سلام جناب آقای صدیقی
بنده اشتباه نکردم ( شما هم اشتباه نکرده بودید توی پس اولیتون )
دوست من مطلب اولتون رو درست نوشته بودید , اون رو زدید پاک کردید
بنده کی تایید کردم که توی اون پکیجها اکسس پرتابل نیست , جمله بنده رو درست نخوندید
بنده نوشتم لینک معرفی شده بنده با لینک معرفی شده با شما یکی بود ( نسخه 2010 ) , بنده عرض کردم که چه طوره اگر شما معرفی کنید وجود داره من معرفی کنم خیر !
متاسفانه با توجه به مطلب بالاتون یک مقدار شک کردم و مجبور شدم دانلود کنم و دیدم توش اکسس داره و تنها اتفاقی که این وسط افتاد هدر رفتن 600 مگ از اینترنتم بود ( چون بنده اصلا به این نسخه نیازی نداشتم , قبلا نسخه 2007 رو دانلود کرده بودم که اون هم اکسس داره )
پس مجددا خدمت شما عرض میکنم , نسخه پرتابل در هردوی لینکهای معرفی شده وجود داره
موفق باشید
پی نوشت 1 : چقدر خوب میشد که یکی دیگه از کاربرها به شما میگفت که نسخه اکسس پرتابل توی اون لینکها هست
اینجوری وقوع چند حالت امکان پذیره :
1 - اصلا کسی مطالب رو نمیخونه
2 - میخونه و براش فایده ای نداره
3 - میخونه و متوجه وجود یا عدم وجود نسخه پرتابل نمیشه
4 - متوجه وجودش میشه مصلحت و دور اندیشی رو در این میبینه که به شما نگه چون بعدها به شما نیاز داره و نمیخواد احیانا شما ازش ناراحت بشید
با گروه آخر در اسرع وقت قطع رابطه کن , چون نگاه ابزاری دارند به شما و اینجوری متاسفانه شما هیچ وقت متوجه اشتباهات ممکنه نشید مگر اینکه خودتون متوجه بشید
تصویر محتویات فولدر نسخه 2010
Portable Shot.jpg
پی نوشت دو : دوست من اگر هر مطلبی بنویسید ولی به بنده منتسب نکنید مطمئن باشید دیگه هیچ وقت نظر نمیدم , اینجا مجبور بودم چون مطلبی رو از زبان بنده نقل کرده بودید که متاسفانه اشتباه بود