چون پروژه شخصی بوده فقط واسه دل و کاربرد خودم نوشتم.
میدونید که داکیومنت نوشتن کار چندان جذابی نیست!
طبیعتا ما برنامه نویسان دوست داریم با حداکثر سرعت کد و برنامه بنویسیم.
ضمنا داکیومنت طبیعتا بهتره در یک مراحل پایانی برنامه باشه که دیگه زیاد تغییر و حذف و غیره نداشته باشه برنامه و وقت و انرژی ای که روی تهیه داکیومنت ها گذاشته شده هدر نره.
این پروژه اولین پروژه بنده در این زمینه بوده که تاحدی آزمایشی و تمرینی است و هنوز به تکامل و مراحل نهایی خودش نرسیده احتمالا. مثلا شاید یه زمانی بخوام بر اساس شیء گرایی ای تغییرش بدم. البته فقط شاید! چون فعلا که کار میکنه و واسه خودم نیاز و اولویت بیشتری پیش نیامده و وقت آزاد هم دیگه زیاد ندارم.
البته بنده متغییرهای کانفیگ برنامه رو یا توی فایل help یا توی خود فایلهای کانفیگ درحد خوبی کامنت گذاری کردم (به زبان انگلیسی البته) که فکر میکنم با خوندن اونا اگر طرف فنی باشه خیلی مسائل براش روشن میشه دربارهء طرز کار و امکانات برنامه و نیازهای کانفیگ که افراد ممکنه داشته باشن.
بهرحال واجب ترین چیز که حتی برای برنامه نویسی خودمم مفید یا لازم بود همین کامنت گذاری متغییرهای کانفیگ برنامه بود که اساسی هستن برای فهمیدن طرز کار و استفاده از برنامه.
راستی این نسخه اخیر که گذاشتم یک مورد باگ sql injection داشت
خوشبختانه زود خودم متوجه شدم و رفعش کردم.
ولی بازم ممکنه باگ داشته باشه. چون گفتم که زیاد دیگه وقت و حوصله تست و این حرفا رو نداشتم.
اما روی نسخهء جدید دارم کار میکنم سرفرصت های بیکاری. تاحالا کلی چیز مفید هم بهش اضافه کردم و یکسری باگهایی رو رفع کردم.
سورس نسخه درحال توسعه اینجاست: https://github.com/ferchang/reg8log/tree/dev
دانلودش هم که سمت راست صفحه دکمهء Download ZIP داره.
البته در این سورس ها مقدار بعضی متغییرهای کانفیگ و یکسری مسائل رو برای تست تغییراتی دادم که طبیعتا برای استفادهء عملی باید به مقدارها و وضعیت نرمال تغییر داده بشن.