نوشته شده توسط
1010011010
در قسمت نوار ابزار یک منوی کشویی هست که وقتی ماوس رو روش نگه میداری در توضیحش میزنه Solution Platforms که هر نوع پروژه ایی در سی پلاس پلاس درست میکنم بطور پیش فرض win32 هست. وقتی هم روش کلیک میکنم دو تا گزینه هست یکی win32 و دیگر ... Configuration Manager .
اولا بفرمایید منظور از Solution Platforms چیه؟ و بعد چرا وقتی پروِژه ایی از نوع CLR در سی پلاس پلاس میسازم باز این قسمت win32 مینویسه؟
آخه تصور من از win32 اینه که قراره برنامه ما Native Code باشه! اگر پروژه ایی از نوع CLR از پلت فورم دات نت استفاده میکنه دیگه win32 چه صیغه ای هست؟
در این نکته بنده ذره ایی شک ندارم، از C++.NET متنفرم. در واقع با اینکه اصولا در عمل در زمینه برنامه نویسی مبتدی حساب میشم ولی شدیدا اعتقاد دارم C++.NET اصولا فراتر از یک فورمالیته نیست! همونطور که شما برای یادگیری زبان از نرم افزار دیکشنری استفاده میکنید و در بانک اطلاعاتی این دیکشنری لغاتی وجود داره که عمرا مورد استفاده بگیره در مکالمه انگلیسی! ولی فورمالیته ها باید رعایت بشن دیگه!
فلسفه وجودی C++.NET هم از نظر من اینه که در برنامه نویسی ++C نه وجود نداشته باشه. هر چند پیش نیازهای من در برنامه نویسی کمتر از اونی هست که در این زمینه ابراز نظر کنم ولی احساس کنونیم بود دیگه.