوت شرکت خصوصی رو با سهام خاص نمیدونید، فکر نمیکنم تفاوت شرکت تعاونی رو هم با سهامی خاص درک کنید. تعاونی کلی دردسر داره و باید زیرنظر بنیاد تعاون و... بریم و صندوق تعاونی راه بندازیم و وام و اینجور مباحث داشته باشیم و مباحث اینچنینی که باعث میشه از دغدغه اصلی نهاد که بیشتر حول محور گردش مالی و ایجاد درآمد برای اعضا و اخذ و توزیع پروژه و آموزش و... است خارج بشیم و یک بنگاه اقتصادی بشیم.
:) دیگه نشد
خوبم میدونم اما وقتی توی یاهو داریم بحث میکنیم بدلایل مختلف مثل عدم حضور ذهن و مشغله و صحبت با بقیه ی contact ها اشتباه وجود داره پس پیش قضاوتی درست نیست.
هرکاری سختی و مشکلات خاص خودش رو داره.تعاونی اتفاقا خیلی هم بیشتر به هدفمون نزدیک بود. (یکسان سازی قیمت ها و حمایت)
الان در جامعه صرفا بعنوان یک شرکت خصوصی (سهامی خاص) میشناسنمون
ایا اشتباه میگم ؟

به من ربطی نداره اصلاً. فقط گفتم که به این دلایل نمیخوام دیگه عضو نهاد باشم.

دوست عزیز، اگه واقعاً به نهاد احتیاج دارین و بهش هم اعتماد دارین، میتونید فعالیت کنید. درغیر اینصورت برای هیچ کسی کارت دعوت نفرستادیم و هیچکسی رو هم مجبور نکردیم که عضو نهاد باشه.
ایشون گفتند که به اقای شهرکی بگید گفتم الان دیگه بمن ربطی نداره و نداره هم واقعا,اینکه نمیخوام عضو نهاد باشم دلایل شخصی دیگه ای رو دارم.

چه عضو نهاد باشم چه نباشم چه هدفم چی بوده و ....
این ابهامات هست.
شما باید کلیه ی قوانین و محدودیت هارو بنویسید تا همه بتونن مطالعه کنن وگرنه هرروز باید پاسخگوی سوالات کاربران باشید.

الان من نوعی تنها با خوندن 1700 پست میتونم اهداف و قوانین رو متوجه بشم
این به عضو گیری و پیشرفت کمک میکنه.

یه زمانی بحث بیمه هم بود تا اونجا که یادمه :)
چطور شد که اینجور شد رو نمیدونم