سلام دوستان
بنظرم یکی از دلایل اینکه بازار تونسته برای من نسبت به بقیه مارکت ها جذاب باشه , جدای از تعداد مخاطبان و طراحی زیبا و سرعت بالای نرم افزارش , نحوه پشتیبانی بازار هست. درسته که شاید بعضی جاها گیر الکی بده اما چیزی که من تجربه کردم این بوده که حداقل جواب آدمو میده!
من نرم افزارم رو به ایران اپس , پارس پال و کندو هم فرستادم.
وقتی از این مارکت ها سوالی میکردم خدا میدونست دیگه کی جوابمو میدن. اما وقتی از بازار سوالی میپرسم ظرف یکی دو روز بهم جواب میده.
تا جایی هم که خوندم تقریبا بقیه مارکتها هم مثل بازار , درصد برمیدارن و ازین بابت مزیت خاصی ندارن و فقط در مورد تصفیه حساب بهتر از بازار عمل میکنند
میخواستم با مایکت کار کنم اما پرداخت درون برنامه ایش برام مشکل داشت و اصلا درست جواب نمیدادن.پارس پال که اصلا افتضاحه .
وقتی بازار مخاطب های بیشتری داره . برنامه ش کاربرپسند تره و برام بیشتر مشتری جذب میکنه راضی ام که بیشتر هم درصد بگیره
بیرون از دنیای مجازی وقتی شما بخوای نرم افزاری بیرون بدی باید اول بری تایید فنی و بعد شناسه نرم افزار بگیری که خودش چند ماه طول میکشه بعد باید کار تهیه پکیج و بسته بندی و طراحی جلد رو انجام بدی و یک پخش نرم افزار پیدا کنی که برنامه ت رو پخش کنه (چون خودت اجازه این کار رو نداری) بعد از تمام این داستان ها خیلی شانس داشته باشی 50 درصد از قیمت پشت جلد رو بهت میدن.ینی برنامه رو بنویس بعدش چند ماه وقت بزار مجوز هم بگیر, سی دی کپی کن. تو جعبه بزار بده به دلال آخرش 50 درصد تازه با چک های چندماهه و هزار دوز و کلک , گیرت میاد
بخاطر این دلایل من نتونستم نرم افزار تحت ویندوزم رو تو بازار پخش کنم و از طریق سایتم اقدام به فروش کردم که اصلا راضی کننده نیست اما خوب دردسرش کمتره و با کسی طرف حساب نیستم
حالا همون نرم افزار رو تحت اندروید نوشتم و فرستادم بازار , ایران اپس , کندو و پارس پال
واقعا تو بازار تونستم خیلی بیشتر برنامم رو بفروشم و حتی تبلیغ نسخه ویندوزی رو هم بکنم
اما مارکت های دیگه اصلا برام مفید نبود و دیگه قید بقیه مارکت ها رو زدم.
وقتی بهتر از بازار نداریم چرا من برنامه ام رو تو بازار نباید بفرستم!
اگه برنامه م رو بازار نفرستم و به بقیه مارکت ها بدم. مثل بازار درآمد کسب نمیکنم. و فقط بخاطر تنبیه کردن بازار , فروشم اومده پایین که مطمئنا این وسط من ضرر کردم نه بازار
شرایطی رو هم که بازار ایجاد کرده برای برنامه نویس ها به این دلیل هست که بی رقیبه.
منم بودم شاید مثل اونها عمل میکردم. وقتی بی رقیب باشی چرا بیشتر سود نکنی!؟
وقتی مارکت های دیگه هم مثل بازار درصد بر میدارن چرا من نرم سمت بازار؟
شرایط و نحوه تسویه حساب ایران اپس:
ایران اپس مبلغ 30% از فروش برنامه های غیر رایگان را برای خود محفوظ می داند و 70% مابقی با کسر 6 درصد مالیات ارزش افزوده و 3 درصد مالیات مستقیم به توسعه دهنده تعلق خواهد داد.
فاصله تسویه حساب ها در هر بازه زمانی امکان پذیر است ( این بازه زمانی می بایست حداقل یک ماه از تسویه حساب قبلی صورت پذیرد تا به آن ترتیب اثر داده شود )
توسعه دهنده هیچ گونه محدودیتی در میزان مبلغ تسویه حساب نخواهد داشت به این شرط که حداقل موجودی حساب ایران اپس او مبلغ 100,000 تومان باشد.
شرایط پلازا
ماده 1 - 30 درصد مبلغ حاصل از فروش هر برنامه به عنوان کارمزد مارکت کسر میگردد.
ماده 2 - توسعه دهنده می تواند به فاصله حداقل یک ماه از تاریخ درخواست تصویه حساب قبلی نسبت به ارسال درخواست تصویه حساب مجدد اقدام نماید.
ماده 3 - هیچگونه محدودیتی در میزان مبلغ تسویه حساب وجود ندارد.
ماده 4 - پرداخت تنها از طریق سامانه های بانکی عضو شتاب انجام می پذیرد.
شرایط مایکت
برای برنامه های پولی و تمامی محصولاتی که در آنها پرداخت درون برنامه وجود دارد، 8 درصد از نرخ مورد نظر بابت مالیات بر ارزش افزوده کسر خواهد شد، از مبلغ باقی مانده 30 درصد متعلق به مایکت و 70 درصد باقی مانده متعلق به توسعه دهنده خواهد بود که 3 درصد مالیات تکلیفی از سهم توسعه دهنده کسر خواهد شد.
همشون سی درصد برمیدارن حالا بازار بیاد 40 درصد برداره. من یک نفر راضی ام. چون بازار بیشتر برام میفروشه!
حداقل اگه مارکت های دیگه درصدشون رو پایین تر میاوردن , من برنامم رو ارزون تر میدادم به اون مارکت ها و کاربرا هم وقتی بفهمن فلان مارکت از بقیه ارزون تر میده قطعا میرن سمت اون.