باسلام خدمت اساتید
همگونه که مستحضر هستید خیلی ها به این نیاز دارند که بین برنامه ای که دارند می نویسند با بانک اطلاعاتیشون یک کانکش برقرار کنند یا اون دسته از افراد که تحت شبکه برنامه می نویسند می خواهند مطمئن شوند که کانکشنهاشون صحیح است .
برای این کار راه کارهای بسیاری وجود دارد ولی اگه به تصویر زیر نگاه کنید می بیند که خود ویژوال استودیو در قسمت Server Explorer \ Connect To Database به زیبایی این کار رو انجام می دهد :
Untitled2.jpg
برای همین من یک DLL تهیه کردم که همین کار رو انجام میدهد و شما با اضافه کردن اون به پروژه هاتون از شر کانکشن استرینگ ها خلاص می شید
تصویر DLL :
Untitled.jpg
حالا برای استفاده نیز شما می بایست ابتدا از لینک ذیل فایل رو دانلود و از زیپ خارج کنید سپس به رفرنس پروژتون اضافه کنید
و بعد با دستور زیر اون رو فراخوانی کنید :
ConnectToServer.frmConnect fc = new ConnectToServer.frmConnect();
fc.ShowDialog();
و برای برای ساختن متد کانکشن استرینگ هم به صورت زیر عمل می کنید :
public static SqlConnection GetConnection()
{
SqlConnection Conn = new SqlConnection(ConnectToServer.frmConnect.Connectio nString);
return Conn;
}
و یا هر کجا نیاز به کانکشن داشتیم به صورت زیر می نویسیم :
SqlConnection con = GetConnection();
و یا به صورت مستقیم :
SqlConnection Conn = new SqlConnection(ConnectToServer.frmConnect.Connectio nString);
در ضمن با این روش تمام سرورهای شما توسط برنامه خونده می شود و با انتخاب هرکدام از آن وارد دیتابیس می شوید .
من در 3جای مختلف که برنامه تحت شبکه دارد کار می کند از این روش بدون دردسر دارم استفاده می کنم .
اگه مفید واقع شد اول خیر اموات خودتون و سپس برای روح پدر تازه درگذشته ما هم یک صلوات بفرستید.