نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
روی چه حسابی این حرف رو میزنید؟ مصرف حافظه XMLDom و SimpleHTMLDOM رو با RegExp یکی میکنید؟ بعلاوه مگه RegExp جزو امکانات آماده زبان PHP نیست؟ شما با ab مصرف حافظه و CPU و زمان پاسخ کد خودتون رو با کدی که من گذاشتم مقایسه کنید و بعد بگین بدترین روش استفاده از RegExp هست. بحث اصلاً سر سادگی و سختی کدنویسی نیست. سر لقمه دور سر چرخوندن و مصرف بیهوده منابع سروره. حتی ازنظر کوتاهی و سادگی کد هم فکر میکنم کدی که من گذاشتم خیلی ساده تر و قابل فهم تر از کدی باشه که شما گذاشتین (هرچند کد شما هم پیچیده نیست و فقط منظورم قیاس بین این دو کد بود)
کمی مثل اینکه لحن من بد بوده و باعث شد شما موضع بگیرید و کاملاً پوزش می طلبم. موضع گیری ها را بگذاریم کنار چون اینگونه بحث های علمی و تخصصی به میدان جنگ و دعوا و موضع گیری های بی جا تبدیل می شود. که ماشاء الله در این انجمن زیاد دیدم. بگذارید موضوع را از جنبه ی دیگر پاسخ دهیم.

مزایا و معایب Regex در مقابل تابع simpleDom

-آیا simpleDom در مقابل regular expression (Regex) منابع سخت افزاری بیشتری مصرف می کند؟
simpleDom و Regex هر دو در استفاده سخت افزار از منابع مختلفی استفاده می کنند و این بخاطر تکنیک های مختلف پردازشی است. Regular expression ها بخاطر استفاده از تکنیک text proccessing از CPU بیشتر و simpleDom بخاطر استفاده از تکنیک Parsing از رم بیشتری استفاده می کند.
*Regex مصرف سی پی یو بیشتر
*simpleDom مصرف رم بیشتر

- کار با regular expression ها آسانتر است یا simpleDom؟
نوشتن regex با توجه به اینکه کاری بس سخت و دشوار و نیاز به دقت بیشتری دارد بالتبع استفاده از simpleDom که به آسانی می توانید از کلاس آن استفاده و خروجی کنید.

- سرعت regular expression بیشتر است یا simpleDom؟
بالتبع سرعت regex با توجه به نوع پردازشش بالاتر است.

- دقت regular expression بیشتر است یا simpleDom؟
با توجه به اینکه نوشتن الگوهای regular expression بصورت پویا انجام پذیر نیست و برای هر مورد بایستی الگوی خاصی نوشتن شود و نوشتن این الگوها هم کاری کمی دشوار است و نیاز به دقت بالاتر دارد بنابراین simpleDom دقت بیشتری را در رسیدن به جواب دارد.

- حال با توجه به این موارد استفاده از کدام بهتر است؟
خوب بالتبع در هر مورد ما مزایا و معایبی گفتیم. شما با توجه به توانایی های خود و نوع کاری که دارید می توانید از هر دو آن ها استفاده نمایید.
اما بعنوان نویسنده این متن 1 سوال اساسی در ذهن شما بوجود می آورم. 1- آیا در کار خود دقت نیاز دارید یا سرعت؟ هر موقع به این جواب رسیدید می توانید روش مورد نظر خود را انتخاب نمایید.