نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
سلام
اگر میخوای موفق بشی حتما تا مقطع دکترا برو جلو
مهم نیست چه رشته ای ...

اگر دیپلمه باشی حد اگثر میتونی یک شرکت نرم افزاری ثبت کنی و به تعدادی مشتری خاص سرویس بدی
اما اگر دکتر باشی میتونی با وزارت خانه ها هم کار کنی و دوستان زیادی در دولت برای پیشبرد اهدافت پیدا کنی
فرقش زمین تا آسمونه...

در ضمن مدرک phd همه جای دنیا ارزشه
سلام،
دوست من تحصیلات به تنهایی کمک کننده نیست ولی میتونه به شما دید بده. من نمیگم هرکسی دکترا بخونه
حتما شغل خوبی پیدا میکنه.
خوب برای ایتکه صریح باشم، تعریف برنامه نویس از دید من اینه :

1. یک برنامه نویس باید مهندسی نرم افزار بدونه یعنی به کتابی مثل pressman تسلط داشته باشه.
2. یک برنامه نویس باید مفهوم برنامه نویسی رو بدونه کتابی مثل Concepts Of Programming Language R.W.Sebesta و کتاب های مشابه، این دید رو به برنامه نویس میده.
3. یک برنامه نویس باید طراحی الگوریتم بلد باشه و حتما کتابی مثل CLRS رو خونده باشه.
4. یک برنامه نویس باید منطق و ریاضیات رو خوب بدونه تا بتونه از اونا تو کارش استفاده کنه.
5. یک برنامه نویس باید بدون کامپایلر چیه و طرز کار اونو بدونه تا برنامه بهینه طراحی کنه.
6. یک برنامه نویس باید زبان انگلیسی رو خوب بلد باشه تا بتونه از کتب و مطالب انگلیسی استفاده کنه.
7. یک برنامه نویس علاوه بر برنامه نویسی باید خود شناسی و خدا شناسی هم بدونه تا حلال حروم سرش بشه.
8. یک برنامه نویس باید ساختمان داده ها رو بلد باشه و پیاده سازی اونها رو بدونه.
9. یک برنامه نویس باید علاوه بر تخصص برنامه نویسی باید شبکه سیستم عامل و وب رو بدونه.
و ... .
خوب شاید بگید که اینارو خودمم میتونم بخونم ( یا شایدم بگید بلدم ). اگه میخونید که خیلی هم عالی ولی اگه فکر میکنید دانشگاه میتونه
به شما کمک کنه استفاده کنید.
در ضمن اگر من صرفا دانشگاه رو قبول داشتم هیچ موقع نمی آمدم اینجا، میرفتم با هم دانشگاهی هایم بحث میکردم.