خیلی ببخشید عزیز جان . ظاهراً شما اصلاً مطلبو نگرفتی .نوشته شده توسط razavi_university
ببین جانم من اصلاً از سرویس های رایگان صحبتی نکردم .
POP3 هم دارم .
با Outlook کار میکنم و ایمیل دریافت و ارسال می کنم .
برنامه ای می خوام که بتونم در سایتم بزارم و توسط اون ایمیل های ارسال شده به سایت رو چک کنم . فکر نمی کنم با Outlook یا نرم افزار های از این قبیل بشه برای این منظور استفاده کرد . مگه میتونی Outlook رو وسط طراحی ASP در سایت Upload کنی و کاربر سایت با اون ایمیل هاشو دریافت کنه یا ایمیل ارسال کنه .
عرض کردم خدمتتون میخوام درون وب این کار رو انجام بدم .
یه چیزی مثل همون ایمیل Yahoo ، ولی نه به اون قدرت و پیچیدگی . فقط دریافت و ارسال . همین خلاص
درضمن برنامه ارسال ایمیل هم شونصد تا دارم .
بزار توضیح بیشتری بدم :
شما با Outlook ایمیل سایت خود را دریافت می کنی و همیتطور توسط Outlook ایمیل ارسال می کنی . تو این که مشکلی نیست . برای این که بتونی ایمیل هاتو با Outlook بگیری باید Username و Password و آدرس ایمیل از سایت خودت داشته باشی .
حالا من می خوام به شما یه ایمیل از سایت خودم بدم که POP3 هم دارم . ولی نمی خوام شما با Outlook ایمیل هاتونو دریافت کنید دوست دارم برای چک کردن میل باکس تون وارد سایت شوید و در قسمت مشخص User و Pass خود رو وارد کنید ، بعد وارد میل باکس خودتون میشین .
میدونین که User و Pass رو از سایت می گیرید . و من برنامه ای می خوام که بتونم با User و Pass کاربر به میل باکسش کانکت کنم تا کاربر بتونه میل هاشو اونجا چک کنه یا ارسال کنه .
حالا هر کسی اطلاعاتی داره یاعلی ...