نمایش نتایج 1 تا 40 از 101

نام تاپیک: تولید فایل اجرایی از فایل پایگاه داده (اکسس 2007)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: تولید فایل اجرایی از فایل پایگاه داده (اکسس 2007)

دوست عزیز
    در جواب باید خدمتتون عرض کنم که درسته عملا این کار امکان نداره اما بهترین ترفند و راه کار کدومه؟
    در حال حاظر با بستن شیفت کی . از بین بردن ctl+g و f11 به علاوه hidden کردن برنامه access و یه Carrier بهترین کاره
    و بهترین Cantainer همون برنامه DBTOEXE است
    البته وقتی AccessPortable خودم رو تموم کنم به راحتی میشه ادعا کرد که با اضافه کردن دیتابیس به پک اجرایی و اجرای اون یه فایل اجرایی از دیتابیس بوجود اومده
    چون تو این بخش محل اینطور سوال ها نیست من هم تاپیکی برای کمک گرفتن ایجاد نکردم
    چون دقیقا الان نود درصد Portable سازی انجام شده و فقط Activation برنامه access مونده
    لازم به ذکره که من لوگوی access رو هم تغییر دادم و در موقع انتشار عمومی نسخه Portable طریقه تغییر اون لوگو به دلبخواه رو هم توضیح میدم
    اینطوری لوگوی مزاحم اکسس تبدیل به لوگوی برنامه شما میشه
    فعلا تا اون موقع بهترین راهکار همینه
    یاحق
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : جمعه 02 خرداد 1393 در 21:21 عصر

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    در جواب باید خدمتتون عرض کنم که درسته عملا این کار امکان نداره اما بهترین ترفند و راه کار کدومه؟
    در حال حاظر با بستن شیفت کی . از بین بردن ctl+g و f11 به علاوه hidden کردن برنامه access و یه canteiner بهترین کاره
    و بهترین Cantainer همون برنامه DBTOEXE است
    البته وقتی AccessPortable خودم رو تموم کنم به راحتی میشه ادعا کرد که با اضافه کردن دیتابیس به پک اجرایی و اجرای اون یه فایل اجرایی از دیتابیس بوجود اومده
    چون تو این بخش محل اینطور سوال ها نیست من هم تاپیکی برای کمک گرفتن ایجاد نکردم
    چون دقیقا الان نود درصد Portable سازی انجام شده و فقط Activation برنامه access مونده
    لازم به ذکره که من لوگوی access رو هم تغییر دادم و در موقع انتشار عمومی نسخه Portable طریقه تغییر اون لوگو به دلبخواه رو هم توضیح میدم
    اینطوری لوگوی مزاحم اکسس تبدیل به لوگوی برنامه شما میشه
    فعلا تا اون موقع بهترین راهکار همینه
    یاحق
    سلام آقای صدیقی!
    جسارتاً سوالی خدمتتون دارم و اون اینکه هدف شما از ایجاد نسخه پرتابل اکسس چیست و قرار است چه کمکی به شما در امر اجرائی نمودن اکسس و یا بطور کلی در اجرای اکسس بکند ؟
    آیا غیر از این است که امتیاز و برتری که در نتیجه پرتابل کردن اکسس عاید میشود صرفاً :1- قابل حمل بودن آسان آن 2- عدم نیازبه نصب درجائیکه دسترسی به سیستم آفیس غیرممکن است می باشد؟
    معمولاً ازنسخه پرتابل یک برنامه زمانی استفاده میشود که :1- بطورمداوم ازآن برنامه استفاده نمی کنیم و یا به عبارتی هرچند وقت یکبار آن هم باتوجه به نیاز از آن برنامه استفاده می کنیم در صورتیکه استفاده از برنامه های آفیس که اکسس یکی از زیر مجموعه های آن است همیشگی است و نصب این مجموعه آفیس بعد از نصب ویندوز یکی از ضروریات بشمار می رود 2- برای نصب نسخه اصلی محدودیتی وجود دارد ؛ مثلاً بنده درمحل کارم با این محدودیت مواجه هستم ، چراکه اجازه نصب خیلی از برنامه ها که برای نصب آنها نیاز به دسترسی ادمین می باشد به کاربران سیستم داده نمیشود و بنده در بعضی مواقعی نیاز دارم وارد محیط ویژوال بیسیک شوم ولی از آنجائیکه برنامه ویژوال بیسیک بر روی سیستمم نصب نیست و از طرفی هم اجازه نصب آن را ندارم مجبورم از نسخه پرتابل آن استفاده کنم .
    ضمن اینکه برای اجرای بعضی از برنامه ها نیاز به تنظیمات خاصی وجود دارد که این تنظیمان در نسخه های نصبی یکبار و آن هم در زمان نصب انجام میشود ولی در نسخه های پرتابل در هربار بعد از اجرای آن برنامه باید تنظیمات فوق توسط کاربر بعمل آید .
    و یک نکته دیگراینکه نسخه های نصبی برنامه بزرگی همچون آفیس قابل آپگرید و آپدیت هستند و همچنین قابل پشتیبانی در نسخه های مختلف ویندوز ، ولی آیا در نسخه های پرتابل این برنامه که توسط شرکت طراح و سازنده آن تهیه نگردیده چنین امکاناتی وجود دارد؟
    علی ایحال در زمانی که در اجرای یک برنامه که در محیط اکسس تهیه و طراحی گردیده اسرار به مخفی نمودن برنامه اکسس است میتوان از روش های ابتکاری دیگری استفاده نمود که ما را بی نیاز از برنامه ای همچون
    نرم افزار DbtoExe نماید.
    در پوشه فایل ضمیمه بر روی فایل اجرائی کلیک کنید تا برنامه اجرا شود.
    آیا در برنامه فوق میتوانید براحتی وارد محیط دیزاین برنامه اکسس شوید و یا در زمان اجرا ، نشانی از اکسس می بینید؟
    ضمن اینکه بنده کلید شیفت را نبسته ام.

یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : جمعه 02 خرداد 1393 در 09:30 صبح

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

سلام مجدد !
    برنامه ساده بالا برگرفته از یکی از برنامه هائی است که برای محل کارم تهیه کرده ام .
    نحوه اجرای اولیه برنامه فوق بصورت یک فیلم کوتاه تهیه کرده ام که دیدن آن ضرری نداشته و تائیدی بر نوشته پایانی پست قبل می باشد.
    http://s5.picofile.com/file/81241377...mFilm.rar.html

یاعلی

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک

آیا در برنامه فوق میتوانید براحتی وارد محیط دیزاین برنامه اکسس شوید و یا در زمان اجرا ، نشانی از اکسس می بینید؟
    ضمن اینکه بنده کلید شیفت را نبسته ام.

یا علی
    سلام
    بطور سربسته عرض كنم كه بنده در برنامه اصلي خودم پسورد ديتابيس را بصورت كد شده(رمزنگاري شده) در آورده و ذخيره كرده ام و اينكار از اين جهت انجام شده كه پسورد بطور مستقيم براي فرد ي كه قصد كرك برنامه را دارد قابل مشاهده نباشد. و يك نكته ديگر اينكه تغيير پسوند فايل ديتابيس از MDB يا MDE به PIP صرفاً از آنجهت صورت گرفته كه آن يك نشان هم از فايل اكسس براي كساني كه از ديدن آيكون اكسس اكراه دارند مخفي بماند.
    يا علي

کاربر دائمی آواتار F_ashigh
    محل زندگی
    اصفهان

سلام به همه دوستان
    یه کم قدیمیه اما به این تاپیک هم یه نگاهی بندازید بد نیست.

موفق باشید

https://barnamenevis.org/showthread.p...488#post484488

تاپیک های مشابه

1. مشکل در اتصال به پایگاه داده اکسس 2007
    نوشته شده توسط soduko021 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 16:03 عصر
  2. سوال: ذخیره فایل در پایگاه داده اکسس
    نوشته شده توسط Hamed_Shafiei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 12:36 عصر
  3. طریقه ذخیره سازی فایل txt در بانک پایگاه داده
    نوشته شده توسط Mitra_folati در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 10:47 صبح
  4. باز کردن فایل ها در یک پایگاه داده mysql
    نوشته شده توسط mortezahn در بخش PHP
    آخرین پست: یک شنبه 04 اسفند 1387, 09:02 صبح
  5. بازکردن فایل دخیره شده در پایگاه داده
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 06:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •