-
دوشنبه 06 بهمن 1393, 10:27 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟
خیلی از دوستان میگن علاقه علاقه قبول کنید همه افرادی که به نوعی وارد این مقوله میشوند دارای علاقه هستند اما بحث اینجاست که چه ایرادی دارد که کارشناسان و تحصیلکرده این حوضه انتظار درآمد رو در این بخش داشته باشد در خیلی از دوستانی که ادعای علاقه محض می کنن باید ازشون پرسید پس چرا برنامه های پولی تولید می کنید پس این یک خواست معقول می باشد که از فعالیت خود انتظار درآمد داشت به نظر من دو نکته رو باید مورد توجه قرار داد اول اینکه با نظر برخی دوستان واقعا موافق هستم که چرا باید یک تعداد دانشگاه مکانیک -عمران-و.. بخونن و بعد بیانن برنامه نویسی البته اونم باز نمیگم برنامه نویس چون این افراد کد نویس هستند تا برنامه نویس درسته که برنامه نویسی و کلا رشته کامپیوتر برای شروع کار هزینه های کمتری می خواد و با توجه به تبلیغات وسیعی که برای ثروت مند شدن در یک شب در این رشته هست بسیاری از افراد سرکی در این رشته می کشند و باعث خراب شدن بازار نیز شده اند اما به زودی و با آگاهی مردم که در حال حاضر نیز کم کم در حال به وجود آمدن هست تفاوت این افراد مشخص تر می شود
اما بحث دیگر در مورد خود برنامه نویسان و حقیقت بازار کار هست اکثر برنامه نویسان در ایران به تنهایی کار می کنن و خب تنها کار کردن یعنی باید از هر تخصصی کمی بلد باشید و این یعنی ایراد البته در شرکت ها هم بیشتر دنبال یک بولدوزر می گردند که دات نت بداند طراحی وب بداند php-جاوا اسکریپت-sql و... در حالی که هر کدام از این مباحث متخصص خود را دارد و این می شود همه چیز دان هیچ کاره از طرف دیگر پروژه های بزرگ در دست تعدادی شرکت می باشد و شرکت های نوپا قادر به رقابت پویا نیستن حال تکلیف برنامه نویس تنها که مشخص است البته به نظر من برنامه نویسی اندروید برای یک برنامه نویس تنها گزینه مناسبتری می باشد چرا که می تواند به طور مستقیم با بخش کثیری از مشتریان کار کند و این یک امتیاز بزرگ می باشد
در نهایت میزان رضایت فرد از یک فعالیت بستگی به این دارد که ما برنامه نویسی را به عنوان یک فعالیت اقتصادی در نظر بگیریم یا یک فعالیت تفریحی(که در همه دنیا یک فعالیت اقتصادی هست ) در فعالیت اقتصادی تعاریف مشخصی از رضایتمندی وجود دارد که درآمد نیز یکی از آنهاست البته در این نکته هم هست که در همه جای هر کسی در تخصص خود وارد می شود و افراد برای سرگرم شدن یا آزمون درآمد یک هفته ای ادعای برنامه نویس شدن نمی کنن
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت