خب دارم یک لیست todo درست میکنم. اول موارد مهمتر و ضروری تر که در کارکرد برنامه موثر هستن.

- میخوام از Class autolaoding استفاده کنم و دیگه مدام require_once و اینا بکار نبرم. اینطوری برنامه کم حجم تر و ساده تر و مطمئن تر میشه. اصلا من نمیدونم چرا وقتی میشه کلاسها رو بطور خودکار Load کرد باید از اینکلود دستی استفاده کنیم! کسی میدونه؟
یکی از اصولی که تاحالا در منابع دیدم اینه که هرچی انجام کارها رو به خود کامپیوتر بسپارید بهتره، هرچند طبیعتا هزینه داره و مقداری (خوشبختانه معمولا قابل توجه نیست) از پرفورمنس و منابع سخت افزار رو مصرف کنه.

- باید یه فکری برای متغییرهای سشن برنامه هم بکنم که از متغییرهای سشن بقیهء برنامه ها جدا بشن (این در زیرسیستم رمزنگاری سشن هم یک مشکل حل نشده بود). مثلا میتونیم همهء متغییرهای سشن خودم رو داخل یک آرایه ببرم به این صورت مثلا: ‎$_SESSION['reg8log']['some_var_name']‎
البته میشه هم به ابتدای تمام متغییرهام پیشوند reg8log رو اضافه کنم.

- توکن امنیتی (antixsrf_token) رو بجای کوکی در سشن ذخیره کنم چون استفاده از کوکی یک ضعف امنیتی خاصی داره (مربوط به سابدامین های مستقل).

- احتمالا توابع mysql_‎ رو که deprecate شدن بیام و با مثلا PDO عوض کنم. البته این گزینه در نظر من ضرورت حاد نداره و اگر وقت کردم و صرف میکرد انجام میدم، چون باوجودی که این توابع deprecate شدن ولی بعید میدونم به این زودیها کلا حذف بشن (اصولش از منم بپرسید میگم درست نیست به این زودیها حذفش کنن). فقط باید به فکر باشم اون Warning و این حرفا رو که احتمالا در نسخه های جدید PHP در این مورد میده خفه کنم!

دیگه؟

آهان راستی قصد ندارم از MVC استفاده کنم. چون فعلا بهش احساس نیاز مبرمی نمیکنم و بنظرم موارد کاربردی تر و مهمتری و ضروری تری فعلا وجود دارن که بتونم همهء اونا رو انجام بدم کلی کار کردم. ولی احتمالا از شیء گرایی در برنامه بیشتر استفاده کنم و یکسری کدها و عملیات رو که توی کد همینطوری ولو هستن توی کلاسهایی (یا شاید هم در بعضی موارد صرفا توابع جدید) پکیج کنم.