درمورد اینکه با Yaf کار نکنن من هم موافقم ولی این عکس قابل استناد نیست. دلیلش قبلاً بحث شده به حد کافی. خلاصه بحث اینه که آمار جمع آوری شده برای تولید این عکس (و کلاً مقاله مذکور در سایت sitepoint.com) توسط یک نظرسنجی (که نظرات خیلیها هم توش برحسب نظر نویسنده مقاله حذف شده) بدست اومده و هیچ خبری از Benchmark توش نیست و فقط برحسب علاقه افراد بوده. ضمناً هیچ عدد و رقمی هم ارائه نشده (مثلاً نگفتن چند نفر شرکت کردن، چند نظر رد شده، مدت زمان نظرسنجی چقدر بوده و...) و فقط به اعلام نتایج اکتفا کردن که حتی این شبهه رو ایجاد میکنه که ممکنه نتایج Fake باشه. برای مثال فریمورک Phalcon علیرغم اینکه فریمورک خیلی خوبیه ولی روی هاست اشتراکی قابل استفاده نیست (چون بصورت افزونه روی PHP نصب میشه و هاستهای اشتراکی اکثراً نصبش نمیکنن) و اونوقت با این شرایط چنین فریمورکی 16.73 درصد نتایج رو به خودش اختصاص داده! سیمفونی 2 که در زمان ارائه مقاله به تازگی تولید شده بوده و اکثر کسانی که بهش رأی دادن بخاطر سابقه قبلی کارشون در سیمفونی 1 بوده، 10.62 درصد رأی آورده. تازه به none دقت کنید: 3.01 درصد گفتن با هیچ فریمورکی کار نمیکنن و این مورد هم جزو محبوبها ذکر شده درحالی که مقاله گفته محبوبترین فریمورک (نه اینکه با فریمورک کار میکنید یا نه) و البته محبوبترین با بهترین و سریعترین و قویترین و پرکاربردترین و... خیلی فرق میکنه. ازطرف دیگه خیلی از میکروفریمورکها رو هم داره کنار فریمورکهای بزرگ مقایسه میکنه که ابداً منطقی نیست.
از این موارد بگذریم، من هم شخصاً کار با Yaf رو توصیه نمیکنم. پیشنهاد من Yii یا Laravel هست.