نقل قول نوشته شده توسط tsonade مشاهده تاپیک
سلام
اگر اشتباه نکنم . گوگل بعد از ورود به سایت به h1 h2 h3 h4 به ترتیب عمل می کند.
مثلا H1 از همه مهم تر است و برای این که اختلالی در سئو سایت پیش نیاد فقط در لایه های زیرن در خبر ها از H1 استفاده میشه .
حالا می خواستم ببینیم دید گوگل به تگ Div چطوری است ؟
مثلا در یک سیدبار از h4 استفاده کنم و یا DIV چه تفاوتی پیش میاد ؟
البته اینو باید در نظر بگیریم که DIV یک تگ سنگینه ولی از نظر سئو چطور ؟
اگر h1 را به عنوان تیتر یک بنر بزرگ تبلیغاتی در نظر بگیریم DIV از نظر گوگل چی دیده میشه ؟
والله من که نفهمیدم اینا چه ربطی به هم دارن، اصلا کارایی اینا هیچ ارتباطی به هم ندارن، بعد من نفهمیدم این سنگینی که میگین یعنی چی؟!؟!؟!
div مخفف کلمه division هست که کاراییش هیچ ربطی به هدینگ ها نداره
The <div> tag defines a division or a section in an HTML document.
The <h1> to <h6> tags are used to define HTML headings.
<h1> defines the most important heading. <h6> defines the least important heading.
از h1 برای تیتر ها استفاده میشه، مثلا فرض کنید یه سایت داریم به عنوان برنامه نویسی
برنامه نویسی داخل h1 قرار میگیره، برنامه نویسی وب و برنامه نویسی ویندوز داخل h2 قرار میگیره،...
گوگل وقتی میخواد ایندکس کنه از روی اینا میفهمه چجوری دسته بندی کنه
استفاده از h4 برای ساخت سایدبار کاملا غلط هستش، شما میخواین سایدبار بذارین از HTML5 استفاده کنین (تگ aside) مختص به همین کار هست، برای اینکه به گوگل بفهمونین که کدوم مطالب مهم هستن و کدوم مطالب فرعی از تگ های HTML5 استفاده کنین که توی سئو نقش مهمی دارن
پیشنهاد من برای شما قبل از طراحی سایت اینه که اول با تگ ها آشنا بشین و بدونین کارایی تگ ها چیه بعد اقدام کنید چون هر کدوم یک خاصیتی دارن مثل span، strong و کلی تگ دیگه