نوشته شده توسط
Maryam_1368
متن زیر یکم طولانی شد فکر کنم فقط خود ایجاد کننده تایپک حوصله خوندنش رو داشته باشه..اما از کاربران تقاضا دارم این متنی رو نوشتم بخونید و نظرتون رو اعلام کنید
سلام ..
لازمه چندتا نکته بگم
شما که قراره استارت بزنید و وقت بزارین بهتره روی مباحثی تمرکز کنید که تا به حال ازش آموزش به زبان فارسی نداشتیم..
الان توی نظر سنجی شما آموزش مباحث برنامه نویسی رو به صورت مقدماتنی قرار دادین...من همین الان اگه بخواین بهتون 10-15 تا منبع خیلی خیلی خوب معرفی میکنم که این کار رو انجام داده.پس این که هیچی
برنامه نویسی پایتون هم آموزشش موجود هست و چوت اکثر بچه های این انجمن ( طراحی سایت) بیشتر طراحی کار کردن بهتره مطالب آموزشی تون در رابطه با طراحی سایت باشه تا برنامه نویسی اون.
html و css هم که تا دلتون بخواد منبع داریم..همه جوره ازش آموزش داریم...
آموزش جاوا اسکریپت هم به نظرم فایده نداره ..میدونید چرا؟ چون اگه شما جی کوئری رو حرفه ای یاد بگیرین دیگه از جاوا اسکریپت بی نیاز میشید..جی کوئری به کتابخانه ی فوق العاده قدرتمنده که همه ی نیاز های شمارو جواب میده..
مبحث دیزاین پترن پیچیدس..ولی واقعا کاربردیه..اینجا بستگی داره کدوم کاربر ها رو هدف قرار بدین..حرفه ای ها..نیمه حرفه ای ها یا مبتدی ها..فکر کنم این دیزاین پترن به درد کاربران مبتدی نخوره چون مباحثش سنگینه
اصول طراحی واکنش گرا هم چیز زیاد سختی نیست که بخوایم ازش بتریسیم ...خود کاربران مبتدی هم میتونن به صورت خود آموز و بدون نیاز به مدرس ( به صورت ویدئویی) اون هارو فرا بگیرند..
این همه تایپ کردم تا برسم به اصل داستان جی کوئری:
من خودم به جی کوئری رای دادم و حرفای بالا دلایل اثبات این رای بود...
من نمیدونم میزان سواد شما از جی کوئری چقدره..اما اگر بتونید یه دوره ی کاملا حرفه ای رو برگزار کنید اونوقت کمک شایانی به طراحان وب فارسی زبان کرده اید..
جی کوئری کلی تابع داره که حتی طراحان حرفه ای ازش بی اطلاع هستند..میتونید اون هارو آموزش بدین
میتونید یه پروژه تعریف کنید و از امکانات جی کوئری برامون مثال بزنید
در موارد بالا به Ajax اشاره نکردم چون این مورد توی جی کوئری وجود داره و میتونید اونحا بهش اشاره کنید...هم میتونید Html و css هم لا به لای تدریستون اشاره داشته باشین و آموزش بدین..
عذر خواهی می کنم انقدر طولانی شد..
منتظر پاسختون هستم.