نوشته شده توسط
vahid-p
به نظرم بحث به حاشیه رفته. درسته بعضیا زیاد به نظم اهمیت میدن و برخی هم خیر. من معتقدم نظم با اینکه خوبه ولی خیلی وقتها با اینکه خیلی منظم نباشی هم میشه کارو انجام داد ( با صرف زمان بیشتر ). خیلی از این نظم ها رو من سخت گیری بی مورد میدونم. تا جایی که میتونی، باید رعایت کنی، ولی زیاد نباید خودمون رو دیگه در گیر کنیم!
حالا اینکه دو کتاب در سطح جهانی مطرح هستند، چه نیازی داره اینقدر روش بحث بشه؟ مطمئنا خیلی چیزها رو در نظر گرفتن و من فکر نمیکنم اینکه یکی مثل من تمیز کد نمیزنه به خاطر کتاب باشه. نه . به خاطر بی حوصلگی خودمه و از نظر خودم همیشه هم کدهام تمیزتر از قبل هست با اینکه یک سال بیشتر نیست دارم جاوا یادمیگیرم.
بهترین کار اینه هر کسی نظر خودشو بده و مزایا و معایبش هم خودش بگه. زیاد اصرار رو نظر خودمون داشته باشیم، هیچ وقت بحث تموم نمیشه.
منم نظرم اینه : زیاد هم کتاب مهم نیست. همانطور که خودم نگاشم نمی کنم :)))))
من به کد کلاسهای کتابخونه اصلی جاوا خیلی دقت میکنم و خیلی وقتها حاضرم برنامم طولانی تر بشه و متدهای مختلف رو بنویسم، برای اینکه فرمشو رعایت کنم. ولی خب باید قبول کرد گاهی اوقات رعایت این اصول زمان رو هدر میده. مخصوصا تو پروژه های درسی که وقت محدود است، شما برای یک کار نمیتونید کلاسی مرتب و کامل بنویسید، و فقط مجبورید نیازهاتون رو فقط دخیل کنید. درسته reusable ممکنه نباشه.