نمایش نتایج 1 تا 40 از 236

نام تاپیک: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

سلام دوستان این تاپیک خیلی برام جالب بود و خوشحالم که دیدمش . از ابتدا نظرات را خوندم و از تجربیات استفاده کردم .

نهایت 3 ترم دیگه مدرک کارشناسی نرم افزار میگیرم و به شغل شریف برنامه نویسی شدیدا علاقه دارم و از هر فرصتی برای آموزش و کسب تجربه ی بیشتر استفاده میکنم . از تابستون همین امسال متوسط روزانه 6 - 7 ساعت و گاهی بیشتر (موقع برنامه نویسی حساب زمان از دستم میره) مشغول کدنویسی و خواندن مقاله و هرچیزی که کمک کنه بهتر کدبزنم هستم .

واقعا از ته دل میخوام برنامه نویسی را به عنوان شغل اولم انتخاب کنم چون علاقه ی قلبی دارم و بخاطر پول نیست . از تحلیل سیستم و حل مسئله لذت میبرم و توانایی ارتباط با کامپیوتر پیاده سازی ایده ی ذهنی در خودم میبینم .

وقتی پای امرار معاش و سیر کردن شکم زن و بچه میاد وسط بحث مالی هم باید در نظر گرفته بشه . بعد از خوندن این تاپیک یکم به فکر فرو رفتم که آیا میتونم در آینده از این حوضه درآمد مناسبی کسب کنم و جوابگوی یک زندگی متوسط هست ?
    تا چه سنی میتونم ادامه بدم ؟
    آیا میشه با درآمدش پراید خرید ؟
    آیا میشه یک آپارتمان اجاره کرد ؟
    آیا میشه جهیزیه ی دختر تهیه کرد ؟
    و ...

کسانی که در این حرفه دلالی میکنن درآمد های بیشتری نسبت به خود شخص برنامه نویس دارن . یکی از دوستانم با تعداد زیادی پولدار و کارخانه دار آشناست و کلی شماره ی برنامه نویس توی گوشیش داره و هردفعه پروژه جور میکنه مثلا اگر از کارفرما 2 میلیون میگیره 1300,000 خودش به جیب میزنه و بقیه را میده طرف . البته شاید سود بیشتری هم میکنه و صداش را در نمیاره .

دوستانی که میگن برنامه نویسی را باید به عنوان شغل دوم در نظر گرفت میشه بگید وقتی شما از 8 صبح تا 5 بعدظهر سر کار هستید و بعدش خسته میاید خونه و استراحت میکنید و باید زمانی را برای خانواده بزارید پس کی میخواید به برنامه نویسی برسید ؟ برنامه نویسی ذهن آزاد و بدون خستگی و تمرکز کامل احتیاج داره . (خود من بدون اینها اصلا نمیفهمم چی مینویسم و الکی وقتم تلف میشه)

پای آینده و آبرو در میان هست و نمیشه در مورد شغل و درآمد آینده ریسک کرد ؟ البته من قصد ندارم براحتی ناامید بشم و میخوام دنبال راهی برای تثبیت خودم در این آشفته بازار IT باشم ولی باز ریسک هست و درکنارش باید به فکر شغل احتمالی دیگری هم باشم چون تو ایران بیکاری یعنی مردن از گرسنگی .

در مورد قوانین کپی رایت که بین علما اختلاف نظر هست و یکی میگه باید باشه و دیگری میگه نباشه بهتره . نظرم اینه که نرخ تورم توی ایران خیلی بالاست و ما به ریال باید پول در بیاریم و به دلار حتی مواد غذایی بخریم چه برسه به تهیه ی نرم افزار . به همین دلیل اگر قانون کپی رایت توی این وضعیت باشه توانایی خرید یک ویندوز هم دیگه نداریم که بیایم اینجا پست بدیم .
    به هرحال توی این صنعت خیلی عقبیم و خیلی کارها باید صورت بگیره تا به پای کشورهای پیشرفته ی این صنعت برسیم . بی انصافیه خودمون را با دیگران مقایسه کنیم .

ایران در صنعت نرم افزار حکم یک کشور صرفا مصرف کننده را داره و اگر بخواهیم کپی رایت رعایت کنیم این به ضرر ماست چون فقط باید پول بدیم بخریم و تا اون موقعی که خودمون بشیم تولید کننده زمان زیادی نیاز داره .
    آخرین ویرایش به وسیله HOSSEINONLINE7 : سه شنبه 21 مرداد 1393 در 01:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •