نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
سلام اقا محمد.
شما که خودت حرفه ای هستی اما من می خوام اینجا تجربه ای رو که کسب کردم بگم.
من با بعضی از این نرم افزار ها کار کردم و کدنویسی با اونا انجام دادم. اما شاید چون خودم یک مایکروسافت کار هستم دریم ویور رو انتخاب کردم.
من خودم به شخصه با دریم ویور کار می کنم. اما یادم نمیاد تا حالا یک بار هم از محیط دیزان اون استفاده کرده باشم و همیشه فقط کد ها رو تو اون می نویسم.و شاید به خاطر اینکه ارور های سینتکسی رو بعضی جاها می گیره و کد نویسی رو شکل داده تر نشون میده.
به نظر من این برنامه ها در ساختار کلی همه شبیه هم هستند و فقط در اجرای جزیات با هم تفاوت دارند.
من خیلی وقت ها پیش اومده در شرکت های مختلفی که برا طراحی و یا در کلاس هایی که واسه درس رفتم در سیستمشون هیچ نرم افزاری نبود و یک نوت پد باز کردم و شروع به کد نویسی کردم.
نظر شخصی بنده اینه که کسی که می خواد تازه کد نویسی رو شورع کنه باید یک مدت رو با همین نوت پد کار کنه تا دستش به نحوه درست کدنویسی و سینتکس های درست و آشنایی با درست نوشتن دستورات عادت کنه. حالا بعد از اون می تونه با نرم افزارهای زیادی که هست یکی رو بسته به نیازش استفاده کنه و کارش رو انجام بده.
من خودم به شخصه تا وقتی وب دیزاین می نوشتم با دریم ویور کار می کردم و الان هم که برنامه نویسی سمت سرور می کنم با همون ویژال و در ای اس پی این کار رو انجام میدم.

اما یک انتقاد به حرف این دوستمون که گفته دوره اینا دیگه تموم شده دارم.دورانی که من دانشجو بودم هم همین حرف رو می زدن و می گفتن دیگه مایکروسافت دورانش تموم شده.وقتی ویندوز vista اومد و باخورد خوبی نداشت با باگ های زیاد باز هم همین حرف رو زدن.اما دیدین مایکروسافت با اراءه ویندوز سون و 8 باز هم خودش رو پیدا کرد. مایکروسافت حدود ۲ سال پیش شرکت نوکیا رو خریداری کرد و نسخه سیستم عامل موبایل ۸.۱ رو عرضه کرد که امن ترین سیستم عامل موبایل شناخته شد.
البته این شاید بخاطر این باشه که من خودم مایکروسافت کار هستم/
اما در کل به نظر من ما در حدی نیستیم که بخوایم در مورد سیاست های کلی شرکت های غول نرم افزاری دینا حرف بزنیم. چون اونا برنامه و آینده نگری دارن.
سلام
من از اول که شروع کردم با sublime کار کردم ام در یک ویدیو اموزشی که از دریم ویور استفاده میکرد من امکانتشو دیدم بد نبود خواستم نظرات دوستان رو بدنم تا اینکه تاپیک رو ایجاد کردم وهنوزم دارم با sublime کار میکنم و اندکی دریم