با تشکر از شما دوست گرامی که این نکته را متذکر شدید
به دلیل یک اشتباه لپی (البته بیشتر از لپی بودند علت در عدم وجود فیلدهای کاراکتریی که دارای محتوی عددی باشند در لیست جداول تست شده توسط اینجانب بود) این ایراد بوجود آمده بود
که در نسخه های ضمیمه (هم فایل اجرایی و هم سورس تصحیح شده و می تونید مجددا اون را دان لود کنید)
با توجه به نوع الگوریتم برنامه که خود اتوماتیک فیلدها غیرعددی (Charter,memo,...) را تشخیص داده و در صورت تمایل کاربر آنها را تغییر کدپیچ می دهد در صورتی که کاربر دارای فیلدی بصورت کاراکتری ولی با محتوی عددی بود برنامه دچار اشکال می شد که این اشکال نیز مرتفع گردید.
(البته دیگری فرقی نمی کند که محتوی فیلد فقط عدد باشد و یا عدد در وسط متن دیگری
باشد)
و البته من حیث المجموع به نظر بنده این روش (که خود برنامه فیلدهای موردنظر را تشخیص دهد و تغییر دهد) بهتر است از روشی که کاربر فیلدهای موردنظر خود را جهت تغییر اعلام نماید (یعنی لیستی از نام فیلدها بیاید و کاربر فیلدهای موردنظر جهت تغییر کدپیچ را تیک (علامت) بزند)
چرا که قبلا برنامه بنده نیز دارای اینچنین اینترفیسی بود ولیکن ازبس مجبور شدم که برای کاربران (چه بسیاری کاربران که از مفهوم تغییرکدپیچ و بردن اطلاعات از داس به ویندوز و یا بالعکس سر در نیاورده و بعد از کلی توضیح در رابطه با انجام این کار دیگه وقتی می خواهی توضیحی بدی باید فیلدهای که دارای عبارات فارسی هستند را نیز انتخاب کنی , کاری بس مشکل و طاقت فرسا می شود) برای این عمل (انتخاب فیلدهای دارای عبارت فارسی) توضیح دادم خسته شدم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که اگر سیستم خود اتوماتیک این کار را انجام دهد بسیار مناسب تر می باشد (نهایتا تابع برای فیلدهای کاراکتری که دارای عبارت فارسی نیستند یکبار فراخوانی شده و به علت نداشتن عبارت فارسی سریعا همان محتوی توسط تابع برگردانده می شود)
*-------
و در پایان نیز با توجه به صحبت آقای حیدری کیا بنده سورس را علاوه بر فایل اجرایی (جهت دوستان بخش فاکس پرو) قرار دادم که هر کس با توجه به نظر و سلیقه خود اون را تغییر داده و برنامه بصورت یک نرم افزار اوپن سورس گسترش پیدا کند .
(البته تنها تغییری که در سورس برنامه کرد در فایل dos2windows.prg بود که در فراخوانی متن های فارسی سایه تغییر کوچکی داده شد) (قابل توجه علاقه مندان که سورس را قبلا تغییر داده اند نیاز به بازخوانی کل برنامه نیست و تنها این فایل را مجددا به برنامه خود اضافه کنند )
*--------
(به طور مثال می توان بجای listbox که به عنوان محل خواندن و یا نوشتن فایل بنده قرار داده ام از تابع getfile (انتخاب فایل) و یا getdir (انتخاب مسیر جهت ذخیره اطلاعات) بصورت ساده استفاده کرد و یا اینکه با استفاده از تابع adir لیست فایلها و شاخه های مسیر جاری را بدست آورده و خودتان یک listboxfile بسازید (مشابه این کار را با فاکس داس انجام داده ام که در نمونه سورس های بخش برنامه های کاربردی می تونید پیداش کنید) و یا ..... )
و در پایان این برنامه را بیشتر به دلیل رفع مشکل دوستان این بخش (که متاسفانه بخش بسیاری از تایپکهای مطرح شده در این فروم را داشت) اضافه کردم , و از این برنامه در تمامی قسمت های (خواندن و نوشتن در قالبهای مختلف) بنده در برنامه های خودم استفاده کردم و مشکلی نداشت ولیکن با این اوصاف جای تست بیشتری دارد, دوستان اگر به مشکلی برخورد کردند اعلام نمایند.