یک بار دیگه حرفی رو که بنده در ابتدا زدم مرور میکنیم:
البته در کاربردهای غیرامنیتی میشه از md5 استفاده کرد. خب کاربرد غیرامنیتی چیه؟ مثلا CRC32 حتما به گوشتون خورده جایی دیدید. کاربرد الگوریتم های CRC اینه که تشخیص بدیم یک فایل یا اطلاعاتی تغییر کرده یا نه، تقریبا از این نظر یجورایی مثل هش است، ولی با این فرق که برای جلوگیری از حمله و هک نیست و فقط برای آشکارسازی تغییرات تصادفی و خرابی های غیرعمدی بکار میره.
تا اینجا که هیچ حرف اشتباهی توی گفته هام نیست. درست؟ فقط شاید اون بحث اصلاح خطا بقول شما رو مطرح نکردم، ولی در منابع هم اگر نگاه کنید هدف طراحی و کاربردهای عمده CRC رو تشخیص خطا میدونن و نه اصلاح خطا. هرچند بحثی روی این ندارم اگر اصرار دارید که اینطور نیست.

و بقیه چیزی که در ابتدا گفته بودم:
حالا md5 هم میتونه نقش این الگوریتم رو بازی کنه و تازه خیلی هم دقیقتر و مطمئن تره نسبت به CRC در این زمینه.
فقط در این بخش بیانم ابهام داشت قبول دارم و اصلاح میکنم! منظور من اگر دقیق بخوام بگم جایگزین کردن CRC32 و CRC64 در کاربرد تشخیص خطا (با ضریب تشخیص بالا) در کل یک فایل بود. اینو گفتم چون بارها نمونه این کاربرد رو دیدم (بطور مثال WinRAR) و در منابع هم بهش اشاره شده و اینم که یک الگوریتم هش امنیتی مثل md5 هم میتونه همین نقش رو در این کاربرد ایفا کنه در منابع متعددی که خوندم بهش اشاره شده بوده.
حالا در این شک و بحثی اگر دارید بفرمایید. وگرنه که دیگه هیچ و با هم مخالفتی نداریم