صفحه 5 از 7 اولاول ... 34567 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 244

نام تاپیک: performance لاراول

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: performance لاراول

نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی جالبه شما الان به یه query همه اون کار ها رو انجام دادید؟به خدا اعتماد به نفستون خیلی خیلی بالاست.دوستان خودشون ببینن و بررسی کنن من هیچی نمیگم. در بدترین حالت بگیم count رو تو یه query نمیشه گرفت ولی به آسونی میشه با دو تا متغییر count گرفت.دوستان خودتون بررسی کنید و بگید

count=DB::table('users')->get();
    $counts=count($count);

دوست عزیز این بله میشه
    این مثالی که زدید خیلی سادس اینور هم میشه

$model=Users::find()->all();
    $count=count($model);

شما لطفا این ها رو معادل کنید

$model = new LoginForm();
    if ($model->load(Yii::$app->request->post()) && $model->login()) {
    return $this->goBack();
    }

من به همین راحتی فرمی که از طرف view میاد رو با متغغیراش میدم به مدل یعنی الآن این مدل email و password رو از فرم گرفته و داخل پر شده .

و

یه مثال داخل Yii 2 ازش میزنم که علاوه بر اینکه ولیدیشن سرورش رو نشوتم ولیدیشن جاوا اسکریپتشم نوشتم

[
    ['state', 'required', 'when' => function ($model) {
    return $model->country == 'USA';
    }, 'whenClient' => "function (attribute, value) {
    return $('#country').val() == 'USA';
    }"],
    ]

لطفا معادل بزنید به همین کاربردی و راحتی هر دو ولیدیشن کاستوم خودتون رو بنویسید هم سمت سرور هم سمت کاربر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

دیدید درباره count ثابت کنید؟تازه دستور لاراول خیلی بهتر و تمیز تر هستش.درباره count من بهتون ثابت کردم

انگار شما چشمتون فقط پست های خودتون رو میبینه با عرض شرمندگی به خدا من ۲۰ بار گفتم لاراول کلاینت رو از سرور جدا کرده ولی باز هم شما حرف خودت رو داری میزنی؟؟؟؟؟؟چقدر بهتون بگم؟؟؟حالا باز هم ۴ تا لینک از بالا بیار و بگو اینها رو پاسخ بده؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

دیدید درباره count ثابت کنید؟تازه دستور لاراول خیلی بهتر و تمیز تر هستش.درباره count من بهتون ثابت کردم

انگار شما چشمتون فقط پست های خودتون رو میبینه با عرض شرمندگی به خدا من ۲۰ بار گفتم لاراول کلاینت رو از سرور جدا کرده ولی باز هم شما حرف خودت رو داری میزنی؟؟؟؟؟؟چقدر بهتون بگم؟؟؟حالا باز هم ۴ تا لینک از بالا بیار و بگو اینها رو پاسخ بده؟
    دوست عزیز اینطوری صحبت نکنید اینو از این جدا کرده ..... یعنی چی این حرف اصلا درست نیست بگید همیچن امکان مهمی رو لاراول نداره و به این قضیه اعتراف کنید تا الآن خیلی چیزا رو من گفتم و نداشت این ها هم روش

محروم شده

شما انگار یه معادله دیفرانسیل بهتون بدن که اثبات کنین، هر خطش رو که جلو برین داد میزنین اثبات کردم! چیو ثابت کردین به خیال خودتون؟ انگار کلاً نمیگیرین ایشون چی میگن! بابا این دستورات داره با یکبار اتصال به دیتابیس، کل رکوردها و تعداد رو برمیگردونه:
    $model = Users::find();
    $all = $model->all();
    $count = $model->count();

حالا گیر شما تعداد متغیرهاست؟ بیا با یکی انجام میدم:
    $model = Users::find();
    var_dump($model->all());
    echo($model->count());

حالا باز میاین میگین تو لاراول هم میشه با یه متغیر انجام داد. مسئله اصلی اینجا تعداد متغیرها نیست. تعداد اتصالات به دیتابیس و کوئری زدنهاست!

محروم شده

کدی که شما گذاشتین، داره با PHP تعداد رو میشماره:
    $count=DB::table('users')->get();
    $counts=count($count);

که همه میدونن خیلی کندتر از شمارش رکوردها با خود MySQL هست.

محروم شده

نه دیگه نگین جدا کرده. صاف و پوست کنده اعتراف کنین لاراول در سمت کلاینت هیچ کاری نمیتونه انجام بده. جدا کردن فرق میکنه با نداشتن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

ههههههههههههه
    بله شما درست میگید لاراول هیچی نداره.و پرطرفدار ترین و بهترین فریم ورک تو اروپا و آمریکا هست.نکنه اونها هم اشتباه میکنن؟
    ما خیلی چیزها رو ثابت کردیم ولی شما ندیدید.بیشتر از این نمیتونیم زمانمون رو برای چیزی بزاریم.هی ثابت کنیم هی بزنید زیرش.نمونش همین count هست

محروم شده

وای خدا واقعاً فکر میکنی ثابت کردی؟ با count خود PHP تعداد خونه های یه آرایه رو خوندی بعد فکر میکنی چیزی ثابت شده؟ خدایی اگه همه طرفدارای لاراول منطقشون اینطوریه، نمیشه بهشون توی انتخاب لاراول خرده گرفت. آهای طرفدارای لاراول، بجای حمله به امکانات Yii بیاین این طرفدارتون رو بگیرین. انگار بنده خدا خبر نداره داره با این دفاعش، بیشتر از خط حمله ما به شما گل به خودی میزنه.

محروم شده

ههههههههههههه
    بله شما درست میگید لاراول هیچی نداره.و پرطرفدار ترین و بهترین فریم ورک تو اروپا و آمریکا هست.نکنه اونها هم اشتباه میکنن؟
    ما خیلی چیزها رو ثابت کردیم ولی شما ندیدید.بیشتر از این نمیتونیم زمانمون رو برای چیزی بزاریم.هی ثابت کنیم هی بزنید زیرش.نمونش همین count هست
    اولاً چنین چیزی صحت نداره و ثانیاً اگه باشه هم اونها اشتباه نکردن ولی دلایلشون برای انتخاب فریمورک، قطعاً با شما خیلی فرق داره. شما حتی ابزار زیر دست خودتم نمیشناسی (لاراول) بعد اومدی Yii رو به چالش بکشی؟
    اینقدر نمیدونی که خروجی متدهای لاراول Collection هست نه آرایه؟ با Count داری میشماری؟ خدایا شکرت اگه همه رقبای ما اینطوری باشن که نون ما تو روغنه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

ههههههههههههه
    بله دوست عزیز خنده داره
    هر موقع دوستان لاراول کار کم میارند میگن بهترین فریمروک جهانو طرف دارو ... نه خیر اینطوری ها نیست
    من ویجت گرید گذاشتم اونم کاستوم شده با چه امکاناتی شما چی رو کردید یه لینک گیتاپ که نصف اینم امکانات نداشت در ضمن اگه به پکیچ باشه codeigniter هم راش گرید نوشتن
    ویجت debug رو گفتم باز هم داستان بالا
    ویجت activeform رو گفتم هیچی برای گفتن نداشتیذ ولیدشین کلاینت و ajax و themplte و......
    کاستون ولیدیشن رو نوشتنم با قسمت سرور و قسمت کلاینت دوباره گفتید نداره
    Gii رو با تمام امکاناتش گفتم یه محیط کامند معرفی کردید
    ساختن لینک با متد های مختلف مثل POST , PUT,... رو گفتم دوباره هیچی نداشتیذ بگید و کد لینک ساده گذاشتید
    و....
    میشه بگید دقیقا چی رو ثاب کردید هیچی

محروم شده

گمونم اگه این استدلالها رو جلوی خود سازنده لاراول گفته بودیم، یا لاراول رو ول میکرد یا این امکانات رو براش مینوشت ولی این طرفداراش (بخصوص این Mohammadsgh) خیلی باحالن بخدا. دارن با Paint Brush ویندوز 3.1 کار میکنن بعد میایی از امکانات فتوشاپ جلوشون میگی میگن اینا لازم نیست! خوب عزیزم کار روتوش عکس بهت نخورده که به فتوشاپ نیاز پیدا کنی نه اینکه همه کارها تو همون چهارتا قلم مو Paint خلاصه بشه. ههه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

دوست عزیز شما حتی asp.net mvc کار کنید موقعی که مدل رو بسازید خودش از روش براتون کد جاوا اسکریپت فرم رو مینویسه مثل Yii

کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    محل زندگی
    گرگان

حیف که نه وقت و نه حوصله خوندن تک تک پست های شمارو دارم این در جواب اون کوئری که مد نظر دوستمون بود

$user= User::all();
    $count = $user->count();
    return dd($user);

Yii یک تقلید از ASP.NET هست که خودم شخصا از تقلید خوشم نمیاد و چینی ها کارشون کپی هست

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    حیف که نه وقت و نه حوصله خوندن تک تک پست های شمارو دارم این در جواب اون کوئری که مد نظر دوستمون بود

$count = $user->count();
    return dd($user);

Yii یک تقلید از ASP.NET هست که خودم شخصا از تقلید خوشم نمیاد و چینی ها کارشون کپی هست
    کلی از موارد بالا رو نتونستید ثابت کنید !
    جالبه به امکانات میگید تقلید اگه اینطوری باشه همه osها از مک تقلید کردن موس رو گذاشتن ولی این به ما ربطی نداره ما از امکانات استفاده میکنیم شما هم بهتره جا اینکه وقتی فریمورکتون کلی امکانات نداره نیایید اون امکان رو کوچیک یا تقلید بگید برای شخصیت خودتون بهتره به این جور چیزا نمیگن تقلید میگن امکانات

محل زندگی
    گرگان

نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    جالبه به امکانات میگید تقلید اگه اینطوری باشه همه osها از مک تقلید کردن موس رو گذاشتن ولی این به ما ربطی نداره ما از امکانات استفاده میکنیم شما هم بهتره جا اینکه وقتی فریمورکتون کلی امکانات نداره نیایید اون امکان رو کوچیک یا تقلید بگید برای شخصیت خودتون بهتره به این جور چیزا نمیگن تقلید میگن امکانات
    قرار نیست هرچیزی در Yii هست در لاراول هم باشه اونوقت هردوشون یکی میشن و این تفاوت ها هست که سلایق مختلف رو به خودش جذب میکنه و به این انجمن هم دلخوش نکنید چون در واقعیت اون چیزی نیست که شما فکر میکنید و باید تلاش بیشتر ی بکنید تا به این فریمورک برسید

محروم شده

من یکی که ترجیح میدم تلاش نکنم و به لاراول نرسم. اسم خودشو گذاشته فریمورک. والا سینتکس F3 خیلی جذابتر بود برام. بخصوص قسمت دیتابیس و موتور قالبش.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

قرار نیست هرچیزی در Yii هست در لاراول هم باشه اونوقت هردوشون یکی میشن و این تفاوت ها هست که سلایق مختلف رو به خودش جذب میکنه و به این انجمن هم دلخوش نکنید چون در واقعیت اون چیزی نیست که شما فکر میکنید و باید تلاش بیشتر ی بکنید تا به این فریمورک برسید
    برای چی بخایم بهش برسیم در صورتی که Yii خیلی امکانات بهتر و بیشتری بهمون میده خودتونم به این نتیجه رسیدید

محروم شده

$count = $user->count();
    return dd($user);

از شما این حرف بعید بود واقعاً. آقای کوئیانگ ژو خالق اصلی Yii بیش از 7 سال توی تیم توسعه اصلی پرادو بود. بعدش با ذهنیتی که از اون داشت و کمک گرفتن از فریمورکهای دیگه مثل سیمفونی و... اومد نواقص پرادو رو رفع کرد و یی رو ساخت و به مرور تیم توسعه اون قدرتمند تر شدن. حالا چی شده که یک فریمورک بازمتن رو با ASP.NET یکی میکنید رو نمیدونم ولی حدس میزنم بخاطر امکانات زیادش هست. مگه غیر از اینه که یکی از دلایل استفاده از فریمورکها، استفاده از امکانات موجود در کلاسها و توابع کتابخانه ای اونهاست تا از انجام کارهای تکراری و خسته کننده هر پروژه راحت بشیم و تمرکزمون رو بگذاریم روی منطق خود برنامه؟ کسی که میاد سراغ فریمورکهای PHP باید به خود PHP مسلط باشه و این کلاً با ASP.NET که همه چیز از همون اول Drag&Drop هست و کاربر اصلاً اگه بخواد هم نمیتونه سورس پشت پرده رو ببینه خیلی فرق میکنه. واقعاً لاراول کارها هروقت کم میارن میزنن جاده خاکی. خیلی باحالین.
    آخرین ویرایش به وسیله fatima-php : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 20:04 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    از شما این حرف بعید بود واقعاً. آقای کوئیانگ ژو خالق اصلی Yii بیش از 7 سال توی تیم توسعه اصلی پرادو بود. بعدش با ذهنیتی که از اون داشت و کمک گرفتن از فریمورکهای دیگه مثل سیمفونی و... اومد نواقص پرادو رو رفع کرد و یی رو ساخت و به مرور تیم توسعه اون قدرتمند تر شدن. حالا چی شده که یک فریمورک بازمتن رو با ASP.NET یکی میکنید رو نمیدونم ولی حدس میزنم بخاطر امکانات زیادش هست. مگه غیر از اینه که یکی از دلایل استفاده از فریمورکها، استفاده از امکانات موجود در کلاسها و توابع کتابخانه ای اونهاست تا از انجام کارهای تکراری و خسته کننده هر پروژه راحت بشیم و تمرکزمون رو بگذاریم روی منطق خود برنامه؟ کسی که میاد سراغ فریمورکهای PHP باید به خود PHP مسلط باشه و این کلاً با ASP.NET که همه چیز از همون اول Drag&Drop هست و کاربر اصلاً اگه بخواد هم نمیتونه سورس پشت پرده رو ببینه خیلی فرق میکنه. واقعاً لاراول کارها هروقت کم میارن میزنن جاده خاکی. خیلی باحالین.
    همون آقایی که دارید میگید هنوز نتونسته تو کارایی به لاراول برسه.شما سینتکس لاراول رو با یی مقایسه کنید میبینید که لاراول چقدر سینتکس روان تری داره

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

من یکی که ترجیح میدم تلاش نکنم و به لاراول نرسم. اسم خودشو گذاشته فریمورک. والا سینتکس F3 خیلی جذابتر بود برام. بخصوص قسمت دیتابیس و موتور قالبش.
    بله برای فریم ورک یی اون چیزها خوبه.سینتکس f3 برای شما جذابه.
    جالبه بدونید همه استانداردهای کد نویسی توی لاراول هستش و همه استانداردهای psr در لاراول هستش که نشون میده لاراول فریم ورک بسیار خوش دست و برنامه نویس پسنده

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

دونه دونه موارد بالا که مگید نمیشه تو لاراول پیاده سازی کرد رو بگید تا بهتون بگم؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

به غیر از موارد گفته شده چند تا امکان دیگه هم میگم
    من از pjax یه لینک ایجکس رو به این صورت میزنم فقط با یه مثال ساده

<?php Pjax::begin(); ?>
    <?= Html::a("Refresh", ['site/index'], ['class' => 'btn btn-lg btn-primary']) ?>
    <h1>Current time: <?= $time ?></h1>
    <?php Pjax::end(); ?>

خب میخام از یه امکان دیگه صحبت کنم
    فرض کنید یه فرمی داریم برای Insert کردن دیتا یک جدول با 10 فیلد داریم یا insert برای دو جدول همزمان داریم که هر کدوم 10 تا فیلد دارن
    من سمت کنترلر به این شکل داده ها رو به مدل مورده نظر پاس میدم اگه بخام دونه دونه پاس بدم خیلی سخت و زیاد میشه همچنین کدم کثیف میشه

$user = new Users();
    $book=new Book();
    if ($model->load(Yii::$app->request->post()) && $book->load(Yii::$app->request->post())) {
    return $this->goBack();
    }

خیلی ساده داده ها رو ریختم داخل مدل با تابع load ولی تو لاراول تا اونجا که میدونم باید دستی دونه دونه پاس داد
    یا لاگین به این شکل هست

$model = new LoginForm();
    if ($model->load(Yii::$app->request->post()) && $model->login()) {
    return $this->goBack();
    }

لطفا اول اگه می خواهید معادل بیارید معادل مواردبالا و قبل رو بیارید و نگید وقت نداشتم بخونم و قبلا گفتم و از این حرفا ...
    بعد معادل این 3 تا رو بیارید

محل زندگی
    گرگان

یک دوصفحه قبل رو دیدم و تمام موارد جواب داده شده

در مورد Insert گفتید توی لاراول هم میشه به این صورت و مستقیما مقادیر دریافتی از فرم رو به صورت آرایه درج کرد

$user = User::create($data);

برای لاگین در لاراول باز هم ساده تر است و کافیه پاهاتون رو روی هم بندازین و قهوه تون رو بخورید چون لاراول اون رو قبلا در قالب یک trait پیاده سازی کرده و در صورت نیاز فقط میتونید اون رو ویرایش کنید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

یک دوصفحه قبل رو دیدم و تمام موارد جواب داده شده

در مورد Insert گفتید توی لاراول هم میشه به این صورت و مستقیما مقادیر دریافتی از فرم رو به صورت آرایه درج کرد

$user = User::create($data);

برای لاگین در لاراول باز هم ساده تر است و کافیه پاهاتون رو روی هم بندازین و قهوه تون رو بخورید چون لاراول اون رو قبلا در قالب یک trait پیاده سازی کرده و در صورت نیاز فقط میتونید اون رو ویرایش کنید
    آیا Insert رو انجام میده update رو هم انجام میده ؟؟؟
    یه نکته هم $data رو از کجا دادید قبلش از ورودی پر کردید دیگه ولی من نه مستقیم از post پرش کردم .
    در مورد لاگین هم گفتین باید بگم yii هم پیاده سازی کرده همون اول فقط من کدش رو براتون گذاتشم .
    در مورده custom ولیدیشن هم حرفی نداشتید بگید .
    در مورده Pjax صحبت کنید

محل زندگی
    گرگان

یه نکته هم $data رو از کجا دادید قبلش از ورودی پر کردید دیگه ولی من نه مستقیم از post پرش کردم .
    در مورد لاگین هم گفتین باید بگم yii هم پیاده سازی کرده همون اول فقط من کدش رو براتون گذاتشم .
    در مورده custom ولیدیشن هم حرفی نداشتید بگید .
    در مورده Pjax صحبت کنید
    توی لاراول مستقیم از فرم داده رو نمیگیریم بلکه به ظور خودکار از یک کلاس Request رد میشه که همونجا هم اعتبار سنجی میکنیم و اگه مقادیر مشکلی نداشتن وارد اکشن میشن و data رو خودم نوشتم در اصل توی کد میشه Request::all
    اگه بخواهیم برای لاگین کد هم بنویسیم میشه این بیشتر از یک خط هم نمیشه
     if (Auth::attempt(['email' => $email, 'password' => $password]))
    {
    return redirect()->intended('dashboard');
    }

این هم https://github.com/JacobBennett/pjax pjax

در مورد Custom validation بیشتر توضیح بده ببینم منظورت چیه تا معادلشو برات بگم؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

توی لاراول مستقیم از فرم داده رو نمیگیریم بلکه به ظور خودکار از یک کلاس Request رد میشه که همونجا هم اعتبار سنجی میکنیم و اگه مقادیر مشکلی نداشتن وارد اکشن میشن و data رو خودم نوشتم در اصل توی کد میشه Request::all
    اگه بخواهیم برای لاگین کد هم بنویسیم میشه این بیشتر از یک خط هم نمیشه
     if (Auth::attempt(['email' => $email, 'password' => $password]))
    {
    return redirect()->intended('dashboard');
    }

این هم https://github.com/JacobBennett/pjax pjax

در مورد Custom validation بیشتر توضیح بده ببینم منظورت چیه تا معادلشو برات بگم؟
    لاگین ها شبیه هم بودن .
    این pjax رو لینک پکیچ دادید که من به صورت تو کار گفتم اگه قرار باشه پکیچ هم حساب بشه خیی از فریمورک ها ممکنه پکچش رو داشته باشن در ضمن پکیچ هیچ موقع به کارای و پرفورمنس هسته فریمورک نمیرسه اگه pjax به صورت توکار هست معادل رو بگید ورگنه بگید نداره
    در مورده custom ولیدیشن دو مثال زدم تو پست های قبل اینجا یه مثالش رو میگم

[
    }"],
    ]

الآن دقت کنید داخل مدل نوع state رو گفتم که requalr باشه و اومدم ولیدیشن کاستوم خودم رو هم به صورت سمت سرور (when) و هم به صورت سمت کاربر (whenClient) جاوا اسکریپت نوشتم که خودش تو فرم اضافه میکنه کد من رو . لطفا معادل

محل زندگی
    گرگان

برای آپدیت به این صورت عمل میکنیم که هم شرط استفاده میکنیم و هم آرایه رو به متد update می دیم
    User::where('votes', '>', 100)->update(['status' => 2]);

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

لاگین ها شبیه هم بودن .
    این pjax رو لینک پکیچ دادید که من به صورت تو کار گفتم اگه قرار باشه پکیچ هم حساب بشه خیی از فریمورک ها ممکنه پکچش رو داشته باشن در ضمن پکیچ هیچ موقع به کارای و پرفورمنس هسته فریمورک نمیرسه اگه pjax به صورت توکار هست معادل رو بگید ورگنه بگید نداره
    در مورده custom ولیدیشن دو مثال زدم تو پست های قبل اینجا یه مثالش رو میگم

[
    }"],
    ]

الآن دقت کنید داخل مدل نوع state رو گفتم که requalr باشه و اومدم ولیدیشن کاستوم خودم رو هم به صورت سمت سرور (when) و هم به صورت سمت کاربر (whenClient) جاوا اسکریپت نوشتم که خودش تو فرم اضافه میکنه کد من رو . لطفا معادل
    برای بار هزارم لاراول بخش کاربر رو به عهده خود برنامه نویس گذاشته و میشه اون رو به آسانی انجام داد.شما میدونید پشت کدهایی که ایجاد میکنه چیه؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

برای آپدیت به این صورت عمل میکنیم که هم شرط استفاده میکنیم و هم آرایه رو به متد update می دیم
    معادل رو براتون میارم

Customer::updateAll(['status' => Customer::STATUS_ACTIVE], ['like', 'email', '@example.com']);

یا

$customer = Customer::findOne(123);
    $customer->email = 'james@newexample.com';
    $customer->save();

من منظورم این آپدیت هست که داده ها از فرم بیاد و آپدیت انجام بشه . الآن همه داده ها برای آپدیت از فرم میاد و کاربر با آیدی 1 خیلی راحت آپدیت میشه شما فرض کن جدول کاربرات 10 تا باشه ببین چقدر راحت

$model=Users::findone(1);
    $model->load(Yii::$app->request->post())
    $model->save();

این رو معادل بیارید
    آخرین ویرایش به وسیله under22 : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 23:27 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

برای بار هزارم لاراول بخش کاربر رو به عهده خود برنامه نویس گذاشته و میشه اون رو به آسانی انجام داد.شما میدونید پشت کدهایی که ایجاد میکنه چیه؟
    دوست عزیز بگو همچین امکانی نداره .
    بله میدونم پشتش چیه معلومه اون when کاملا واضحه اون whenclinet هم کد جاوا اسکریپت هست چیز خاصی نیست در ضمن این رو آقای hamedarian2009 عزیز سوال ککردن وگرنه من میدونستم همچین امکان خوبی رو ندارید

محل زندگی
    گرگان

من منظورم این آپدیت هست که داده ها از فرم بیاد و آپدیت انجام بشه
    آخه جرا باید اینکارو بکنیم معمولا برای آپدیت باید یک شرطی بررسی بشه و همون کدی که گزاشتم بهترین روشه

اون custom validation اگه منظورتون اینه که یک rule جدید بنویسید توی لاراول به این صورته :

Validator::extend('foo', function($attribute, $value, $parameters)
    {
    return $value == 'foo';
    });

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

آخه جرا باید اینکارو بکنیم معمولا برای آپدیت باید یک شرطی بررسی بشه و همون کدی که گزاشتم بهترین روشه

اون ولیدیشن رو باید یکبار تست کنم ببینم دقیقا کارش چیه تا بگم توی لاراول باید چیکار کنید
    باشه ولیدیشن کاستوم رو تست کنید ولی سمت کاربر رو ندارید اگه ولیدیشن کاستون داشته باشید سمت سرور هست .
    لطفا اعتراف کنید ولیدیشن کاستوم تو Yii 2 فوق العاده پیاده سازی شده با چند خط ساده ولیدیشن دو طرف نوشته میشه زیبا خیلی خوب

در مورده آپدیت همیشه این حرف درست نیست و فوقش میشه قبلی داخل if این رو چک کرد من بدون if برای نمایش فقط نوشتم . شما فرض کن فروشگاهی هست تو قسمت مدیریت قسمت آپدیت کالا ببین با این روش وقتی ادمین بخاد آپدیتی بکنه خیلی راحت و آسون و با چند خط شما کدش رو نوشتی

$model=Users::findone(1);
    $model->load(Yii::$app->request->post())
    $model->save();

در مورده آپدیت activrecord هم مثالش رو براتون زدم .
    آخرین ویرایش به وسیله under22 : جمعه 22 خرداد 1394 در 00:55 صبح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

این رو ببینید تو لاراول میشه به آسونی به چند تا کانکشن وصل شد و query زد.خیلی خیلی آسونه

$users = DB::connection('foo')->select(...);

محل زندگی
    گرگان

آپدیت که گفتم منظقی نیست و برنامه خوانایی شو از دست میده اگه یه کد رو هم برای درج و هم آپدیت استفاده کنیم و این در فلسفه لاراول جایی نداره
    اما اینارو فعلا داشته باش

// Retrieve the user by the attributes, or create it if it doesn't exist...
    $user = User::firstOrCreate(['name' => 'John']);

// Retrieve the user by the attributes, or instantiate a new instance...
    $user = User::firstOrNew(['name' => 'John']);

اگه رکوردی وجود داشته باشه برات مقادیرشو واکشی میکنه یا با کد دوم برات یک آبجکت میسازه وگرنه رکوردو درج میکنه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

این رو ببینید تو لاراول میشه به آسونی به چند تا کانکشن وصل شد و query زد.خیلی خیلی آسونه

$users = DB::connection('foo')->select(...);
    ما به این شکل عمل میکنیم برای activerecord که بهتر هم هست
    اول یه تابع تو مدل میسازیم مثل زیر

public static function getDb()
    {
    return \Yii::$app->db2; // use "db2" application component
    }

بعد هر جا از این مدل استفاده بشه از db2 استفاده میکنه و اگه نخواین از این استفاده بشه به راحتی عوضش میکنیم اینطوری تو هر کوئری لازم نیست اسم connect رو بدیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

ما به این شکل عمل میکنیم برای activerecord که بهتر هم هست
    اول یه تابع تو مدل میسازیم مثل زیر

public static function getDb()
    {
    return \Yii::$app->db2; // use "db2" application component
    }

بعد هر جا از این مدل استفاده بشه از db2 استفاده میکنه و اگه نخواین از این استفاده بشه به راحتی عوضش میکنیم اینطوری تو هر کوئری لازم نیست اسم connect رو بدیم
    پس میبینید که دستور لاراول ساده تر و بهینه تر و کوتاه تره.تو این مورد برتری از آن لاراول هست

محروم شده

آره عزیزم چون JS هست و توی View Source صفحه دیده میشه. نکنه فکر میکنید حفره امنیتی درست میکنه؟!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جزیره مارماری

آره عزیزم چون JS هست و توی View Source صفحه دیده میشه. نکنه فکر میکنید حفره امنیتی درست میکنه؟!
    نه خیر حفره ای نداره.ولی خیلی نیاز نیست که باشه.شما اگه دوست دارید باهاش کار کنید.نیازی نمیبینم از این آپشن استفاده کنم.
    در ضمن شماها که در مورد pjax و .. میگید لاراول برای همشون پکیج درست کرده.چی شد به پکیج که رسید شد بی ارزش .
    ولی شما هی دم از افزونهایی که به گفاه آقای شهرکی پر باگه میزنید؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

پس میبینید که دستور لاراول ساده تر و بهینه تر و کوتاه تره.تو این مورد برتری از آن لاراول هست
    دوست عزیز مثل اینکه متوجه نشدی من فقط یه دفعه این تابع رو تو مدل مینویسم بقیه جاها نیاز نیست کاری بزنم کوئری خودمو میزنم و از activrecord استفاده میکنم این مشایی که باید هی اسم کانکنت یادت باشه

محروم شده

معادل Yii :
    User::updateAll(['status'=>2], 'votes>100');

انصافاً کدوم خواناتر و خلاصه تر و تمیزتره؟

صفحه 5 از 7 اولاول ... 34567 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  2. SQL Performance Tuning : بهینه سازی اجرای دستورات
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 23:13 عصر
  3. PHP 5.1 Performance
    نوشته شده توسط Inprise در بخش PHP