سلام استاد
من ادعا ندارم سواد برنامه نویسی دارم و معلوماتهم خیلی کم است شما می توانید از تعداد تاپیک ها تشخیص بدهید و بی جهت تاپیک ایجاد نمی کنم ولی من هرچه فکر می کنم شما به چه روشی این مطلب را فرمودید عقلم بجای نرسید اگر منظورتان این است که شما مپ داریو درست کنید و یا از قابلیت $C مشابه استفاده بشه فکر می کنم امنین پایین هست اگه روش که فرمودید واضح تر بیان کنید ما نیز بهره ببریم.
اگر خاطرتان باشد یک بار این موضوع در این تاپیک مطرح شد .
شما همان نظر مطرح کرده بودید . ضعف امنیت ویندوز
دقیقا جمله شماست
"یکی از مشکلات امنیتی ای که در ویندوز وجود دارد اینه که درایو های سیستم بطور پیش فرض به اشتراک گذاشته می شوند و از طریق تایپ علامت $ پس از نام درایو می توان به کلیه محتویات آن دسترسی داشت.مثلا با تایپ $c در نوار آدرس می توان وارد این درایو شد.
روش فعال و غیر فعال کردن اشتراک پیش فرض(default share) در ویندوز xp و سون یک مقدار متفاوت است. ولی از طریق دستورات command prompt در ویندوز xp و سون یکسان است. این دستورات را هم می توان در run وارد کرد و هم در CMD . برای غیر فعال کردن یک share میتوان از دستور زیر استفاده کرد"
من با استناد به این نطر شما عرض کردم امکان ندارد حالا شاید برداشت من اشتباه بوده باشد من دقیقا براساس اخرین گفته های شما روش فایل استریم اس کیوال سرور را مطالعه و ادامه دادم