ببینید دوستان من طبق محاسباتی که دیشب نشستم انجام دادم چنتا راهکار به ذهنم رسید که اونا رو اینجا ارایه میدم امیدوارم استقبال بشه راهکار اول که ما میتونیم از اون استفاده کنیم اینه که تمام برنامه نویس های این انجمن که مشتاقن به صورت خود کفا کار کنن و به به قول خودمونی اقا بالا سر نداشته باشن و کسی هم از کاراشون ایرادای الکی نگیره و سطح کارشون رو زیر سوال نبره ومهم تر از همه ازشون باج نگیره
اینه که اول از همه بشینیم به یه ایده فک بکنیم یه ایده ای که نیاز همه ی مردم جامعه باشه و یه ایده ای که اطمینان داشته باشیم به مقدار بسیار زیادی مخاطب پیدا میکنه و بشینیم و اون ایده رو به مرحله ی اجرا برسونیم و برنامه ی اون رو بسازیم و براش شدیدا تبلیغ کنیم تا تعداد نصب بالایی داشته باشه (مثلا اونو به صورت رایگان رو تمام وب سایت ها قرار بدیم و یا حتی اونو توی تمام مارکت ها به صورت رایگان قرار بدیم تا کاربرا نصب کنن هر چه قدر هم که لازم باشه واسش تبلبغ وهزینه کنیم مثلا توی سیستم عدد بزاریم تا امار نصب بالایی داشته باشه ) بعد این که این ایده رو بدست اوردیم و تونستیم برنامه ای در این قالب بدیم بیرون کل اهدافمون رو و کل بازاریابی و کل مشتری یابیمون رو بزاریم رو این برنامه و یه سیستم تبلیغاتی توی این برنامه پیاده کنیم که از طریق این برنامه بتونیم برنامه های آینده مونو توش تبلیغ کنیم قدم دوم اینه که یه وبسایت داشته باشیم که بتونیم برنامه های مون رو در اون قرار بدیم که در واقع رابطی باشه بین من برنامه نویس با کاربر که از این طریق هم بتونیم برنامه هامون رو در سظح وسیع تری به جامعه بشناسونیم و هم یه جایی داشته باشیم برای قرار دادن برنامه های اینده که قراره از طریق نرم افزار اول اونا رو تبلیغ بکنیم بعد از این که این دوتا کار رو انجام دادیم دیگه هیچ دغدغه ای نداریم چون هربار که نرم افزار جدیدی رو ارایه بدیم میتونیم اونو به سیستم پرداخت درون برنامه ای(مثلا همراه پی) مجهز بکنیم وتوی سایت خودمون قرار بدیم و از طریق همون نرم افزار که گفتم وقرار شد کاربازاریابی رو برامون انجام بده اون رو با سیستم نوتیفیکیشن تبلیغ بکنیم به این صورت که وقتی کاربر روی اون نوتیفیکیشن کلیک کرد برنامه به صورت خودکار از روی سرور خودمون دانلود بشه و توی سیستم کاربر نصب بشه و بعدشم که دیگه خودتون میدونید چی میشه
خوب به نظرتون این راهکار چطوره ؟
راهکار های دیگه هم به زودی ....![]()