من اولین کارم رو یک برنامه ی حسابداری نوشته بودم برای یک فروشگاه. اشتباهی که اول کار انجام دادم این بود که با طرف قرارداد امضا نکردم. گفتیم آشناست و اونجور آدمی نیست و ... . بعد قیمت هم 130تومن دادیم. اینم با توجه به نرم افزارهای موجود در بازار بهش دادم. و یه لیستی هم از نرم افزارهای یک شرکتی رو نشون دادم و گفتم که اینا 150 میفروشن. چون شما آشنایی 120 تومن. همینجوری صحبت کردیم. بعد حدودا یک ماه بعد نرم افزار رو بردیم برای نصب. نصب هم کردیم و خوب هم کار کرد یه تشویقمون هم کرد. ولی از اول قرارداد که روند نوشتن برنامه رو بهش نشون میدادم میگفت که نرم افزار انار نمیدونم هلو،فلان 15 تومن هستند. منم توضیح میدادم که بابا اونها یه نرم افزار نوشتن دادن بیرون. خیلی به پشتیبانی و اشکالات نرم افزار کاری ندارن، ولی من همیشه در دسترسم. بعدشم من اینو سفارشی برای نیاز شما طراحی کردم، اصلا اینجور چیزا در مغزش فرو نمیرفت آخر سر هم با هزار دردسر 100 تومن داد.
یه ایده ای که توی همین تاپیک دوستان قرار داده بودند و ایده خیلی خوبی هم هست اینه که اگه مشتری خواست اذیتتون بکنه، یک باگ 1 ماهه یا 2 ماهه رو سیستم طراحی کنید که بعد از مثلا 30 روز به مشکل های اساسی برخورد بکنه و نتونه از نرم افزار استفاده کنه. دل آدم تو اینجور موارد خنک میشه موفق باشید.