نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
جناب آقای نبیل پیروز مهر با عرض شرمندگی باید بنده عرض کنم که من هم اشتباه شما رو انجام دادم ولی دیدم در این نسخه های پورتابل که تا به حال من حدود 10 گیگ دانلود کردم در مدل های مختلف اصلا اکسس پورتابل وجود نداره و از بابت اون پست هم شرمنده . بابت یادآوری شما هم تشکر میکنم . در ضمن پست مربوطه اصلاح شد

یا علی
سلام جناب آقای صدیقی

بنده اشتباه نکردم ( شما هم اشتباه نکرده بودید توی پس اولیتون )

دوست من مطلب اولتون رو درست نوشته بودید , اون رو زدید پاک کردید

بنده کی تایید کردم که توی اون پکیجها اکسس پرتابل نیست , جمله بنده رو درست نخوندید

بنده نوشتم لینک معرفی شده بنده با لینک معرفی شده با شما یکی بود ( نسخه 2010 ) , بنده عرض کردم که چه طوره اگر شما معرفی کنید وجود داره من معرفی کنم خیر !

متاسفانه با توجه به مطلب بالاتون یک مقدار شک کردم و مجبور شدم دانلود کنم و دیدم توش اکسس داره و تنها اتفاقی که این وسط افتاد هدر رفتن 600 مگ از اینترنتم بود ( چون بنده اصلا به این نسخه نیازی نداشتم , قبلا نسخه 2007 رو دانلود کرده بودم که اون هم اکسس داره )

پس مجددا خدمت شما عرض میکنم , نسخه پرتابل در هردوی لینکهای معرفی شده وجود داره

موفق باشید

پی نوشت 1 : چقدر خوب میشد که یکی دیگه از کاربرها به شما میگفت که نسخه اکسس پرتابل توی اون لینکها هست

اینجوری وقوع چند حالت امکان پذیره :

1 - اصلا کسی مطالب رو نمیخونه
2 - میخونه و براش فایده ای نداره
3 - میخونه و متوجه وجود یا عدم وجود نسخه پرتابل نمیشه
4 - متوجه وجودش میشه مصلحت و دور اندیشی رو در این میبینه که به شما نگه چون بعدها به شما نیاز داره و نمیخواد احیانا شما ازش ناراحت بشید

با گروه آخر در اسرع وقت قطع رابطه کن , چون نگاه ابزاری دارند به شما و اینجوری متاسفانه شما هیچ وقت متوجه اشتباهات ممکنه نشید مگر اینکه خودتون متوجه بشید

تصویر محتویات فولدر نسخه 2010

Portable Shot.jpg

پی نوشت دو : دوست من اگر هر مطلبی بنویسید ولی به بنده منتسب نکنید مطمئن باشید دیگه هیچ وقت نظر نمیدم , اینجا مجبور بودم چون مطلبی رو از زبان بنده نقل کرده بودید که متاسفانه اشتباه بود