نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
مطمئن باش مغازه خواربار هم بزنی از برنامه نویسی درآمدش بیشتره. اگر طرز فکرتون محدود به درآمد هست به نظر من برنامه نویسی رو کنار بذار.

من خودم از برنامه نویسی لذت می برم و به فکر میلیونر شدن و اینها نیسنم. اگر به این فکر بودم میرفتم بساز به فروش میشدم.
خوب پس گفته های من در مورد شما صدق نمیکنه جون من فرض رو بر این گذاشتم مخاطب برنامه نویسان حرفه ای (یعنی شخصی که حرفه یا کار و درآمدش از برنامه نویسی باشه) هستند. در صورتی که شما یک محقق non profit individual باشید از نظر خود من بهترین انتخاب رو انجام دادید.

تجربه کردی، که داری اینو میگی؟! شما هنوز دیدتون از OS ویندوز و ... و یا بوت کردن و سکتور صفر هست و دید من درک ساختارها. یه مثال خیلی ساده اش اینه که کسایی که OS می نویسن ساختار زبانهایی مثل C و نحوه کار کامپایلر اونها رو متوجه میشن. در نتیجه فردا مثلا در برنامه نویسی های دیگه می تونن مواردی رو لحاظ کنن که بقیه حتی روحشون هم خبر نداره. یه نمونه فوقالعاده ساده قردادهای فراخوانی هست که خود من بعدا از اونها در زبان اسکریپتم (DScript) استفاده کردم و کارایی رو به زبان C نزدیک کردم.

یا مثلا ساختار VFS رو در گیم انجینم پیاده سازی کردم قبلا و حالا میام اونو با جزئیات بیشتر وارد سیستم عامل میکنم.
مسلما بدون دلیل حرف نمیزنم در زمینه Reverse Engineering هم میشه تجربیات مشابه رو داشت و در صورت لزوم استفاده کرد اما بحث مقایسه کلاس کاری بین زبانهای سطح بالا و پایین نیست. اینجا بحث من بیشتر به مسائل کاربردی و حرفه ای معطوف هست تا علمی.

اینجاست که میگی خلایق را هرچه لایق. این همه خفت و خواری مخصوص اینجور آدمهاست. خدایش نصف مشکلات برنامه نویسهای C#‎‎‎‎‎ رو برنامه نویسهای C و C++‎‎‎‎‎ هم ندارن. قبول برنامه نویسیش طول میکشه و سختره اما کارایی که بیرون میاد برنامه نویسهای سی شارپ توی خوابشون هم نمی بینن.

وقتی برنامه نویس C/C++‎‎‎‎‎ هم شدی. هرچه بیشتر بدونی حرفه ای تر هستی و کار تمیزتر. از یه نمونه ماشین توی نظریه زبان تا یه ماکرو داخل مثلا minix یا لینوکس میتونه کلی روی کارت تاثیر داشته. از چند برنامه گی گرفته تا ساختاری پردازنده مثل SIMD میتونه همه چی رو عوض کنه. مثلا توی انجین من dge ماتریس ها با SSE کار ضرب میشن که کارایی حداقل از دو تا 5 برابر بیشتر از حالت عادی هست و شاید 50 برابر بیشتر از سی شارپ.

اگر استادها، برنامه نویسها تجربه کافی داشتن و بعد این حرف رو میزدن قبول میکردیم. اما وقتی نه دیده و نه انجام داده ...
دانش فنی استادان در کل چیزی نیست که من بخوام در موردش نظر بدم اما هر ابزاری با یک هدفی طراحی شده و هر کدوم در یک شرایطی برای استفاده ایده آل هستند. ما SQLLite رو هم برای Database داریم Oracel رو هم داریم اما مثلا برای نگهداری یا استفاده از دیتابیس کوچک توی یک برنامه کاربردی کوچک که حجمش به چند مگ نمیرسه معمولا کسی از اوراکل استفاده نمیکنه. در همین بحث شما مقایسه کنید مثلا برای ساختن یک وبسایت که با C#‎‎‎‎ ASP.NET ساخته شده چقدر وقت و انرژی لازم هست تا در زبان C نوشته بشه.