صفحه 5 از 12 اولاول ... 34567 ... آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 457

نام تاپیک: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

نقل قول نوشته شده توسط narvanco مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    لطفا راهنماییم کنید چطوری میشه مکان اسکرول رو در دیتابیس ذخیره کرد تا وقتی از لیست به یه مطلب میریم و برمیگردیم دوباره لیست از اول شروع نشه و از همونجایی که بودیم ادامه پیدا کنه.
    ممنونم
    سلام

میخواین موقعیت لیست ویو رو ذخیره کنید؟

این کار رو حتما نیازی نیست با دیتابیس انجام بدید، با shared preferences هم میشه این کار رو انجام داد

پیدا کردن موقعیت لیست رو میتونید اینطوری انجام بدید

وقتی کاربر داره خارج میشه دو مقدار listIndex و ListTop رو ذخیره کنید از نوع int توی Shared Preferences

به این صورت

listIndex = list.getFirstVisiblePosition();
    View view = list.getChildAt(0);
    listTop = view.getTop();

وقتی کاربر دوباره وارد شد اطلاعات رو از shared preferences بخونید و لیست رو به موقعیت ذخیره شده ببرید، با این کد

list.setSelectionFromTop(listIndex, listTop);

نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

سلام استاد.
    میشه توضیح بدید برای لیست ویو یی که بصورت arrayadapter با دیتاهایی که از database به روشی که اموزش دادید استخراج میشه چطور میشه جستجو قرار داد؟
    من در برنامه ام دیتا رو از دیتابیس میگیرم و در یک فایل xml که نحوه نمایش سطرحا رو در اون قرار دادم میریزم و نمایش میدم.
    حالا میخوام امکان جستجو رو هم در اون فایل قرار بدم.
    اما وقتی edittext رو در XML مینویسم توی همه سطرها تکرار میشه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با تشکر.

نقل قول نوشته شده توسط davoodi مشاهده تاپیک
    سلام استاد.
    میشه توضیح بدید برای لیست ویو یی که بصورت arrayadapter با دیتاهایی که از database به روشی که اموزش دادید استخراج میشه چطور میشه جستجو قرار داد؟
    من در برنامه ام دیتا رو از دیتابیس میگیرم و در یک فایل xml که نحوه نمایش سطرحا رو در اون قرار دادم میریزم و نمایش میدم.
    حالا میخوام امکان جستجو رو هم در اون فایل قرار بدم.
    اما وقتی edittext رو در XML مینویسم توی همه سطرها تکرار میشه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با تشکر.
    سلام دوست عزیز
    من اصلا متوجه نشدم شما دقیقا دارید چکار میکنید
    برای جستجو نیاز به کار اضافی نیست
    دقیقا مثل همون اول که از دیتابیس میخونید و آداپتر لیست رو مقدار میدید، اینجا برای جستجو فقط توی کوئری توی یک شرط میذارید

مثلا اگر میخواین از ادیت تکس متن رو بگیره و جستجو کنه روی یک ستون به اسم myColumn در جدول myTable

Cursor c = mydb.execSQL("select * from myTable where myColumn = '" + editText.getText() + "'");

کوئری بالا توی جستجو سطرهایی رو برمیگردونه که ستون myColumn اونا دقیقا برابر ادیت تکست باشه

اما اگر میخواین درصورتی که ستون شامل این کلمه هم بود نتیجه بده، مثلا مقدار ستون "شرکت فلان پرداز" هست و شما کلمه "فلان" رو سرچ میکنی
    برای اینکه نتیجه بگیری باید از کوئری زیر استفاده کنید

Cursor c = mydb.execSQL("select * from myTable where myColumn = '%" + editText.getText() + "%'");

علامت درصد (%) بیانگر اینه که میتونه هرچیزی باشه، شما میتونید هرجایی که خواستید درصد بذارید، به این معنی که مهم نیست اونجا چی باشه

حالا بعدش که اطلاعات رو ریختید توی cursor دقیقا مثل قبل اونا رو بریزید توی آداپتر لیست ویو و لیست ویو رو مقدار بدید

سلام poorman جان
    یه لایبری تو github دیدم که ماشالله 1255 تا ستاره خورده بود و ماله دیتابیس sqlite هست
    اسمش هست ActiveAndroid و خودش میگه که با این لایبری بدون اینکه یه خط از دستورات sql را بنویسی میتونی رکوردهای دیتابیس sqlite را ذخیره و فراخوانی کنی ...
    شما که با دیتابیس زیاد کار کردی حتما یه نگاه بهش بنداز که شاید این از sqlite Asset helper بهتر باشه ... بعدش یه خبر بهمون بده

https://github.com/pardom/ActiveAndroid

فدا ....

نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    سلام poorman جان
    یه لایبری تو github دیدم که ماشالله 1255 تا ستاره خورده بود و ماله دیتابیس sqlite هست
    اسمش هست ActiveAndroid و خودش میگه که با این لایبری بدون اینکه یه خط از دستورات sql را بنویسی میتونی رکوردهای دیتابیس sqlite را ذخیره و فراخوانی کنی ...
    شما که با دیتابیس زیاد کار کردی حتما یه نگاه بهش بنداز که شاید این از sqlite Asset helper بهتر باشه ... بعدش یه خبر بهمون بده

فدا ....
    چشم وقت کردم نگاه میندازم بهش ببینم چه چیز خاصی ارائه میده

سلام poorman جان

فدا ....
    من داکیومنت این لایبری رو خوندم

به نظر من این لایبری واسه کسایی که با دیتابیس SQL کار نکردن ممکنه خیلی خوب باشه

اما اگر شما قبلا با دیتابیس کار کرده باشین، این لایبری یکم مسخره به نظر میرسه

همچنین این لایبری هنگام کار با دیتابیس آماده و از پیش ساخته شده، دیتابیس رو به صورت ساده دریافت میکنه

اما SQLite asset Helper دیتابیس رو زیپ شده میخونه که باعث میشه حجم برنامه پایین بمونه

کاربر دائمی آواتار badname
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی

عکس هم میشه insert کرد ؟

نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    عکس هم میشه insert کرد ؟
    نمیدونم، چیزی مخصوص عکس ننوشته بود

ولی فک کنم یه چیزایی بود که همه نوع داده ای رو میتونی insert کنی !!!

نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite، ساختن و استفاده از دیتابیس آماده

سلام
    همین طور که در جریان هستید من یک تازه کارم.
    ممنون میشم که بگین توی مثالی که زدین چطوری میشه یک سطر خاص مـثلا id=3 رو توی یک TextVeiw نمایش بده
    ممنون

سلام
    آقای poorman میدونید چطور میتونیم با استفاده از این کتابخوبه با استفاده از ListView توی دیتابیس جستجو کنیم؟

نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite، ساختن و استفاده از دیتابیس آماده

نقل قول نوشته شده توسط SaharAzizi مشاهده تاپیک
    سلام
    همین طور که در جریان هستید من یک تازه کارم.
    ممنون میشم که بگین توی مثالی که زدین چطوری میشه یک سطر خاص مـثلا id=3 رو توی یک TextVeiw نمایش بده
    ممنون
    سلام

کاری نداره شما باید برای کوئری فقط یک شرط بذارید تا اطلاعات اون سطر رو برگردونه

بعدش با اطلاعات هر کاری خواستی میکنی، اینجا چون میدونم فقط یک سطر جواب داریم، نیاز به حلقه تکرار و آرایه نیست دیگه

Cursor allrows = mydb.rawQuery("SELECT * FROM "+ TABLE + " where _id = 3", null);

if(allrows.moveToFirst()){
    textView.setText(allrows.getString(1));
    }
    allrows.close();
    mydb.close();

توی این مثال تمام ستون های سطری که فیلد _id اون برابر 3 هست انتخاب میشن، و بعد مثلا محتوای ستون دوم ( ایندکس 1 ) داخل تکست ویو نمایش داده میشه

نقل قول نوشته شده توسط ali-star مشاهده تاپیک
    سلام
    آقای poorman میدونید چطور میتونیم با استفاده از این کتابخوبه با استفاده از ListView توی دیتابیس جستجو کنیم؟
    سلام

این کتابخونه کار خاصی غیر از باز کردن دیتابیس و آپدیت ارائه نمیده، اینکه اطلاعات رو جستجو کنید یا بخونید همش دیگه دست شماست

برای اینکه جستجو کنید باید بر اساس یک فیلد این کار رو انجام بدید دیگه، مثلا بگید سطرهایی رو انتخاب کن که فیلد نوع اونها برابر یه چیزی باشه

وقتی که جستجو میکنید هیچ فرقی با خوندن کل اطلاعات نداره بقیه کارتون، فقط کوئری شما تفاوت داره

قبلا برای خوندن کل اطلاعات از جدول، آخرش where نمیذاشتید، حالا برای جستجو باید مشخص کنید چیو میخواین

درست متوجه شدم سوالتون رو ؟؟؟

نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    من داکیومنت این لایبری رو خوندم

به نظر من این لایبری واسه کسایی که با دیتابیس SQL کار نکردن ممکنه خیلی خوب باشه

اما اگر شما قبلا با دیتابیس کار کرده باشین، این لایبری یکم مسخره به نظر میرسه

همچنین این لایبری هنگام کار با دیتابیس آماده و از پیش ساخته شده، دیتابیس رو به صورت ساده دریافت میکنه

اما SQLite asset Helper دیتابیس رو زیپ شده میخونه که باعث میشه حجم برنامه پایین بمونه
    آره منم خوندم مثل اینکه همین کاری که شما گفتید میکنه
    بهتره از این لایبری استفاده نکنیم چون قدرت برنامه نویسی را میاره پایین

سلام

این کتابخونه کار خاصی غیر از باز کردن دیتابیس و آپدیت ارائه نمیده، اینکه اطلاعات رو جستجو کنید یا بخونید همش دیگه دست شماست

برای اینکه جستجو کنید باید بر اساس یک فیلد این کار رو انجام بدید دیگه، مثلا بگید سطرهایی رو انتخاب کن که فیلد نوع اونها برابر یه چیزی باشه

وقتی که جستجو میکنید هیچ فرقی با خوندن کل اطلاعات نداره بقیه کارتون، فقط کوئری شما تفاوت داره

قبلا برای خوندن کل اطلاعات از جدول، آخرش where نمیذاشتید، حالا برای جستجو باید مشخص کنید چیو میخواین

درست متوجه شدم سوالتون رو ؟؟؟
    آره... بعضی نرم افزار ها رو دیدن که جستجو در متن دارن من هم میخوام یه قابلیت جستجو در متن در نرم افزارم قرار بدم....

سلام اساتید شما که انقد حرفه ای هستین من یه تایپک زدم راجب جستجو توی لیست ویو نگا کنید راهنماییم کنید ممنون ثواب داره

نقل قول نوشته شده توسط civilroid مشاهده تاپیک
    سلام اساتید شما که انقد حرفه ای هستین من یه تایپک زدم راجب جستجو توی لیست ویو نگا کنید راهنماییم کنید ممنون ثواب داره
    مطمئن باشید دوستان وقتی یک تاپیک جدید ایجاد میشه، اگر بتونن کمکی بکنن دریغ نمیکنن

من کدهای شما رو دیدم، یکم کدهاتون واضح نبود که دارید چکار میکنید، به همین خاطر نتونستم کمکی بکنم

بهتره شما بحث های مربوط به مشکلتون رو توی همون تاپیک دنبال کنید تا انشاالله حل بشه مشکلتون

کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    محل زندگی
    TEH

حالا همه درباره همه چی صحبت کردند الا چی، سکوریتی. چه روشهایی برای سکوریت کردن دیتا داریم؟

نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    حالا همه درباره همه چی صحبت کردند الا چی، سکوریتی. چه روشهایی برای سکوریت کردن دیتا داریم؟
    تا جایی که من خبر دارم، اگه خودمون رو هم بکشیم نمیشه صد درصد از دیتابیس محافظت کرد

در حالت عادی دیتابیس برنامه رو میشه به راحتی از توی DDMS بیرون کشید

برای دیتابیس من تا حالا ندیدم جایی رو که بشه پسوورد گذاشت

راه های حفاظت میتونه رمزنگاری داده ها باشه، اما خب باید دید این رمزنگاری و رمزگشایی در حین استفاده، سرعت کار رو پایین نمیاره آیا؟

باسلام
    مشکلی در ذخیره اطلاعات به صورت html در sqlite دارم . میخوام کد های html را در قالب یک فیلد در جدول ذخیره کنم و بعد در اندروید در داخل webview نمایش بدم. اما مشکلم اینه که در بین متون html تصویر هم وجود داره و در واقع میخوام تگimg استفاده کنم اما نمیدونم چطور بایدبرا تصویر در داخل تگ img آدرس دهی کرد و تصویر را باید کجا ذخیره کرد که بعد داخل webview نمایش بده. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    محل زندگی
    TEH

راه های حفاظت میتونه رمزنگاری داده ها باشه، اما خب باید دید این رمزنگاری و رمزگشایی در حین استفاده، سرعت کار رو پایین نمیاره آیا؟
    خدایی منم هر جا نگاه کردم راهی صد در صد وجود نداره. چند وقت پیش نیاز مبرمی داشتم که دیتا رو ایمن کنم اما راهی پیدا نکردم. میگن وب سرویس بنویس. دیتام انقدر زیاد بود و ترتیب لودش انقدر زیاد بود مجبور بودم دیتا رو لوکال کنم. این cryptography هم احساس میکنم تو برنامه با دیای سیک جوابگو باشه. لامسب اندروید خیلی داغونه تو این زمینه تازه داره یه راهکارهایی می اندیشه. فکر کنم ios تو این زمینه موفق تر باشه.

نقل قول نوشته شده توسط mahnamnia مشاهده تاپیک
    باسلام
    مشکلی در ذخیره اطلاعات به صورت html در sqlite دارم . میخوام کد های html را در قالب یک فیلد در جدول ذخیره کنم و بعد در اندروید در داخل webview نمایش بدم. اما مشکلم اینه که در بین متون html تصویر هم وجود داره و در واقع میخوام تگimg استفاده کنم اما نمیدونم چطور بایدبرا تصویر در داخل تگ img آدرس دهی کرد و تصویر را باید کجا ذخیره کرد که بعد داخل webview نمایش بده. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
    سلام
    دوست عزیز من در مورد وب ویو نمیتونم راهنمایی کنم

فک میکنم سوالتون مربوط به این تاپیک نباشه، بهتره توی یک تاپیک جدید سوالتون رو مطرح کنید تا دوستانی که اطلاع دارن کمکتون کنن

محل زندگی
    زیر آسمون آبی

سلام خسته نباشید همگی
    برای اولین بار تصمیم گرفتم با دیتابیس کار کنم ، میخواستم ببینم برای خوندن و نمایش همچین دیتابیسی چجوری باید عمل کنم (از database asset helper استفاده کردم)
    اینم کلاسم ساختم :
         public class MyDatabase extends SQLiteAssetHelper {

private static final String DATABASE_NAME = "DataBaseName.db";
    private static final int DATABASE_VERSION = 1;

public MyDatabase (Context context) {
    super(context, DATABASE_NAME, null, DATABASE_VERSION);
    }
    }

بقیه شو نمیدونم چجوری برم جلو دوستان لطفا راهنمایی کنید تا حالا با دیتابیس کار نکردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله badname : پنج شنبه 12 تیر 1393 در 18:20 عصر

سلام

الان توی چیش مشکل داری شما؟

دیتابیس رو که ساختید دیگه، حالا طبق آموزشهای صفحه اول برید جلو دیتابیس رو زیپ کنید و توی مسیر asset/databases قرار بدید و بعدش هم طبق آموزش ازش استفاده کنید

همه چیز توی پست اول و پست مربوط به دیتابیس آماده توضیح داده شده که

نمونه برنامه های آماده هم میتونه کمکتون کنه توی نحوه کار با دیتابیس

محل زندگی
    زیر آسمون آبی

سلام

الان توی چیش مشکل داری شما؟

دیتابیس رو که ساختید دیگه، حالا طبق آموزشهای صفحه اول برید جلو دیتابیس رو زیپ کنید و توی مسیر asset/databases قرار بدید و بعدش هم طبق آموزش ازش استفاده کنید

همه چیز توی پست اول و پست مربوط به دیتابیس آماده توضیح داده شده که

نمونه برنامه های آماده هم میتونه کمکتون کنه توی نحوه کار با دیتابیس
    والا خوندم اونارو ، گفتین برای خوندنش از
    getReadableDatabase استفاده شه ولی من نمیدونم چطوری باید استفاده کنم ، مثلا یکی از مقادیر این دیتا بیس ام رو تو یه textview نشون بدم
    بدونم چطوری میشه استفاده کرد دیگه تا تهش میرم

محل زندگی
    زیر آسمون آبی

آخر دیتابیس یاد نمیگیرم

همین بالا 6-7 تا پست قبل تر من همین مثال رو برای یکی از دوستان زدم

https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2050676

از نمونه برنامه های آماده استفاده کنین قشنگ دستتون میاد چکار کنین

توی این تاپیک هم کلی من مثال زدم

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    آخر دیتابیس یاد نمیگیرم
    منم قرار نبود یاد بگیرم . ولی یکی از رفیقام پیله کرد که یه برنامه ی رساله ی 14 مرجع بسازیم (خیلی خشکه مذهبی بود) و گفت باید برنامه نویسیش زود تموم شه آقا ما هم سفت چسبیدیم به دیتا بیس تا کامل یاد گرفتیم . اون رفیقمم آخرش به بهونه ی این که من دیکامپایل می کنم و حرامه و اینا دبه کرد و ما را گذاشت سر کار و پروژه را نصف کاره ول کرد.

حالا یه توصیه به شما دارم اونم اینه که برای یاد گیری انگیزه داشته باشید و یه چیزی را که می خواین یاد بگیرین محکم بچسبید و نگذارید چیز هایی مثل نمی تونم و اینا جلو تون را بگیره . سعی کنید منابع مربوط بهش را مطاله کنید . من اولین بار که کار با دیتابیس را دیدم فکر کردم خیلی سخته ولی حالا می بینم از خیلی کارا راحت تره و بیشتر وقتا ازش استفاده می کنم.
    وقتی یه برنامه ی خیلی باحال می بینید نگید کاش برنامه ی منم مثل این بود فقط بگید کارمو کی شروع کنم . خدا بزرگه . امتحان کردم که میگم.
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : پنج شنبه 12 تیر 1393 در 22:10 عصر

Write Once, Run Anywhere

محل زندگی
    زیر آسمون آبی

والا بازم نتونستم
    این قضیه ش با بقیه چیزا فرق میکنه منم واسه خیلی چیزا تلاش میکنم تا یاد بگیرم و میگیرم اما رو بحث دیتا بیس حتی یه دیتای ساده از دیتا بیس ام نمی تونم نمایش بدم
    فکر کنم کلا بد متوجه شدم هر چی ام سعی میکنم نمیشه

آخه من هرچی که توی چنته داشتم اینجا آموزش دادم دیگه

یعنی من هر کمکی که بخوام به شما بکنم، فقط بازگو کردن چیزایی هست که قبلا گفتم

دیگه این وظیفه شماست از چیزایی که گفته شده اینجا استفاده کنید

من یک توصیه میکنم، شما به دیتابیس آماده کار نداشته باش، پست اول این تاپیک آموزش ساخت دیتابیس درون برنامه و استفاده از اونه

شما از همون روش ابتدایی شروع کن و یاد بگیر، بعدش که پیشرفت بهتری داشتی کارای بزرگتر انجام بده

محل زندگی
    زیر آسمون آبی

آخه من هرچی که توی چنته داشتم اینجا آموزش دادم دیگه

یعنی من هر کمکی که بخوام به شما بکنم، فقط بازگو کردن چیزایی هست که قبلا گفتم

دیگه این وظیفه شماست از چیزایی که گفته شده اینجا استفاده کنید

من یک توصیه میکنم، شما به دیتابیس آماده کار نداشته باش، پست اول این تاپیک آموزش ساخت دیتابیس درون برنامه و استفاده از اونه

شما از همون روش ابتدایی شروع کن و یاد بگیر، بعدش که پیشرفت بهتری داشتی کارای بزرگتر انجام بده
    آره دقیقا به همین نتیجه رسیدم اول با همون آموزش اولی برم جلو بعد وارد این شم
    بابت آموزشاتم ممنون ، خوب آموزش دادی منتحی من یچیزی اشتباه فهمیدم یا درست استفاده نمیکنم احتمالا ... یه دور برگردون بزنم از اول بیام شاید اوکی شد .

سلام دوستان
    من تو یه دیتابیس 120 ردیف دارم
    اونو تو لیست ویو فراخوانی میکنم.فقط 100 تاش میاد.چطور این مشکل رو حل کنم؟
    ممنونم

کاربر دائمی آواتار alireza142
    محل زندگی
    مشهد

من از لایبری sqlite asset helper استفاده میکنم که تو table خودم یه ستون به نام favorite دارم برای لیست علاقه مندی ها
    مقادیر این table همه no هستند که میخوام باید با کلیک رو دکمه افزودن به yes تبدیل شود

برای این عمل باید چیکار کنم؟؟

در کلاس Adapter ای که ساختید ، درون متد getView ، این کد ها رو لازم دارید : ( البته در این مثال من از یک CheckBox برای این منظور استفاده کردم)
    یک نمونه کد عالی هم جناب آقای poorman قرار دادن با عنوان " نمونه برنامه افزودن به علاقه مندی ها" که مسیرش این جاست :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2016418

@Override
    public View getView(final int position, View view, ViewGroup parent) {

LayoutInflater inflater = context.getLayoutInflater();
    View rowView = inflater.inflate(R.layout.item, null, true);
    CheckBox check_favotite = (CheckBox) rowView.findViewById(R.id.checkbox);

.
    .
    .

if (favorite [position].equals("no"))
    favotite.setChecked(false);
    else
    favotite.setChecked(true);

favotite.setOnCheckedChangeListener(new OnCheckedChangeListener() {

@Override
    public void onCheckedChanged(CompoundButton buttonView,
    boolean isChecked) {
    // TODO Auto-generated method stub
    MyDatabase MyDatabase = new MyDatabase(context);
    SQLiteDatabase mydb = MyDatabase.getWritableDatabase();
    if (isChecked == true) {
    mydb.execSQL("update list set like = 'yes' where id = " + ids[position]);
    } else {
    mydb.execSQL("update list set like = 'no' where id = "+ ids[position]);
    }
    mydb.close();
    }
    });

return rowView;
    }

نقل قول نوشته شده توسط narvanco مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من تو یه دیتابیس 120 ردیف دارم
    اونو تو لیست ویو فراخوانی میکنم.فقط 100 تاش میاد.چطور این مشکل رو حل کنم؟
    ممنونم
    سلام

مطمئن هستید که رکوردهاتون 120 تا هست ؟؟؟

کدی که از دیتابیس میخونید رو بذارید تا ببینیم مشکل از کجاست

کاربر دائمی آواتار alireza142
    محل زندگی
    مشهد

با سلام خدمت استاد خودم آقای poorman عزیز

طبق آموزش های شما بالاخره تونستم اطلاعات رو از یک بانک اطلاعاتی به لیست ویو بفرستم و نمایش بدم.
    اما یه مشکل کوچیک وجود داره. هر بار که برنامه رو میبندم و دوباره اجراش می کنم(در گوشی موبایلم) ، تعداد عناصر قبلی در لیست ویو، دو برابر میشه. یعنی همون عناصر قبلی مجددا تکرار میشن!!!
    اشکال از کدوم قسمت کد من هستش؟
    بازم بابت پاسخ های قشنگتون ممنونم.

public class MainActivity extends Activity {

SQLiteDatabase mydb;
    private static String DBNAME = "PERSONS";
    private static String TABLE = "MY_TABLE";

@Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

ListView listView = (ListView) findViewById(R.id.listView1);

mydb = openOrCreateDatabase(DBNAME, Context.MODE_PRIVATE, null);
    mydb.execSQL("CREATE TABLE IF NOT EXISTS " + TABLE + " (ID INTEGER PRIMARY KEY, NAME TEXT, AGE INTEGER)");
    mydb.execSQL("INSERT INTO " + TABLE + " ( NAME , AGE ) VALUES ('Ali', 21)");
    mydb.close();

mydb = openOrCreateDatabase(DBNAME, Context.MODE_PRIVATE, null);

Cursor allrows = mydb.rawQuery("SELECT * FROM " + TABLE, null);

String[] NAME = new String[allrows.getCount()];
    int i = 0;
    if (allrows.moveToFirst()) {
    do {
    NAME[i] = allrows.getString(1);
    i++;
    } while (allrows.moveToNext());

allrows.close();
    mydb.close();

ArrayAdapter<String> adapter = new ArrayAdapter<String>(this,
    android.R.layout.simple_list_item_1, android.R.id.text1, NAME);

listView.setAdapter(adapter);
    }

}

سلام

تشکر از لطفت آقا علیرضا

شما هر بار که برنامه رو اجرا میکنی، یک بار داری اطلاعات رو داخل جدول insert میکنی

به همین دلیل به ازای هر بار اجرای برنامه یک رکورد اضافه میشه

دو تا راه وجود داره، یکی اینکه مثلا یک دکمه باشه توی برنامه که با زدن اون اطلاعات به دیتابیس اضافه بشه

یا قبل از اضافه شدن تعداد سطرهای داخل جدول رو چک کنید که اگر خالی بود insert کنه اگر نه کاری نکنه

cursor c = mydb.rawQuery("select * from yourTable");
    if(c.getCount() == 0){
    //insert into table
    }

سلام استاد.
    استاد در پروژه ام نیاز دارم بخشی رو به عنوان علاقه مندی ایجاد کنم.
    همه کارها رو انجام دادم اما نمیدونم چرا وقتی از execSql استفاده میکنم برنامه کلوز میشه.
    این ها هم کدهام هستن :

public void favoriteManage(View v){
    MyData = new MyDatabase(this);
    mydb = MyData.getReadableDatabase();
    Cursor row = mydb.rawQuery("SELECT * FROM food "
    + " WHERE food.ID_Food = " + FoodID, null);
    row.moveToFirst();
    int getFav = row.getInt(row.getColumnIndex("Favorite"));

mydb = MyData.getWritableDatabase();
    switch (getFav) {
    case 1:
    mydb.execSQL("UPDATE food SET Favorite = 0 WHERE ID_Food = 1", null);
    btnFavorite.setBackgroundResource(R.drawable.fav_o ff);
    Toast.makeText(getBaseContext(), ".از علاقه مندی ها حذف گردید", Toast.LENGTH_LONG).show();
    break;
    case 0:

mydb.execSQL("UPDATE food SET Favorite = 1 WHERE ID_Food = 1", null);
    btnFavorite.setBackgroundResource(R.drawable.fav_o n);
    Toast.makeText(getBaseContext(), "به علاقه مندی ها اضافه گردید.", Toast.LENGTH_LONG).show();
    break;
    default:
    break;
    }
    }

ممنونم

مثل اینکه insert هم کار نمیکنه!!!
    این هم فایل mydatabse.java است :

public class MyDatabase extends SQLiteAssetHelper{

private static final String DATABASE_NAME = "mydbs.db";
    private static final int DATABASE_VERSION = 1;

public MyDatabase (Context context) {
    super(context, DATABASE_NAME, null, DATABASE_VERSION);
    }

}

حل شد.
    باید NULL رو از انتهای دستور آپدیت در execSQL بر میداشتم.
    ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله davoodi : دوشنبه 23 تیر 1393 در 13:51 عصر

سلام
    مشکل:

یه ستون بسازید مثلاً به اسم id ، و به صورت خودکار افزایشی (AI) و همچنین NOT NULL قرار بدین.
    در این صورت برنامه اصلاً اطلاعات رو نمیخونه !
    تست کنید ببینید واسه شما هم اینطور هست یا نه.
    راه حل:
    برنامه رو باید ابتدا از گوشی پاک کنید!!!
    آخرین ویرایش به وسیله smemamian : دوشنبه 30 تیر 1393 در 01:43 صبح

نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    سلام
    مشکل:

یه ستون بسازید مثلاً به اسم id ، و به صورت خودکار افزایشی (AI) و همچنین NOT NULL قرار بدین.
    در این صورت برنامه اصلاً اطلاعات رو نمیخونه !
    تست کنید ببینید واسه شما هم اینطور هست یا نه.
    راه حل:
    برنامه رو باید ابتدا از گوشی پاک کنید!!!
    !!!!!!!

یعنی چی ؟؟؟ به هیچ عنوان به چنین مشکلی برنخوردم تا حالا

البته یک نکته که من جایی خوندم این بود که توی دیتابیس آماده تمام مقادیر id رو به id_ تغییر بدید

ولی اینکه میگید بعد از پاک کردن برنامه مشکل حل میشه، حدس میزنم مشکل مال ورژن دیتابیس برنامتون باشه، یعنی شما بعد از اینکه روی دیتابیس برنامتون تغییراتی میدید ورژن رو اضافه نمیکنید تا دیتابیس خودش رو آپدیت کنه

روش افزایش ورژن دیتابیس و آپدیت دیتابیس اینجا گفته شده
    آخرین ویرایش به وسیله poorman : دوشنبه 30 تیر 1393 در 12:36 عصر

دوستان تو این تصویر خطا در دیتابیس منه یا در کدها و روش نوشتن ساخت دیتابیس در کلاس؟
    eroor.jpg

سلام

مشکل از جدول SQLite شماست و یا کوئری که دارید مینویسید

شما داخل کوئری تون اومدید ستون های آیدی، عنوان، ... و sub رو select کردید

این خطا داره میگه ستونی به اسم sub توی جدولتون ندارید

ممکنه شما این ستون رو داشته باشید، اما فایل دیتابیس پروژتون رو آپدیت نکرده باشید

به هرحال یا باید این ستون وجود داشته باشه، یا اینکه شما این ستون رو از توی کوئری حذف کنید

صفحه 5 از 12 اولاول ... 34567 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. آموزش کار با دیتابیس در C#‎‎
    نوشته شده توسط mohammadsalehi1385 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1394, 14:35 عصر
  2. آموزش: آموزش نصب qt در ویندوز به زبان ساده
    نوشته شده توسط chikar در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 23:26 عصر
  3. آموزش مقدماتی تا پیشرفته PHP با زبان ساده
    نوشته شده توسط ehsannasri251 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1392, 10:55 صبح
  4. سوال: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط kingtak در بخش C#‎‎