نوشته شده توسط احسان! سلام. از text align استفاده کن. فارسی English اگر احیانا به نحوی با استایل و ... مشکل داشت direction رو هم تغییر بده(rtl و ltr) ببین درست میشه؟ کلا متوجه نشدین چی گفتم، آخه وقتی که برای فارسی بدم text-align:right، وقتی که انگلیسی تایپ کنم که باز انگلیسی رو از سمت راست می نویسه.
نوشته شده توسط ab.ali کلا متوجه نشدین چی گفتم، آخه وقتی که برای فارسی بدم text-align:right، وقتی که انگلیسی تایپ کنم که باز انگلیسی رو از سمت راست می نویسه. متوجه شدم.میتونید به متون span بدید(با یه کلاس) و به راحتی به اون کلاس استایل خاص بدید.یا حتی از استایل داخلی استفاده کنید.(اگه کم باشه البته)
نوشته شده توسط احسان! متوجه شدم.میتونید به متون span بدید(با یه کلاس) و به راحتی به اون کلاس استایل خاص بدید.یا حتی از استایل داخلی استفاده کنید.(اگه کم باشه البته) تا جایی که من فهمیدم میخواد با js زبان رو تشخیص بده و با توجه به زبان text-align رو عوض کنه
نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد تا جایی که من فهمیدم میخواد با js زبان رو تشخیص بده و با توجه به زبان text-align رو عوض کنه پس من فکر کردم توی یه متن میخواد یه قسمت انگلیسی باشه یه قسمت فارسی. :)
قوانین سایت