دوست من مطالبتو خوندم و در مورد صحبت هاتون میتونم به نکات زیر اشاره کنم

در مورد صحبتتون راجع به هزینه های راه اندازی همچین مارکتی : هزینه تبلیغات اصلا نیاز نداره به چند دلیل : اول اینکه وقتی خود جامعه توسعه دهندگان همچین چیزیو راه اندازی کنند کمتر از 1 روز کل توسعه دهندگان فعال ایران متوجه میشن و کمتر از 1 هفته بقیشون هم متوجه میشن و به 1 ماه نمیرسه اونهائیم که اصلا فعال نیستن تو انجمن ها و سیستم های چت و فیس و تویت و وایبر و sms با دوستان توسعه دهنده دیگر , بفهمند و مهمترین چیز فهمیدن توسعه دهنده هاست که کم کم کوچ کنند به اون مارک و وقتی یک مارکت مرکزیت همه توسعه دهنده ها شد کم کم همه چیز های خوب و مهمشونو بخاطر رقابت فقط تو این مارکت میگذارن چون از سمت جامعه و صنف خودشونه و حقوقشونو پای مال نمیکنه , وقتی این اتفاق بیفته 1 سال نمیکشه که مصرف کنندگان به شدت سمت این مارکت معتبرتر و بزرگ تر با اپ های بیشتر و مهمتر کشیده میشن
در مورد ساخت خود سیستم هم یک تیم تشکیل میدیم هسته اولیشو توسعه میدیم و در ادامه توسط اون هیئت دموکراتی که در پست قبل عرض کردم و تحت قوانین نوشته شده ای فعالیت میکنند از دوستان توسعه دهنده دیگر مثل این انجمن که اینهمه پرسونل دارن میچرخوننش و مجانی , برای اینکه سیستم خودشون قوی شه دعوت میشه تا از تحت کانال منظمی کار توسعه ادامه پیدا کنه , تا همیشه سیستم صنف خودشون که مدافع حقوقشونه و نمیخاد حقوقشون پای مال شه همیشه تک بمونه
پس فقط میمونه هزینه 1 سرور که اینم بیش از هزینه یک هاست که اینم بیشتر از هزینه ای که سایت های دانلود دارند نمیشه چون حجم دانلود از این هاست قطعا کمتر از حجم دانلود از سایت های دانلود فیلم و برنامه موجود فعلی است که کم هم نیستن , این هم بگم که سیستم که یه خورده راه بیافته خیلی از همین هاستی ها هستن که میزبانیه یک سیستم مهم و پر بازدید را مجانی انجام میدن , پول هم لازم باشه خرج هاست شه در یک حدی که فقط هزینه هاست و هزینه های جاری باقی مانده اجباری اندک دربیاد درصدی از اپ ها گرفته میشه که مطمئنا بیش از 10 درصد نمیشه
البته این سیستمی هم که گفتین یکمم شبیه تورنت بود هم چیز جالبیه و قابل تامل اگر روش کار کردین بسم الله , چرا ما متخصص ها خودمون برا خودمون هیچ وقت کار نمیکنیم ؟!
در مورد مالیات هم راه هائی هست که مالیات پرداخت نشه و انشالا انجام میدیم فقط من بدونم واقعا هم صنفی هام پایه هستن و میان این کارو خودمون برا خودمون برا هممون انجام بدیم بعدش هرچی بتونیم میذاریم وسط

تازه این ها میتونه یک شروع باشه تا یک اتحادیه قوی تو صنف خودمون ایجاد کنیم که از سمت خود واقعیمون جلو بره و واقعا از پای مال شدن حقوقمون جلوگیری کنه چون الان یک همچین اتحادیه های اسمی هستن که تماما به نفع کارفرما و دلالان حوزه آی تی و عوامل دست اندر کار اینجور سیستم هاست