تنها راه حلی که به ذهن من میرسه که بیشتر خواسته های دوستان رو پوشش بده، ایجاد مارکتی هست که بصورت نامتمرکز باشه. (شاید چیزی مثل aptoide)
بعنوان مثال این سیستم بجای اینکه تمام برنامه ها رو هاست کنه (که نیازمند این هست که ترافیک بالایی از درخواست ها رو پاسخ بده و تبادل اطلاعاتی عظیمی داشته باشه)، بصورتی تهیه بشه که امکان اتصال به مخازن (یا Repository) ها رو داشته باشه.
درواقع این مارکت شامل یک اپ هست که کلاینت هست و کاربر نهایی برای دانلود برنامه ها و آپدیت اونها ازش استفاده می کنه، کاربر نهایی اطلاعی نداره که داده ها از کدوم سرور دریافت میشن و نباید درگیر این مسائل بشه، تجربه ی کاری باید مثل مارکتی مثل بازار یا Google Play بشه.
هر توسعه دهنده برای خودش سروری تهیه می کنه و سیستمی که از قبل آماده شده رو روی سرورش برقرار می کنه تا بتونه با مارکت اصلی ارتباط برقرار کنه و برنامه های خودش رو روی سرور خودش هاست می کنه و سرور خود توسعه دهنده باید پاسخگوی درخواست های دانلود باشه.

سرور اصلی این اجازه رو میده که هر توسعه دهنده مخزن خودش رو معرفی کنه و پس از اون وقتی کاربر خواست برنامه ی X رو دانلود کنه، سروری (یا مخزنی) که فایل در اون قرار داره رو پیدا می کنه و کلاینت فایل رو از مخزن توسعه دهنده دانلود می کنه. همچنین سرور اصلی وظیفه ی این رو داره که وضعیت بروز بودن برنامه ها رو از مخازن مختلف چک کنه تا به کاربر این امکان رو بده که بتونه برنامه هاش رو آپدیت کنه.

با اینکار فشار از روی یک سرور برداشته میشه و در نتیجه هزینه ی این حجم بالای درخواست ها به خود توسعه دهندگان منتقل میشه (که اگر فکر می کنید هزینه ی زیادی نیست، نباید مشکلی باشه)
دوست من میفهمی چی داری میگی ... خود مخطاری توسعه دهنده یعنی اینکه آبروی مارکت و کنترل مشتری دست توسعه دهنده باشه .
اگر برنامه نویس به جای برنامه ویروس بده کاربرا چی ؟

اصلا وجود یک سیستم امنیتی و نظارتی رو فراموش کردین .
اگر توسعه دهنده به برنامه سکسی رو بده چی ؟
این مسخره ترین و چرت ترین سیستمی بود که من تا الان شنیدم .

در مورد هزینه ها هم من میگم پرداخت درون برنامه ای همون درگاه بانک باشه ... با این کار هم آنی واریز میشه و هم مالیات نداره
درامد مارکت هم کا شامل پول سرور میشه و ... هم اینطوری محاسبه میشه که ماهیانه توعه دهنده ها به مارکت پول میدن مثلا ماهی ده هزار تومن .

یکی پیدا بشه بگه من اشتباه میکنم !