سلام .
اگه میخوای استارت واقعی حضور در عرصه نرم افزار رو بزنی برو هنرستان ... اگه میخوای یه مشت مزخرفات ریاضی یاد بگیری و سه سال از عمرت رو تلف کنی تا ( اگه بتونی ) دانشگاه مثلا خوب بری برو ریاضی بخون ... اتنخاب با خودته @
سلام .
اگه میخوای استارت واقعی حضور در عرصه نرم افزار رو بزنی برو هنرستان ... اگه میخوای یه مشت مزخرفات ریاضی یاد بگیری و سه سال از عمرت رو تلف کنی تا ( اگه بتونی ) دانشگاه مثلا خوب بری برو ریاضی بخون ... اتنخاب با خودته @
ولی اگه برم فنی و حرفه ای در ادامه تحصیل دچار مشکل می شم
با سلام
دوستان شما خیلی ایشون رو به اصطلاح خودمون پیچوندین!
ببین دوست من
دنیای کامپیوتر دنیاییه که دل شیر میخواد برای مبارزه
البته اگه بخوای به مراحل سطح بالاش برسی نه مراحل عادیش
یه دنیایه خیلی خیلی خیلی... وسیع!
که هم بهترین جاهای دنیا توشه و هم معمولی ترین فرصت ها...!
لازم به ذکره مراحل عادیشم بد نیست خیلی بهتره از بعضی رشته های دیگه!
باید از خیلی چیزا دل بکنی در این راه
یه بار این ضرب المثل رو گفتم به دوستان:
"یه دِه آباد بهتر از دَه تا شهر خرابه"
آدم باید تمام تمرکزش رو بزاره روی یه کار تا بتونه به جایی برسونتش
رشته ریاضی یه سری خوبیا داره ، یه بدیا
رشته ها فنی هم یه خوبیا ، یه بدیا
هر چیزی تو دنیا اینطوره
ما خوب مطلق نداریم ؛ بد مطلقم نداریم
در این بین اینجوری که من شنیدم در حال حاضر تو ایران از طریق رشته ریاضی بری بهتره
در ضمن ؛ نه خیر نون تو دندون پزشکی و... نیست!
تو دنیا اینطوریه
دوستانی که قبول ندارن سرچ کنن و نتیجه رو ببینن که رنکینگ پر درآمد ترین شغلهای دنیا چجوریه
برنامه نویسی و مهندسی IT در حال حاضر پر درآمد ترین شغلهای دنیان
حالا ترتیبشون رو نمیدونم کدو اوله کدوم دوم یا سوم
شما اگه میخوای واقعا فقط و فقط از این راه پول دربیاری(حالا پول درآوردن نه ؛ خدمت واقعی کنی)باید تو دنیای تو ذهنت فقط این باشه هدفت که به جز کامپیوتر و برنامه نویسی و مشتقاتش به چیز دیگه ای فک نکنی
مثل تیراندازی...تیر انداز تا تمام تمرکز و حواسش به هدف مقابلش نباشه نمیتونه بزنه به مرکز هدف
نمیدونم از چیزی نترسی تو این راه
نمونش بزرگان دنیای کامپیوتر!
از بیل گیتس(یه پسر نجار ساده)گرفته تا استیو جابز ، جان کوم و...
اینها با پا روی پا انداختن و فلان و بهمان نرسیدن به اون درجه...جنگیدن با چنگ و دندون و دنیا رو به زانو درآوردن!
نیروی درونی به اصطلاح خاص! هم نداشتن(البته چرا داشتن اونم ایمان)که بعضی از کسایی که نمیتونن تو وجود خودشون پیداش کنن نرسیدن رو میزارن به پای نداشتن نیروی درونی به اصطلاح خاص! و نتیجه گیری کلی یعنی نیروی درونی به اصطلاح خاص! رو هیچکی نداره فقط یه عده محدود دارن!
و این عده از ازل آوردن با خودشون این نیروی درونی به اصطلاح خاص رو!حالا کاری نداریم خیلیا این نیروی درونی به اصطلاح خاص! رو پیدا نمیکنن یه عده که پیدا میکنن مثل واز نیاک(دوست صمیمی استیو جابز مؤسس اپل و یکی از ارکان تأسیس اپل)هم پیدا میشه که راه رو گم میکنن و اون نیروی درونی به اصطلاح خاص! رو از دست میدن و وسط راه راهشو از استیو جابز جدا میکنه و بعد از تبدیل اپل به بزرگترین و با ارزش ترین شرکت تجاری دنیاست که میفهمه چه اشتباهی کرده!
یعنی دوستی خاله خرسه(به قول ایرانیا)
حالا اینا رو بزرگ از نظر اراده در نظر بگیر در این راه
اگه اینجوری نباشه میرسی به اون چیز مد نظرت ولی نه در حد بالا(نه در اون حدی که اگه تمام انرژی تو میزاشتی میرسیدی)
یعنی تیرت میخوره به اطراف هدفت...خوبه از خطا رفتن بهتره و کاملتر
یه چند درجه پایین تر میرسی به هدفت
"اونم درجاتی با اختلاف بسیار زیاد"
یعنی در حد یه کارمند معمولی تو یه شرکت کامپیوتری یا هر جای دیگه یا هم برعکسش یه جای بلند!
حالا قضاوت و تصمیم گیری با خودتونه
موفق باشید.
آخرین ویرایش به وسیله !Hidden Hacker : پنج شنبه 06 فروردین 1394 در 04:44 صبح دلیل: Completing & Correction
هیچکس نمیتونه از این به بعد در عرصه کامپیوتر و برنامه نویسی سر بشه
چون از قبل خدا خواسته یه گروه دیگه ای بشن مالک خفن ترین کمپانی تکنولوژی دنیا
پس الکی زور نزنین!
به نظر من که به جای برنامه نویسی آدم بره غاز بچرونه سنگین تر باشه
مگر اینکه با زبان هایی مثل Collection آشنا باشید و بخواید به خدمت اون کمپانی خفنه در بیاین...
حرفامو باورتون نمیشه ؟!!
اینم خط و نشون : LXG597G7000
موفق باشید...
دوست من. نظر من درست خلاف نظر توست.
اگر سعی کنیم حتما نتیجه میگیریم. این وعده خداست (سوره محمد (ص) رو مطالعه کنید)
ما از نظر فلسفی دید متفاوت تری نسبت به علم و دانش داریم چون از نظر ما
علم و دانش یک موضوع مقدسه ولی شما به شرکت های بزرگ و کمپانی های عظیم که نگاه میکنی
عمق دید اونها در حد به دست آوردن پول است و نه دیگر هیچ. اگر ما بی عرضه نباشیم و واقعا کار کنیم یک روز
به قله های بزرگ علم خواهیم رسید ولی قله ای که در اون سقوطی نیست چون ما صرفا به پول فکر نمیکنم.
غرب به دنبال پول دست به هرکاری میزنه (شکل گیری کسی مثل استیو جایز و ... شاهد خوبی برای این ادعاست) دزدی
قتل جنایت و ... در آخر دود تمام این کارها به چشم خودشون برمیگرده (اگر دوست داشتید میتونید به مستندهایی که آقای Mike Maloney ساختند رجوع کنید)
ما باید تلاش کنیم تا آیندگان از وجود ما شرمسار نباشند. همانطور که پیشینیان ما شرمنده ما هستند.
خب اگر ترک تحصیل کنم چی میشه؟؟؟
اگه به هنرستان برم یکسری چرت و پرت می گن که وقتم در اونجا به هدر میره اگه به ریاضی برم بخاطر یک ریاضی باید سه سال هم در اونجا وقتم به هدر میره این کتاب های کار ریاضی آموزش میده از اونها می خرم و یاد می گیرم و دانش سرا هم هست رایگان ریاضی درس میده اگه به دانشگاه برم همه میگن تو دانشگاه چیزی یاد نمیدن باید خودت یاد بگیری خب به جای اینها می مونم تو خونه و برنامه نویسی می کنم
از نظر منطقی فکر کنم بهترین راه باشه به نظر شما چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
غیر منطقی ترین راهه
دبیرستان رشته ریاضی میرین اگه ، حتما دانشگاه ی جای خیلی خوب برین که اون مدرک به واسطه نام دانشگاه براتون کاربرد داشته باشه
اگه جای خوبی نرین باید خودتون ی چیزی رو خیلی خوب یاد بگیرین که کسی بهتون کار بده ، یعنی باید در کنار دانشگاه خیلی تلاش کنین
و یا برنامه نویسی رو به عنوان ی علاقه و تفنن داشته باشین و رشته ای برین که چیزی که در دانشگاه یادتون میدن کاربرد برای کار آیندتون داشته باشه و فراگیرتر باشه ، مثل رشته های علوم تجربی یا حقوق و وکالت و یا تربیت معلم در صورتی که واقعا زرنگید و میتونین موفق بشین !
+: نگاه من نکاه پول و مادی نیست که این نظر رو میدم از جنبه های مختلف گفتم
آخرین ویرایش به وسیله #target : جمعه 07 فروردین 1394 در 15:22 عصر
بهترین راه و منطقی ترین راه اینه که به حس ششمت اعتماد کنی و انتخابت رو انجام بدی
راه اصل نیست
ادامه راه اصله
پشتکار برای ادامه راه اصله
ببین کدوم راه سختیاش واست شیرینه
هیچکس به اندازه ی خودت نمیتونه بهت کمک کنه
این حس میتونه الان کمکت کنه و نجاتت بده از این گمراهی و سرگردانی
هر کسی یکی از این راه هایی که گفتی رو انتخاب کرده و الانم توش موفقه
این جوری نیست که یکی از این راه ها بالاش نوشته شده باشه شکست و بدبختی
هر راهی هم سختی های خودشو داره
و سختیای راه ها هم با هم یکسانه فقط نوعش و موقعیتش فرق میکنه
راه تو خودت انتخاب کن
وقتشه به خودت اعتماد کنی
تاپیک هنرستان یا دانشگاه:مسئله این است! رو نگاهی انداختین؟
همه چی به خودتون برمیگرده
ببینین هر راهی انتخاب کنین سختی داره
ولی این شمایین که باید ببینین سختی کدوم راه رو میتونین به جون بخرین
انتظار دارین در این زمینه که به درونیات شما برمیگرده کس دیگه به غیر از خود شما بتونه کمکتون کنه؟!
نه اینجوری که بدتر میشه و بعداً متوجه میشین چرا خودتون که به خودتون واقف بودین انتخابی نکردین و به حرف بقیه بیشتر اهمیت دادین و راه رو بر اساس عقاید یه نفر دیگه انتخاب کردین
بازم میگم:
اعتمادبه ندایدرونیو قابلیتهایدرونیو ضرب المثل معروف ایرانی:
صلاح مملکت خویش خسرواندانند
آخرین ویرایش به وسیله !Hidden Hacker : جمعه 07 فروردین 1394 در 21:45 عصر دلیل: !Completion
میشه بیشتر توضیح بدبدغرب به دنبال پول دست به هرکاری میزنه (شکل گیری کسی مثل استیو جایز و ... شاهد خوبی برای این ادعاست) دزدی
قتل جنایت و ... در آخر دود تمام این کارها به چشم خودشون برمیگرده
دوستمون برگشت گفت که ما خودمون رو هم که بکشیم به آمریکایی ها و کلا غول های بزرگ در زمینه کامپیوتر نمیرسیم
حزف من اینه که چطور کسانی که تنها برای بدست آوردن پول تولید علم میکنند اینقدر پیشرفت میکنن و کسانی مثل ما که بچه مسلمونیم و
علم رو تنها برای پول نمی بینیم چرا باید اینقدر خنثی و بی خاصیت باشیم.
حرفی که شما به اون اشاره کردید مساله ایدئولوژی حاکم بر جهان فعلیه که به سکولاریسم مشهوره. در یک جمله میشه گفت اصالت ماده و دنیا پرستی محض
کشورهای به اصطلاح پیشرفته امروزی از این فرهنگ و الگو پیروی میکنند و هدف و غایت این دولت ها بدست آوردن پول سرمایه و رفاه است البته از هر روش مشروع و نامشروعی. در این مکتب به انسان به مانند یک حیوان نگاه میشه و کوچک ترین ارزشی جز حیوانیت برای انسان قائل نیستند. انسان متعالی در این فرهنگ انسانیه که بتونه از هر طریقی که شده از زندگی لذت ببره و کسی از بقیه برتره که برای لذتهای فردای خودش هم برنامه داشته باشه. در این فرهنگ خبری از خدا و آخرت و ماورا طبیعه و ... نیست و به دین به عنوان یک وسیله برای کاهش اضطراب های روانی نگاه میشه.
با توجه به این مقدمات سادست که بفهمیم چرا آمریکا به کشورهای حوزه خلیج فارس حمله میکنه
سادست که بفهمیم چرا کمپانی هایی مثل سازنده بازی هایی مثل clash of clans سعی دارند انسان ها را به زامبی های خدمت گزار تبدیل کنند
سادست که بفهمیم چرا کمپانی های بزرگی مثل آپل با دزدی شکل میگیرند (به مقالات مرتبط مراجعه کنید)
سادست که بفهمیم ویروسی مثل Ebola و انگل صفتانی مثل داعش از کجا آمده اند
پاسخ یک کلمه است پول
جهانی که به این شکل اداره بشه رو به نابودی میره. جمله آخر من اشاره به وضع اسفناک انسانیت قرن حاضر و بدهکاری های کشورهای توسعه یافته است.
برای اینکه بیشتر متوجه بشوید باید بدونید که دلارهایی در جهان مورد استفاده قرار میگیرند به اندازه یک کاغذ چاپ شده ارزش دارند یعنی بانک ملی آمریکا برای جبران کمبودهاش دلار چاپ میکنه و اون رو در کشورهای دیگر خرج میکنه. یعنی اگر کشورهای دنیا با دلار خرید نکنند و دلارها به آمریکا و کشورهای دلار محور برگرده اون کشورها نابود میشن. و اینجاست که جنگ جهانی سوم شروع میشه و ... .خدا بخیر کنه.
علت اینکه مذاکرات هسته اینقدر طول کشیده اینه که ایران با دلار معاملاتشو انجام نمیده (:
و آمریکایی ها اصلا دوست ندارند (:
خیلی فشرده گقتم (: