نقل قول نوشته شده توسط mehdiba3 مشاهده تاپیک
من همین الان تو خود sql server یک کوئری برای نمایش هین اطلاعات نوشتم. میدونید چند ثانیه طول کشید؟ دقیق 11 ثانیه.
بعنی به اندازه زمانی که SP رو تو محیط C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نشون دادم به وسیله datagridview
من سوالم رو اینجا مطرح کردم و شما دوستان پاسخ دادیدن اما بنظرم شما هم مثل من نمیدونید مشکل کجاست. تا الان متوجه شدم مشکل نو محیط سیشارپ نیست.
یا 1 میلیون رکورد خیلی زیاده و این زمان 11 ثانیه طبیعیه برای اجرای کامل یا باید یک جوری یادش بگیرم.
آخه دستور من خیلی سادس یک جدول هم بیشتر نداره که بگیم نوع اینر جوین یا بهینه بودن کد مهمه. یک دستور ساده Select هستش
با سلام
باید خدممتون عرض کنم که load اطلاعات در هر سیستم متغیر هست و بستگی به قطعات سخت افزاری از جمله cpu و ram حتی نرم افزاری و آزاد بودن cpu داره
یکی از مشکلات برنامه نویسان اینه که می خوان همه اطلاعات رو یکجا نشون بدن که اصلاً کاربر به این همه اطلاعات نیازی نداره
در برنامه های تجاری و اتوماسیون اداری هم اگر مشاهده کنید بیشترشون روی فیلتر برنامه ریزی کردن که Performance و کارایی رو بالا میبره
برای نمایش رکورد های زیاد هم راهکارهایی از جمله راهکار بالا وجود داره و در سایت هم بحث شده
موفق باشید