بجای سه بار تلاش کردن و ارسال پیام، یکبار تصویر پرسنلی و نام و نام خانوادگی حقیقی خودتون رو برام به mmshfe@gmail.com ایمیل کنید!
بجای سه بار تلاش کردن و ارسال پیام، یکبار تصویر پرسنلی و نام و نام خانوادگی حقیقی خودتون رو برام به mmshfe@gmail.com ایمیل کنید!
اطلاعات عضویت رو براتون فرستادم ولی باور کنید اولین باره که عکستون رو دریافت میکنم.
اولین سمینار تخصصی ایران نهاد در دانشگاه جامع علمی - کاربردی سعادت شهر با موضوع «معرفی تفاوتهای میان دانش موردنیاز بازارکار و آموزشهای آکادمیک» در تاریخ 20 اسفند 1392 برگزار میشه.
لینک دانلود پوستر سمینار
شرکت در سمینار برای کلیه اعضای محترم ایران نهاد، آزاد و رایگانه و از همینجا از همه شما اعضای محترم و عزیز دعوت میکنیم تشریف بیارین.
موضوع بسیار عالی ای هست
لطفا فایل ها و تو خود ایران نهاد آپلود کنید تو هاست ایران
که همین لنک دادن ها هم رنک به وجود بیار
سلام
من اس ام اس رو ارسال کردم
آیا باید حتما تو جلسه های ایران نهاد شرکت کنم؟
ممنون
خیر ضروری نیست. شرکت در جلسات فقط برای مدیران دپارتمانها اجباریه و سایر اعضا درصورت تمایل میتونن شرکت کنن.
سعادت شهر کجاست ؟
نهاد حمایت از فعالان حوزه آی تی حامی اولین برنامه روشن شو درشمال کشور ( بابل)
http://babol.roshanshow.ir/
سمینار دانشگاه سعادت شهر به دو دلیل به فروردین ماه سال 1393 (احتمالاً 26 ام) موکول شد:
1- شورای اسلامی شهر بعنوان یکی از اعضای هیئت امنای دانشگاه، به دلیل بازدید نمایندگان مجلس، نمیتونه در اون تاریخ حضور داشته باشه و ما هم حضورشون رو بعنوان یک حامی، نیاز داریم.
2- ذهن دانشجویان معمولاً توی تعطیلات عید، Reset میشه و اگه سمینار رو قبل از عید برگزار میکردیم، احتمالاً دوباره باید بعد از عید پیگیر مسائلی مثل یادآوری موضوعات سمینار و گرم کردن مجدد دانشجویان و احتمالاً مسئولین دانشگاه میشدیم.
-----
تاریخ دقیق برگزاری سمینار اعلام خواهد شد.
آقای شهرکی و بچه های دپارتمان گرافیک واسه این همایش و سمینار توی این چند وقت خیلی زحمت کشیدند .......سمینار دانشگاه سعادت شهر به دو دلیل به فروردین ماه سال 1393 (احتمالاً 26 ام) موکول شد:
1- شورای اسلامی شهر بعنوان یکی از اعضای هیئت امنای دانشگاه، به دلیل بازدید نمایندگان مجلس، نمیتونه در اون تاریخ حضور داشته باشه و ما هم حضورشون رو بعنوان یک حامی، نیاز داریم.
2- ذهن دانشجویان معمولاً توی تعطیلات عید، Reset میشه و اگه سمینار رو قبل از عید برگزار میکردیم، احتمالاً دوباره باید بعد از عید پیگیر مسائلی مثل یادآوری موضوعات سمینار و گرم کردن مجدد دانشجویان و احتمالاً مسئولین دانشگاه میشدیم.
-----
تاریخ دقیق برگزاری سمینار اعلام خواهد شد.
من واقعا شرمنده هستم و از تمامی دوستان عذرخواهی می کنم ....
نمی دونم چی باید بگم... شرمنده
هیچ شرمندگی ای نداره
زحمت دوستان همیشگی بوده
و جز افتخار اونا محسوب میشه
اونا برای تشکر این کارو نمیکنند عشق و علاقست
اما تشکر یک احترام هست ....ممنونم از همه دوستان
خیلی هم خوب شده وقت بیشتری داریم که برنامه ریزی ها بهتری کنیم
مارو هم در ریان بزارید
به جای یک فکر چند فکر بهتر تصمیم میگیره
سلام جناب آقای شهرکی
خسته نباشید و ایام به کام
پیشاپیش سال نو رو خدمت شما تبریکعرض میکنم
مهندس جان گفتید یکی از اهداف نهاد کار کردن با یک فریم ورک اختصاصی برا پیاده ساری پرو ژها است
منظورتان از آن فریم ورک Yiiاست
یا
نه هدف این است که خود نهاد یک فریم ورک اختصاصی برا خودش ایجاد کند!!!
با وجود فریمورک های خوب و پشتیبانی زیاد از اونها فعلا ما yii رو انتخاب کردیم و زبان مشترک کد نویسی ما شده این فریمورک
هروقت فریمورک بهتری دیدیم جابجا میکنیم رو اون یا اگه لازم دیدیم که خودمون داشته باشیم خودمون مینویسیم
قانون ثابتی نداریم دائم در حال تغییر هستیم به قوانین بهتر
سلام دوستان من میخوام قبل از اینکه عضو نهاد بشم نام کاربریم رو تغییر بدم
خودم که توو تنظیمات فروومم گشتم گزینه ویرایش نام کاربری رو ندیدم
کسی هست کمک کنه !!!!!
تولد آقای صالحی و به ایشون تبریک میگم
مردان اسفندی خیلی دنیای بزرگی دارد.آینده روشنی هم خواهند داشت
دوست من تلاش برای زندگی سخت نیست.لذت است.موفق باشی همیشه و دلت پر از امید باشه
ممنون میشم پاسخ بدیدمن کارایی که مربوط به عضویت در ایران نهاد بود (ارسال پیامک و ایمیل)طبق راهنمایی هاتون انجام دادم
الان میتونم از برنامه ها این نهاد در جریان باشم؟
تخفیف محصولات آموزشی شامل حال من میشه؟ یا باید مبلغ 25 تومن ایران نهاد هم پرداخت بشه تا پروسه ثبت نام کامل بشه؟
ممنون![]()
دوست عزیز، یکم صبور باشین. این چند روز تعداد درخواستهای عضویت خیلی زیاد شده و روال بررسی و تأیید تصویر و کارهایی مثل تغییر اندازه و فرمت تصاویر ارسالی و تعریف شناسه های کاربری و... کمی زمان میبره. به محض صدور شناسه کاربری، اطلاعات عضویت براتون پیامک میشه. علی الحساب میتونید خرید رو انجام بدین ولی اگه عکس یا سایر اطلاعات نیاز به اصلاح داشت، لطفاً همکاری کنید تا شناسه کاربری شما به مشکل برخورد نکنه. موفق باشید.
لطفاً کسانی که میخوان جدیداً به عضویت ایران نهاد در بیان دقت کنن که روال عضویت یکم تغییر کرده و ساده تر شده. پست اول این تاپیک رو به دقت مطالعه کنید.
جناب شهرکی چه خبر مبرا؟
وضعیت نهاد چجوریه
سایت به امید خدا کی بالا میاد و اینکه از ایده هایی که مطرح کردن،هست که کارش شروع شده باشه و وارد فاز عملیاتی بشه؟
یکم از وضعیت نهاد اگر میشه بگین
مدتیه تاپیک خوابیده و خبری نیست
سلامتی، نهاد هم حالش خوبه. راستش درگیر دید و بازدیدهای عید و ضمناً بازبینی پکیج PHP هستم و تا اینجا 6 جلسه دوباره بطور کامل ضبط شده. بعد از تعطیلات عید خبرهای خوبی برای اعضا دارم. سایت نهاد هم آماده شده و دارم باگهای امنیتیش رو تست میکنم که تا آپلود شد آبرومون نره! تاپیک خوابیده ولی خودمون بیداریم.
موفق باشید دوستان
آخرین ویرایش به وسیله csvbcscp : یک شنبه 03 فروردین 1393 در 06:56 صبح
موفق باشید دوستان
با سلام و احترام
ضمن عرض تبریک سال جدید خدمت همه دوستان و ابراز خوشحالی بابت ایجاد گروهی به این مهمی و کارآمدی
من تازه عضو این نهاد شدم و کلا به تازگی با این نهاد آشنا شدم و از جریانات و اتفاقاتی که افتاده خبری ندارم ولی بابت این نهاد و عضویت در آن خیلی خرسندم.
به نظر من آشنایی دوستان با یکدیگر یه امر مهم باشه (البته اگه تا کنون اتفاق نیفتاده) و همچین برنامه ای واقعا لازمه ، توی این صفحه آخر متوجه شدم که یه نشستی قراره در دانشگاه سعادت آباد برگزار بشه که فکر کنم هنوز انجام نشده و من به شخصه در صورت برگزاری حتما شرکت میکنم
هرچند فکر کنم این پست بنده اسپم محصوب بشه ولی ضمن عرض پوزش از تمامی عزیزان و مدیران و مسئولین این نهاد سپاسگذارم.
به امید موفقیت های روز افزون
لازم نیست بزرگ باشی تا شروع کنی / باید شروع کنی تا بزرگ شوی
سلام مدتی بود که به متن های این انجمن رو دنبال میکردم بالاخره امروز رفتم کافی نت و عکس پرسنلی رو اسکن کردمو ایمیل رو فرستادم
خیلی از این کارتون خوشم اومد جناب شهرکی چون همیشه با خودم میگفتم این همه عمرو تلف کردیم برنامه نویس شدیم حالا باید هی انجام وظیفه کنیم و در نهایت بقول شما 200 تومن تهش بمونه!
آفرین!
یک ساله تو این سایت عضوم اولین پست رو میزارم!!!! خودم تعجب کردم!!!!!!
سلام.
شرکت افزاد غیر دانشجو و غیر عضو نهاد هم در این سمینار مجاز هست؟
زمان مشخص نیست هنوز؟
زمانش به احتمال 99.9٪ همون 26 فروردین هست و 0.1٪ هم اگه تغییر کنه قبلش خبر میدیم. شرکت در سمینار برای عموم علاقمندان آزاده ولی اگه عضو ایران نهاد باشین، بهتره و دانشگاه منتی روی سر ما نخواهد داشت.
شرکت برای کسانی هم که دانشجو نیستند آزاد هست از این بابن نگرانی وجود نداره مگر برای ظرفیت سالن .چون سالن ظرفیت 300 نفر را بیشتر نداره و برای شهرهای کوچک چنین سالنی مناسب هست .خوشحال می شویم تمامی دوستان شرکت کنندولی دوستانی که عضو ایران نهاد هستندازمزایای بیشتری برخوردارخواهند شد.
منتظر حضور تمامی دوستان و علاقه مندان حوزه it هستیم.
به امید دیدار شما...
ما منتظر پکیج آموزشی Yii Advance هستیم .
یه پکیج آموزشی درگاه های بانکی با رعایت تمام مسائل لطفا دوستانی که واردن بسازن.
اعضای محترم ایران نهاد، سایت آپلود شد. لینک
فقط به نکاتی که میگم خوب دقت کنید:
1- سایت در مرحله آزمایشیه و لطفاً جاهای مختلف رو تست کنید و هر چیزی که بنظرتون برای تکمیلش لازمه یادداشت کنید. از ایرادات گرفته تا پیشنهاد و...
2- همه مواردی که یادداشت کردین رو توی دپارتمان خودتون در notice.itadmins.ir بنویسید. من از مدیر دپارتمان تحویل میگیرم و پیام خصوصی یا پست در این تاپیک مورد قبول نیست و حذف میشه.
3- اگه شما یک نظر خاص داشتین ولی مدیر دپارتمان نظرش فرق میکرد، خودتون با هم به توافق برسین چون درنهایت ارتباط ما با اعضای دپارتمانها ازطریق مدیر دپارتمان خواهد بود (برای نظم بیشتر).
4- اگه جایی باگ داشت، توی گزارشتون از صفحه عکس بگیرین یا توضیح بدین که کدوم صفحه بود و فرضاً چه مقادیری توی فرم وارد کرده بودین تا ریشه خطا مشخص بشه.
5- این سایت، سایت خودتونه. پس واقعاً سعی کنید ایراداتش برطرف بشه و مشکلاتش رو بررسی، کشف و گزارش کنید. من هم کار روی سایت رو خودم شخصاً در دست گرفتم تا سریعتر پیش بریم.
سمینار 26 فروردین ساعت 9 تا 11 صبح در سعادتشهر با موضوع معرفی تفاوتهای میان نیازهای بازار کار و آموزش آکادمیک (دانشگاهی) رو از دست ندین. قدم همه اعضای ایران نهاد روی چشم ماست.
سلام و درود برشما
جناب مهندس واقعا به مبحث مهم و جالبی پرداختید من که با این بحث حمایت موافقم و توفیق روز افزون و موفقیت را از درگاه حق تعالی را برای شما آرزومندم.
سلام
میدونم که این پست اسپم سنگینی هست ولی از همه مدیران و آقای شهرکی معذرت میخوام
خیلی برنامه چیده بودم که این سمینار رو بیام و بعدش برسم خدمت آقای شهرکی عزیز ولی متاسفانه این دانشگاه برنامه چیدن همه چیز هم گزاشتن عهده ما اعصابم هم خورده بد موقعیتی از دست میدم
ولی از دوستانی که امکان رفتن رو دارن میخوام که برن واسه اعضای نهاد واقعا لازمه
اینم لینک من توی نهاد
http://www.i-nahad.ir/i-Experts/142
خیلی معرکه شده استاد ممنون