برای یه مغازه بیایم و با یه شرکت حسابداری مشورت کنیم البته بد نیست ولی این به گستردگی کار برمیگرده اول باید ببینیم ارزشش رو داره یا نه.

همه این نرم افزارها در آخر یه خروجی بهتون میدن که همون برای شما کفایت میکنه حالا بعضی ها ممکنه کاربر پسند تر باشن یا مثل هلو خنگ باشن :|
هلو با اینکه نرم افزار کاملی هست ولی باید حتمن یه چیزایی از حساب داری سر در بیاری تا بتونی باهاش کارکنی یا اگه مثل من از حسابداری خوشت نمیاد باید یه ۱ هفته ای رو صرف یاد گرفتن و ... بکنی. هلو از لحاظ تجربه کاربری خیلی داغونه و اعصاب آدمو خرد میکنه توی این یکی دو سالی که همش دارم با ورژن ۷.۲ و ۷.۴ و تازگیها ۷.۶ کد ۱۱ کار میکنم خیلی رو مخ هست. برای نصب رو ویندوز ۸.۱ ۶۴ بیتی کلی مکافات داشتم البته یه مدت باهاش همینطوری کار میکردم ولی مجبور شدم برم ۳۲ بیتی اونم بخاطر اینکه درایور قفل سخت افزاریش از یه جای مطمئن ساین نشده :(

برای کار کردن با هلو اینها رو در نظر بگیری کافیه:
۱. حتما طرف حسابها رو تعریف کن تا بدونی با کی کار میکنی برای مشتریهای روزانه یه طرف حساب کافیه ولی برای اونهایی که ازشون زیاد خرید/فروش میکنی یه طرف حساب جداگانه براشون درنظر بگیر ممکنه بعضی از اینها بخوان/ی بصورت نسیه هم کار کنی/ن :)
۲. وقتی کالا تعریف میکنی به این معنی نیست که اونها میاد توی لیست فاکتور فروشت! برای اینکه بتونی یه جنسی رو بفروشی نرم افزار باید بدونه این جنس از کجا اومده. برای همین حتما باید فاکتور خرید بزنی و بگی مثلن من این چندتا جنس رو خریدم. بعد از این مرحله هست که شما میتونی جنسهای خریداری شده ات رو توی فاکتورهای فروشت بیاری و بفروشی. اینکارها هم بیشتر بخاطر این هست که حساب و کتابهات کاملن دقیق باشه و بتونی آخر سال سود و ضررت رو مشخص کنی.
۳. اگر میخوای کاملن کارت دقیق باشه باید حساب دخل رو از جیبت جدا کنی. اینکه از دخل پول برداری و بزاری جیبت این درست نیست باید همیشه حساب دخل با جنسهای توی مغازه بخونه اگر نخونه حتی گیریم یه ۱۰ تا یه تومنی باید از جیبت بزاری تا حساب دخل با هلو بخونه و حتی ۱ ریال هم احتلاف نداشته باشه.
۴. این نرم افزار یه قسمت داره به اسم امور مالی اتوماتیک وقتی جنسات رو فروختی و خرید کردی بعد از چند مدت به این قسمت نیاز پیدا میکنی تا هزینه های مغازه یا پرداخت/دریافت نسیه های داده شده یا گرفته شده و خلاصه همه چی رو میتونی از این قسمت مدیریت کنی.

ولی اگه نظر من رو میخوای من میگم با رافع کار کن، دنگ و فنگ های اینو نداره البته باهاش کار نکردم ولی محیطش حداقل از این هلو بهتره. هلو هسته اش محکمه ولی اصلن ظاهر زیبا نداره. ظاهرش پر از باگه و هنوز که هنوز قاط میزنه.

اینها چیزایی بود که من این چند وقته فهمیدم و شاید خیلی چیزها رو جا انداخته باشم؛ البته یه نفر همسایه بغلی بالا سرم بود که تا جایی میموندم ازش میپرسیدم و اونم راهنمایی میکرد، بنده خدا تو بانک کار میکرد بخاطر همین از همه لحاظ ساپورت بودم :) ولی خدا نکنه یه جایی بمونی آخر سر موقع مالیات و ... اینا خدا به دادت برسه شما اگه ۱۰ هزارتومن مثلن تو یه سال سود دهی داشته باشی ممکنه برات بزنن ۱ میلیون مالیات بر ارزش افزوده و اینا بپردازی البته باز بر میگرده به اینکه کارت چی باشه.

بی ربط به موضوع:
دلم برات تنگ شده بود، من فقط به عشق تاپیکهای باحال و چالش برانگیزه توئه که میام اینجا (تازگیها کمتر شده). شخصا خیلی چیزا ازت یاد گرفتم حتی دیدم رو نسبت به دنیا هم تغییر دادی یکیش همون A Fighter هست :D. شخصیتی مثل تو رو من حتی توی این محیط مجازی هم ندیدم بجز خودت چه برسه به دنیای واقعی!
میدونم اینجا جاش نیست ولی باید میگفتم