نمایش نتایج 1 تا 40 از 117

نام تاپیک: برنامه نسبتا کامل نگهداری و تعمیرات

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    محل زندگی
    طبس

نقل قول: برنامه نسبتا کامل نگهداری و تعمیرات

نقل قول نوشته شده توسط aliflash مشاهده تاپیک
    بازهم سلام
    چرا رکوردها با جابه جایی فایل اصلی حذف میشن؟
    چطور میشه بک آپ گرفت که اطلاعات از بین نرن؟
    شرمنده زیاد سوال میکنم چون تازه کارم.
    با سلام
    پاسخ سئوال1) طراحی برنامه بصورت BackEnd و FrontEnd انجام شده، و جداول اینترفیس برنامه به دیتابیس لینک میشه... لذا در صورتی که دیتابیس رو جابجا کنید، اتصال لینک برقرار نخواهد شد...
    پاسخ سئوال 2) در منوی فایل زیرمنویی رو گذاشتم با عنوان Backup Database که می تونید ازش بهره ببرید...
    موفق باشید
    یا علی

خوب من اگه بخواهم کل برنامه همراه با رکوردها را به یک کامپیوتر دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟

محل زندگی
    طبس

خوب من اگه بخواهم کل برنامه همراه با رکوردها را به یک کامپیوتر دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟
    با سلام
    کافیست فایل BackEnd یا همان دیتابیس را به سیستم مقصد انتقال داده و از منوی File و زیرمنوی DataSource لینک را برقرار نمایید...
    موفق باشید
    یا علی

نقل قول نوشته شده توسط emami.sie مشاهده تاپیک
    با سلام
    کافیست فایل BackEnd یا همان دیتابیس را به سیستم مقصد انتقال داده و از منوی File و زیرمنوی DataSource لینک را برقرار نمایید...
    موفق باشید
    یا علی
    با سلام من یه backup گرفتم با این نام ذخیره شد: (20150110 CMMSFoc_db)
    بعد تو همون مسیری که گفتین از منوی File و زیرمنوی DataSource لینک را برقرار کردم ولی بازهم 14 تا رکورد را باز میکنه .علت رو متوجه نشدم . میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

با سلام و ارادت خدمت برادر امامی

با تشکر از برنامه ساده و مفیدتان ، با اینکه در زمینه Access مبتدی هستم ولی می توان باسانی مطالب شما را هضم کرد . جسارتا در مورد ارتباط با انبار و موجودی ان پس از

انجام تعمیرات ، ایا می توان مواردی را اضافه کرد یا اینکه برنامه شما این امکان را دارد ؟ با سپاس

محل زندگی
    طبس

نقل قول نوشته شده توسط moradi49 مشاهده تاپیک
    با سلام و ارادت خدمت برادر امامی

با تشکر از برنامه ساده و مفیدتان ، با اینکه در زمینه Access مبتدی هستم ولی می توان باسانی مطالب شما را هضم کرد . جسارتا در مورد ارتباط با انبار و موجودی ان پس از

انجام تعمیرات ، ایا می توان مواردی را اضافه کرد یا اینکه برنامه شما این امکان را دارد ؟ با سپاس
    با سلام
    مطمئنا، با توجه به اینکه برنامه سورس باز است امکان هر گونه تغییری توسط کاربران وجود دارد... فقط مستلزم کمی مهارت و صرف زمان می باشد...
    موفق باشید
    یا علی

محل زندگی
    طبس

با سلام من یه backup گرفتم با این نام ذخیره شد: (20150110 CMMSFoc_db)
    بعد تو همون مسیری که گفتین از منوی File و زیرمنوی DataSource لینک را برقرار کردم ولی بازهم 14 تا رکورد را باز میکنه .علت رو متوجه نشدم . میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
    با سلام
    ببینید، عمل بک آپ در این نرم افزار (درصورتیکه کامل انجام شود و خطایی رخ ندهد) به اینگونه است که تنها یک کپی از کل فایل دیتابس اصلی را در محلی دیگر ذخیره می کند...
    لذا موردی که شما می فرمایید (با توجه به توضیح فوق) بعید بنظر میرسد... (دقت کنید آدرس دیتابیسی که از آن می خواهید بک آپ بگیرید در قسمت اول فرم بک آپ درست انتخاب شده باشد یا به عبارتی با آدرس دیتاسورس فعلی شما یکی باشد)
    درصورتی که نتوانستید مشکل را حل کنید، نمونه خود را ضمیمه کنید تا بررسی شود...
    موفق باشید
    یا علی

نقل قول نوشته شده توسط emami.sie مشاهده تاپیک
    با سلام
    ببینید، عمل بک آپ در این نرم افزار (درصورتیکه کامل انجام شود و خطایی رخ ندهد) به اینگونه است که تنها یک کپی از کل فایل دیتابس اصلی را در محلی دیگر ذخیره می کند...
    لذا موردی که شما می فرمایید (با توجه به توضیح فوق) بعید بنظر میرسد... (دقت کنید آدرس دیتابیسی که از آن می خواهید بک آپ بگیرید در قسمت اول فرم بک آپ درست انتخاب شده باشد یا به عبارتی با آدرس دیتاسورس فعلی شما یکی باشد)
    درصورتی که نتوانستید مشکل را حل کنید، نمونه خود را ضمیمه کنید تا بررسی شود...
    موفق باشید
    یا علی
    آقای امامی عزیز
    سلام
    این فایل من هست که تا حدودی ترجمه کردم .من اگه یک نفر اضافه کنم یا یک خرابی یا یک رکورد اضافه کنم وبعد روی یک سیستم دیگه بریزم تمام اونها یی که اضافه شده حذف میشن.
    ممنون از پاشخگویی شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

محل زندگی
    طبس

آقای امامی عزیز
    سلام
    این فایل من هست که تا حدودی ترجمه کردم .من اگه یک نفر اضافه کنم یا یک خرابی یا یک رکورد اضافه کنم وبعد روی یک سیستم دیگه بریزم تمام اونها یی که اضافه شده حذف میشن.
    ممنون از پاشخگویی شما
    سلام
    نمونه شما بررسی شد و مشکلی مشاهده نگردید... من با دیتابیس دیگری هم امتحان کردم...
    به بخشهای قرمز رنگ شکل زیر دقت کنید... همونطور که در پست قبلی هم توضیح دادم احتمالا سورسی که شما ازش بک آپ می گیرید آدرسش درست انتخاب نشده...
    حتما هم باید پیغام All steps complete ok رو در بخش Result مشاهده کنید...

1.jpg

موفق باشید
    یا علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •