اول اینو بگم که این بستگی به خود شخص داره که این کار رو برای پول انجام میده یا از روی علاقه و دوم اینکه اینجا ایرانه و اون برنامه نویس هم اینو میدونه پس نباید گله کنه از این وضعیت!فکر پیشرفتی؟ اگه حرفه ای و ایده پرداز باش میکنی.... بگذریم من یه مطلبی بود که باید حتما بگم :
به نظر من حوزه IT مخصوصا مهندسی نرم افزار به خاطر وارد شدن افراد دیگه از رشته هایه دانشگاهی مختلف (پزشکی!/کشاورزی!/معماری و.......) سطحش بسار امده پایین الان مثلا وارد بحث هک و
امنیت میشی طرف تو بلاگش زده : محمد هستم 22 ساله دانشجوی مهندسی عمران عاشق هک و امنیت! و از این دسته از ادمها من یه سوال دارم؟ اگه دوست داشتی پس چرا رفتی عمران؟عمران خودش یه دنیاییه تو الان باید بری دنبال مطالاب رشته خودت بگردی تو امنیت چیکار میکنی ؟....... انقدر میتونم دلیل بگم که تو نباید میومدی تو این حوضه که حد نداره من و امثال من هم که رشته دانشگاهیشیمون نرم افزار نباید به خودمون اجازه بدیم به هر جایی سرک بکشیم حتی از روی علاقه! اینا همش برمیگرده به اون حس سرک کشدن و پول درآوردن ما که اره کنار اینکارم بریم مثلا اینم یاد بگیریم یه پولیم از این در بیاریم...