نقل قول نوشته شده توسط razavi_university
سرویس دهنده ایمیل شما باید به شما POP3 بدهد تا بتوانید اینکار رو انجام دهید
این سرویس یاهو رایگان نیست (باید با yahoo pops کارکنی)بعضی از سایت ها این امکان رو به شما میدهند
در اینوصورت نرم افزارهای زیادی هست مثلا همین Outlook خودمون
خیلی ببخشید عزیز جان . ظاهراً شما اصلاً مطلبو نگرفتی .

ببین جانم من اصلاً از سرویس های رایگان صحبتی نکردم .
POP3 هم دارم .
با Outlook کار میکنم و ایمیل دریافت و ارسال می کنم .

برنامه ای می خوام که بتونم در سایتم بزارم و توسط اون ایمیل های ارسال شده به سایت رو چک کنم . فکر نمی کنم با Outlook یا نرم افزار های از این قبیل بشه برای این منظور استفاده کرد . مگه میتونی Outlook رو وسط طراحی ASP در سایت Upload کنی و کاربر سایت با اون ایمیل هاشو دریافت کنه یا ایمیل ارسال کنه .
عرض کردم خدمتتون میخوام درون وب این کار رو انجام بدم .

یه چیزی مثل همون ایمیل Yahoo ، ولی نه به اون قدرت و پیچیدگی . فقط دریافت و ارسال . همین خلاص

درضمن برنامه ارسال ایمیل هم شونصد تا دارم .
بزار توضیح بیشتری بدم :

شما با Outlook ایمیل سایت خود را دریافت می کنی و همیتطور توسط Outlook ایمیل ارسال می کنی . تو این که مشکلی نیست . برای این که بتونی ایمیل هاتو با Outlook بگیری باید Username و Password و آدرس ایمیل از سایت خودت داشته باشی .
حالا من می خوام به شما یه ایمیل از سایت خودم بدم که POP3 هم دارم . ولی نمی خوام شما با Outlook ایمیل هاتونو دریافت کنید دوست دارم برای چک کردن میل باکس تون وارد سایت شوید و در قسمت مشخص User و Pass خود رو وارد کنید ، بعد وارد میل باکس خودتون میشین .
میدونین که User و Pass رو از سایت می گیرید . و من برنامه ای می خوام که بتونم با User و Pass کاربر به میل باکسش کانکت کنم تا کاربر بتونه میل هاشو اونجا چک کنه یا ارسال کنه .

حالا هر کسی اطلاعاتی داره یاعلی ...