سلام
آقای احمدی!
1- من همین که به قول شما یه کلاس مهم رو بخوایم با ngen تبدیل به کدهای native کنیم نمیدونم چه جوریه
2- این توضیحات آخرین پست شما که منو باز هم گیج تر کرد (حالا نگی: ای هیچی نوفهمه!!) چون تا حالا من فکر میکردم که ورودی این ngen یه فایله (اونم از نوع فایلهای عادی دات نت) حالا یا کامپایل شده و یا کامپایل نشده (که یه سوالم هم همین بود) و یه فایل خروجی بهمون تحویل میده که کدهای native اند و باید اون فایلها را به جای فایل های اصلی به کاربر تحویل بدیم (یا تو نصاب ازشون استفاده کنیم)
اما شما میفرمایید:
این برنامه، یه دستور Command-Line ه که اسم فایل IL رو به عنوان ورودی می گیره و فایل Native اوون رو اجرا می کن
یعنی چی چی که اجرا میکنه!! یعنی فایل خروجی نداره و اگه بخوایم اجرا بشه باید همیشه با خود ngen اجراش کنیم!! البته اینایی که دارم الان مینویسم رو خودم میدونم غیر منطقیه اما از فرمایش شما این برمیاد و میخوام شما توضیحشو بدید.

خلاصه آقای احمدی!! دست از سرتون بر نمیدارم (عجب رویی دارم) تا بهم توضیح بدید که اگه بخوام کل پروژه یا بخشی از اونو مخفی کنم تا قابل برگشت (نه به زبونای سطح پایین بلکه با دات نت) نباشه (یه چیزی مثل کامپایل های vb6) باید چی کار کنم: چه فایلی رو با ngen چی کار کنم، خروجی چی میگیرم و اونو چه جوری میتونم بدم دست حضرت کاربر که ازش استفاده کنه.

با اینکه میدونم خیلی روم زیاده، ولی تقاضا دارم که این لطفو کنید و به این بنده خدا (و احتمالا دیگران که اصلا تو فاز این تاپیک نیستند، حالا نمیدونم چرا؟!) توضیح دهید.

ممنون