صفحه 6 از 7 اولاول ... 4567 آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 244

نام تاپیک: performance لاراول

محروم شده

نقل قول: performance لاراول

نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    نه خیر حفره ای نداره.ولی خیلی نیاز نیست که باشه.شما اگه دوست دارید باهاش کار کنید.نیازی نمیبینم از این آپشن استفاده کنم.
    در ضمن شماها که در مورد pjax و .. میگید لاراول برای همشون پکیج درست کرده.چی شد به پکیج که رسید شد بی ارزش .
    ولی شما هی دم از افزونهایی که به گفاه آقای شهرکی پر باگه میزنید؟
    pjax افزونه نیست عزیزم جزو هسته Yii2 هست. درمورد کدوم افزونه صحبت میکنی؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    آپدیت که گفتم منظقی نیست و برنامه خوانایی شو از دست میده اگه یه کد رو هم برای درج و هم آپدیت استفاده کنیم و این در فلسفه لاراول جایی نداره
    اما اینارو فعلا داشته باش

// Retrieve the user by the attributes, or create it if it doesn't exist...
    $user = User::firstOrCreate(['name' => 'John']);

// Retrieve the user by the attributes, or instantiate a new instance...
    $user = User::firstOrNew(['name' => 'John']);

اگه رکوردی وجود داشته باشه برات مقادیرشو واکشی میکنه یا با کد دوم برات یک آبجکت میسازه وگرنه رکوردو درج میکنه
    فرض کن یه جدول داریم برای user این فیلد ها رو داره
    id
    name
    email
    خب الآن با تابع شما اگه رکورد موجود بشه هیچی واکشی میکنه اگه وجود نداشته باشی میشه دقیقا بگید 4 تا فیلد بقیه رو چیکار میکنه
    این دو تا تابع هیچ کاربردی ندارن و اتفاقا بی ارزش هم هستند

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

آپدیت که گفتم منظقی نیست و برنامه خوانایی شو از دست میده اگه یه کد رو هم برای درج و هم آپدیت استفاده کنیم و این در فلسفه لاراول جایی نداره
    اما اینارو فعلا داشته باش

// Retrieve the user by the attributes, or create it if it doesn't exist...
    $user = User::firstOrCreate(['name' => 'John']);

// Retrieve the user by the attributes, or instantiate a new instance...
    $user = User::firstOrNew(['name' => 'John']);

اگه رکوردی وجود داشته باشه برات مقادیرشو واکشی میکنه یا با کد دوم برات یک آبجکت میسازه وگرنه رکوردو درج میکنه
    شما در مروده این شکلی آپدیت کردن چیزی نگفتید و اون رو بی ارزش خوندی ولی اگه این جدول 10 تا فیلد داشته باشه بادی بشینید دونه دونه وارد کنید ولی ما به این شکل تمیز عمل میکنیم

$model=Users::findone(1);
    if($model->load(Yii::$app->request->post())){
    $model->save();
    }

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

خب تا مورد های بالا رو جواب بدید که جوابی ندارید من یه مثال دیگه میزنم
    من از autocomplete خود yii استفاده کردم و این کد رو زدم

<?php
    echo \yii\jui\AutoComplete::widget([
    'name' => 'Company',
    'id' => 'ddd',
    'options' => ['class' => 'form-control'],
    'clientOptions' => [
    'source' => $data,
    'autoFill'=>true,
    'minLength'=>'2',
    'select' => new \yii\web\JsExpression("function(event, ui ) {
    $('#application-developer_id').val(ui.item.id);
    }"),

],
    ]);
    ?>
    </div>
    <div class="col-lg-4 col-md-4 col-md-4 col-xs-4"><div class="help-block"></div></div>
    </div>
    <?php echo Html::activeHiddenInput($model, 'developer_id')?>

یه autocomplte با خود yii ساختم که لیست کاربر ها داخل هست و با اسم کاربر admin میتونه تایپ کنه و به محض انتخاب کاربر مورد نظر با استفاده از کلاس JsExpression که اونم برای yii هست id کاربر رو میریزم تو یه hidden که داشته باشم .
    الآن شما لطفا معادل این ها رو بیارید
    1- autocomplte با این امکانات
    2- کلاس JsExpression

محروم شده

نسخه معادل و البته کاربردی تر و قابل درک تر:
    if(!$model = Users::findOne(['name' => 'John']) {
    $model = new Users;
    $model->name = 'John';
    // Load all posted values into attributes and validate them
    $model->load(Yii::$app->request->post());
    $model->save();
    }

این کد الان ممکنه طولانی تر بنظر بیاد ولی الان تمام فیلدها مقداردهی شدن و ولیدیشنها هم اعمال میشن. درواقع توی این کد برخلاف تکه کدی که برای لاراول گذاشته شده، تکلیف تمام فیلدهای مدل مشخصه.

محروم شده

یکی دیگه از کاربردهای جالب Yii ارسال پارامترهای PHP به Javascript هست. فرض کنید شما یه همچین آرایه ای رو دارین:
    کد HTML:
    $config = array(
        'alert' => array(
            'enabled' => true,
            'message' => 'Hello there!',
        ),
    );
    حالا میخواین این آرایه رو برای Javascript صفحه ویو بفرستین و توی JS از این مقادیر استفاده کنید. کافیه این کد رو توی ویوی خودتون بگذارین:
    کد HTML:
    Yii::app()->clientScript->registerScript('config',
    'var config = ' . CJavaScript::encode($config) . ';',
    CClientScript::POS_HEAD);
    حالا به این اسکریپت که توی ویو نوشته میشه دقت کنید:
    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    if(config && config.alert && config.alert.enabled && config.alert.message) {
        alert(config.alert.message);
    }
    </script>
    البته میدونم الان باز لاراول کارها یا میان میگن کاربردی نیست یا میگن لاراول سمت کلاینت رو جدا کرده!!!

محروم شده

نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    این رو ببینید تو لاراول میشه به آسونی به چند تا کانکشن وصل شد و query زد.خیلی خیلی آسونه

$users = DB::connection('foo')->select(...);
    این یکی از دستم در رفته بود که جواب بدم. توی Yii هم به همین راحتیه:
    $db1Rows = Yii::app()->db->createCommand($sql)->queryAll();
    $db2Rows = Yii::app()->db2->createCommand($sql)->queryAll();

محروم شده

حتی توی Yii میتونید ریلیشن بین جداول رو از یک دیتابیس به دیتابیس دیگه تعریف کنید. مثلاً اگه جدول Post توی اتصال db هست و جدول Comment توی اتصال db2 هست، توی مدلشون متد tableName رو اینطوری تعریف میکنید:
    class Post extends CActiveRecord
    {
    public function tableName
    {
    return 'db.post';
    }
    }

class Comment extends CActiveRecord
    {
    public function tableName
    {
    return 'db2.comment';
    }
    }

و حالا با متد relations میتونید ارتباطها رو به همون شکل سابق برقرار کنید منتها وقتی میگین post->comments$ کامنتها از اتصال db2 خونده میشه که میتونه کلاً یه دیتابیس دیگه باشه یا حتی اصلاً MySQL نباشه (مثلاً MongoDB یا SQLite یا PostgreSQL باشه).

سلام
    از تمامی دوستان تقاضا دارم لطفا از ادبیات مناسب برای پاسخ دادن استفاده کنید و از تکه پرانی و ورود به بحث های حاشیه ای خودداری کنید.
    در صورت تکرار باالاجبار تاپیک قفل خواهد شد.

موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

محروم شده

بله حتماً ولی به شرط اینکه متقابلاً ایشون هم از واردکردن اتهام اینکه بنده، آقای شهرکی مدیر سابق این بخش هستم خودداری کنن.

فرقی نمیکنه دوست گرامی ، تنها مطلبی که اهمیت داره فعالیت در قالب قوانین سایت هست. حالا آقای شهرکی باشید یا خیر مهم نیست.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

کاربر دائمی آواتار rahahost
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر

سلام خدمت همه ی دوستان عزیز و اساتید محترم :)

دوست نداشتم در این زمینه چیزی بگم چون اطلاعاتم از ریورک ها در حد بالایی نیست ( فقط با لاراول کار کردم ) .

اینکه چه فریم ورکی خوبه و چه فریم ورکی بد ، جایه خیلی بحث ها داره و اکثرا به نتیجه نمیرسه و دقیقا مثله جنگ php کارها با asp کارها میشه و هر کسی جانب داری میکنه و نظر میده !

قبلا یه همچین مقایسه ای بین دو فریم ورک مطرح YII و Laravel رو آقا خدادادی و آقای شهرکی انجام دادن و دیگه جایه اینجور بحث ها که کدوم قابلیت رو کدوم فریم ورک داره و کدوم رو نداره ، نیست !
    موضوع تاپیک یه چیز دیگست و شما در مورد یه چیز دیگه دارید بحث میکنید !

خوده من نمیدونستم تعداد درخواست هایی که لاراول میتونه در ثانیه بهش پاسخ بده ، اینقدر پایینه و با دیدنش کمی شکه شدم و الان کمی توی دوراهی افتادم !

یه سوال :
    چه عواملی باعث میشه سرعت پاسخ گویی به درخواست تا این حد پایین بیاد ؟

محروم شده

وقتی یه درخواست میاد، اینکه فریمورک چه کلاسهایی رو بارگذاری میکنه تا درخواست رو تفسیر کنه و اینکه اون کدها چقدر بهینه نوشته شدن، توی افزایش سرعت پاسخدهی تأثیر خیلی زیادی داره. لاراول با تقسیم بیش از حد کدها بین کلاسها، تعداد includeهای خودش رو خیلی زیاد کرده و PHP مدام باید فایلهای مختلف رو ضمیمه کنه تا به درخواست جواب داده بشه. خیلی از این کلاسها هم آنچنان کاربردی نیستن. مثلاً برای حذف یه فایل شما از دستور File::delete استفاده میکنید که خودش داره unlink داخلی PHP رو صدا میزنه ولی توی Yii برای کارهایی که خود PHP راه حل ساده و مناسب داشته، دیگه جایگزین گذاشته نشده. یا مثلاً خروجی findAll توی Yii آرایه معمولیه و به راحتی و بدون نیاز به پیاده سازی رابطهای Iterator و Iterable میتونین اون رو با foreach پیمایش کنید یا تعدادش رو با تابع count بخونید ولی توی لاراول خروجی از نوع Collection هست و باید متدهای داخلی خودش رو صدا بزنید که این مسأله هم باعث کاهش پرفورمنس میشه.

محروم شده

من همچنان منتظرم معادل مواردی که گفتم رو توی لاراول بدونم.

کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    محل زندگی
    گرگان

نظرتون در مورد این لینک چیه نکنه اینجا هم طرفدار لاراوله می بینم که فریمورکی که بهترین فریمورک و خدای فریمورک ها از نظر جمع قلیلی در این انجمن می باشد از نظر Communityدر رتبه ۸ قرار دارد
    http://beebom.com/2015/02/best-free-php-frameworks

بهتره به نظر اکثریت احترام بگزارید

chart.jpg

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نظرتون در مورد این لینک چیه نکنه اینجا هم طرفدار لاراوله می بینم که فریمورکی که بهترین فریمورک و خدای فریمورک ها از نظر جمع قلیلی در این انجمن می باشد در رتبه ۸ قرار دارد
    http://beebom.com/2015/02/best-free-php-frameworks
    شما به جای گذاشتن نظر سنجی های که مطابقه سلیقه هست و هیچ دلیل علمی نداره بهتره اول به نموداری که به صورت علمی اول تاپیک دادم توجه کنید .
    و اینکه من هنوز منتظر موارد بالایی هستم که شما معادل کنید
    Autocomplte
    JsExpression
    و تابع load مدل
    و مواردی که fatima گفتن

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

دوست عزیز اگه دقت کنید ما اینجا داریم بحث علمی انجام میدیم ولی دوستان لاراول کار هر موقعی ما امکانی رو میگیم و ندارند یا نمی توانند پاسخ دهند حرف از نظر سنجی یا بهترین .... میزنن که هیچ پشتوانه علمی ندارد .
    من پیشنهاد میکنم اگه این موارد علمی رو ندارید علمی صحبت کنیم

محل زندگی
    گرگان

این آمار به هیچ عنوان سلیقه شخص خاصی نیست و داده های آن از GitHub بدست آمده و آمار استفاده از یک فریمورک خودش میتونه نشون دهنده برتری یک فریمورک باشه مثل آمار استفاده زبان PHP نسبت به ASP.NET .

این هم لینک علمی که خودتون گزاشتین https://github.com/kenjis/php-framework-benchmark
    در اینجا هم اگر توجه کنید فریمورک Lumen از Yii بالاتر قرار دارد. Lumen همان لاراول هست و توسط خالق لاراول آقای Taylor Otwell ساخته شده و فقط یکسری امکانات کم کاربرد لاراول رو برداشته و همیجنین سیستم Routing سیمفونی که در لاراول استفاده می شد رو برداشته که مزایای بیشتری داشت و چون پروژه های ما در ۹۰ درصد موارد انقدر بزرگ نیستن همین Lumen کفایت می کند و در ضمن به راحتی به لاراول هم قابل آپگرید هست

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

این آمار به هیچ عنوان سلیقه شخص خاصی نیست و داده های آن از GitHub بدست آمده و آمار استفاده از یک فریمورک خودش میتونه نشون دهنده برتری یک فریمورک باشه مثل آمار استفاده زبان PHP نسبت به ASP.NET .

این هم لینک علمی که خودتون گزاشتین https://github.com/kenjis/php-framework-benchmark
    در اینجا هم اگر توجه کنید فریمورک Lumen از Yii بالاتر قرار دارد. Lumen همان لاراول هست و توسط خالق لاراول آقای Taylor Otwell ساخته شده و فقط یکسری امکانات کم کاربرد لاراول رو برداشته و همیجنین سیستم Routing سیمفونی که در لاراول استفاده می شد رو برداشته که مزایای بیشتری داشت و چون پروژه های ما در ۹۰ درصد موارد انقدر بزرگ نیستن همین Lumen کفایت می کند و در ضمن به راحتی به لاراول هم قابل آپگرید هست
    دوست عزیز همینطوری لاراول امکاناتش خیلی کمتر از Yii هست اون موقع شما micro فریمورکی رو معرفی میکنید که بر پایه لاراول می باشد این جواب منتطی برای صحبت های بنده نیست . اگه دقت کنید Yii که خیلی امکانات بیشتری از Laravel داره بعد Luman قرار گرفته این نشون میده حتی میکرو فریمورکی که از Laravel ساخته شده بازم پرفورمنس پایینی داره فرض کنید همچین میکرو فریمروکی بر پایه Yii بود چیکار میکرد
    گفتم خدمتتون یا می خواهید بحث علمی بکنیم و معادل بگیم یا اینکه شما نیمتوانید معادل بگید رو به آمار های غیر علمی بزنید که اصلا معتبر نیست

محروم شده

بهتره به نظر اکثریت احترام بگزارید
    Different Match.jpg

اگه گالیله هم مثل شما فکر میکرد، الان هنوز تو توهم اینکه زمین مرکز دنیاست و گرد نیست و خورشید دور زمین میچرخه، گیر کرده بودیم ولی اون حاضر شد اعدام بشه ولی مثل اکثریت، اشتباه نکنه. شما هم به این ضرب المثلهای قدیمی ایرانی که از سر تنبلی و رد کردن مسئولیت جهت ایجاد تغییر هست، زیاد دل خوش نکنید. 99٪ اختراعات و پیشرفتهای بشری مدیون 1٪ مردمی هست که مثل بقیه فکر نمیکنن.

محروم شده

این یکسری که دارین میگین، نزدیک به نصف امکانات لاراول محسوب میشه. اگه اینطور باشه خوب Yii هم میاد یک نسخه سبکتر تولید میکنه که امکانات کمتری داره و اینهمه امکانات Yii رو نداره و قطعاً وقتی خود Yii با تمام این امکانات، بیش از 3 برابر لاراول درخواست در ثانیه جواب میده، اون میکروفریمورک مبتنی بر Yii هم خیلی بیشتر از 4 عدد اختلاف بین Lumen و Yii توی درخواستهای جواب داده شده در ثانیه، از Lumen جلو خواهد زد.

ضمناً این نظرسنجی هم خیلی مسخره است چون اومده میکروفریمورکهایی مثل Slim و Lumen و... رو درکنار فریمورکهای FullStack مثل Phalcon و Yii و Zend مقایسه کرده. هرچند باز هم میبینید که Yii2 از سیمفونی 2 و زند 2 و لاراول 5 با اختلاف زیاد جلوتره و حتی از میکروفریمورک Silex هم جلو زده.

تقاضا دارم لاراول کارها توی بحثهای فنی و بخصوص Performance وارد نشن که بدجوری ضایع میشن درمقابل Yii

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    از تمامی دوستان تقاضا دارم لطفا از ادبیات مناسب برای پاسخ دادن استفاده کنید و از تکه پرانی و ورود به بحث های حاشیه ای خودداری کنید.
    در صورت تکرار باالاجبار تاپیک قفل خواهد شد.

موفق باشید.
    مدیر گرامی
    اگه پست ها رو بخونید ما و بقیه دوستان در حال مقایسه و صحبت های علمی با دادن کد هستیم اما یکسری دوستان موضوع و جوو تاپیک رو به هم میریزن لطفا به جاب قفل کردن تاپیک و پاک کردن صورت مسئله با افراد خاطی برخورد شود ورگنه رفتارما نه زشت و نه بد و نه بر خلاف قوانین سایت هست .
    با تشکر

محروم شده

خیلی از آمارهایی که از GitHub میان، با وجودیکه گیت هاب یک منبع معتبره و اشتباه نیست آمارش، اما قابل استناد نیستن توی این مقایسه چون خیلی از کسانی که با Yii کار میکنن (تقریباً تمام کسانی که از نسخه 1.1 استفاده میکنن) پروژه رو با کامپوزر یا با فورک گرفتن یا دانلود از گیت هاب نمیسازن و از همون پروژه Scaffolding یا همون Sketelon اولیه که با دستور yiic webapp میسازن، استفاده میکنن. درنتیجه آمار این کاربران که خیلی هم زیاد هستن توی گیت هاب دیده نمیشه.

محروم شده

نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    من همچنان منتظرم معادل مواردی که گفتم رو توی لاراول بدونم.
    هنوز منتظرم. اگه جوابی ندارین بگین دیگه ما هم شما رو مقصر نمیدونیم چون شما تولیدکننده لاراول نیستین که مسئول نواقصش باشین. فقط داریم با هم صحبت میکنیم و مواردی که توی فریمورکها هست رو با هم مقایسه میکنیم. پس از اعتراف به نبودن یکسری قابلیتها نترسین.

خارجی ها چرا موفق هستن ؟ دلیلش دقیقا اینه : کاری رو انجام نمیدن که ما ایرانی ها انجام میدیم.

شما هنوز در انتخاب فریمورک موندین ! هنوز درک دقیق از فریمورک ندارید هنوز دارید وقت میزارید روی این بحث کنید ! دقیقا شد بحث فریم ورک و کتابخانه های C++‎‎‎ که همین سوالات در اون انجمن ها نیز تکرار شده بارها و بارها ! هزار بار توضیح میدیم که فرقشون چیه ولی بازهم همون اشه و همون کاسه طرف میاد میگه آقا این زبان Qt عجب چیزیه !!! هنوز پنج ریالیش نیفتاده که زبان C++‎‎‎ هست و این یک کتابخانه هست با یک سری ویژگی هایی برای راحتی کار حالا در بحث PHP هم همینطور کلی بحث در رابطه با این که چه فریم ورکی !!! خب عزیز من همه اینها منتهی میشه به خود PHP شما به جای این وقت گذاشتن برای بحث اگه خود PHP رو بحث میکردی الان فریمورک نوشته بودی برا خودت ! آقا جان ول کن این کارو یکیشو بگیر برو تا آخر !عمرت کفاف نمیکنه بشینی بحث کنی ! این راه هارو بنده هم یه زمانی میرفتم به این حساسیت نشون میدادم که چه زبانی خوبه چه فریم ورکی خوبه آخرشم دیدم عمرمون تموم شد هیچی به هیچی رفتیم نقطه سر خط و با سلیقه خودمون شروع کردیم حرفو حدیث و نظرات دیگران مهم نیست چیزی رو انتخاب کنید که به دلتون میشینه و باهاش راحتین چرا ؟ چون برنامه نویس اگه برنامه نویس باشه بدوت فریم ورک برنامشو رو مینویسه.

موفق و پیروز باشید و فقط اینو بدونید وقت طلاست به مولا طلاست به خدا طلاست حیفه اینهمه بحث کنید.

محل زندگی
    گرگان

اگه گالیله هم مثل شما فکر میکرد، الان هنوز تو توهم اینکه زمین مرکز دنیاست و گرد نیست و خورشید دور زمین میچرخه، گیر کرده بودیم ولی اون حاضر شد اعدام بشه ولی مثل اکثریت، اشتباه نکنه. شما هم به این ضرب المثلهای قدیمی ایرانی که از سر تنبلی و رد کردن مسئولیت جهت ایجاد تغییر هست، زیاد دل خوش نکنید. 99٪ اختراعات و پیشرفتهای بشری مدیون 1٪ مردمی هست که مثل بقیه فکر نمیکنن.
    قیاس مع الفارق میکنی این موضوع ربطی به استفاده ابزار نداره و یک ابزار با استفاده توسط کاربر و داشتن کیفیت و برتری های دیگر معروف یا محبوب میشه
    اتفاقا من خودم شدیدا علاقمند به فلسفه هم هستم و اگه به پروفایل بنده مراجعه کنید توی علایقم می بینید فلسفه و همین الان هنوز خیلی ها اشتباه میکنن من جمله خود شما ولی قبول نمیکنید مثلا سر اعتقادات اشپیلن این ضرب المثل رو به کار نمی بردین در حالی که دقیقا اشپیلن همین شرایطو داشت و اکثریت به قریب تمام فلاسفه و دانشمندان بزرگ هم همون نظر رو داشتن اما

محل زندگی
    گرگان

نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز همینطوری لاراول امکاناتش خیلی کمتر از Yii هست اون موقع شما micro فریمورکی رو معرفی میکنید که بر پایه لاراول می باشد این جواب منتطی برای صحبت های بنده نیست . اگه دقت کنید Yii که خیلی امکانات بیشتری از Laravel داره بعد Luman قرار گرفته این نشون میده حتی میکرو فریمورکی که از Laravel ساخته شده بازم پرفورمنس پایینی داره فرض کنید همچین میکرو فریمروکی بر پایه Yii بود چیکار میکرد
    گفتم خدمتتون یا می خواهید بحث علمی بکنیم و معادل بگیم یا اینکه شما نیمتوانید معادل بگید رو به آمار های غیر علمی بزنید که اصلا معتبر نیست
    یه جوری میگید امکانات که انگار توسعه دهنده های فریمورکهای دیگه همه آدمای مونگول و هیچی ندون و فقط Yii هست که بهترین هارو داره خب عزیز من هر چیزی که جزو نقایصش باشه توی نسخه های بعد حتما برطرف میکنن و هرچیزی که قرار ندادن حتما براش یک دلیلی داشتن و در نهایت هیچ امکاناتی نیست که Yii داشته باشه اما Laravel نداشته باشه و امکاناتی هم گفتید یا خیلی کم کاربرد هستن و نیازی به توکار بودنش نیست یا سمت کلاینت هست

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

یه جوری میگید امکانات که انگار توسعه دهنده های فریمورکهای دیگه همه آدمای مونگول و هیچی ندون و فقط Yii هست که بهترین هارو داره خب عزیز من هر چیزی که جزو نقایصش باشه توی نسخه های بعد حتما برطرف میکنن و هرچیزی که قرار ندادن حتما براش یک دلیلی داشتن و در نهایت هیچ امکاناتی نیست که Yii داشته باشه اما Laravel نداشته باشه و امکاناتی هم گفتید یا خیلی کم کاربرد هستن و نیازی به توکار بودنش نیست یا سمت کلاینت هست
    دوست عزیز این همه امکانات کدومش کم کاربرد هست
    مثلا گرید تو قسمت admin هر پروژه ایی لازم میشه
    با debug که اصلا نیاز روز برنامه نویسی هست
    با pjax که تو ایجکس کار رو راحت گرده
    یا سمت کلاینت لاراول هیچی نداره و اینو بهتون ثابت کردیم
    و خیلی چیزا دیگه که دیگه نمیخام بحث رو بکنم شما حرفی براش نداشتین .
    هر امکانی که شما ندارید کم کاربرد هست حتما !!!!!
    واقعا طرز فکر جالبی هست
    در نتیجه بگم که تو این تاپیک خیلی چیزا رو بهتون ثابت کردیم پس اینقدر نگید لاراول دیدید که Yii چی برای گفتن داره

محل زندگی
    گرگان

دوست عزیز این همه امکانات کدومش کم کاربرد هست
    مثلا گرید تو قسمت admin هر پروژه ایی لازم میشه
    با debug که اصلا نیاز روز برنامه نویسی هست
    با pjax که تو ایجکس کار رو راحت گرده
    یا سمت کلاینت لاراول هیچی نداره و اینو بهتون ثابت کردیم
    و خیلی چیزا دیگه که دیگه نمیخام بحث رو بکنم شما حرفی براش نداشتین .
    هر امکانی که شما ندارید کم کاربرد هست حتما !!!!!
    واقعا طرز فکر جالبی هست
    در نتیجه بگم که تو این تاپیک خیلی چیزا رو بهتون ثابت کردیم پس اینقدر نگید لاراول دیدید که Yii چی برای گفتن داره
    بحث با شما کلا بی فایده است چون قرار نیست چیزی رو بپذیرید و بهتره همینطور به تبلبغ ادامه بدین شاید بتونید توی سالهای آینده چند پله به صدر جدول که در اختیار لاراول هست نزدیک شوید

محروم شده

قیاس مع الفارق میکنی این موضوع ربطی به استفاده ابزار نداره و یک ابزار با استفاده توسط کاربر و داشتن کیفیت و برتری های دیگر معروف یا محبوب میشه
    اتفاقا من خودم شدیدا علاقمند به فلسفه هم هستم و اگه به پروفایل بنده مراجعه کنید توی علایقم می بینید فلسفه و همین الان هنوز خیلی ها اشتباه میکنن من جمله خود شما ولی قبول نمیکنید مثلا سر اعتقادات اشپیلن این ضرب المثل رو به کار نمی بردین در حالی که دقیقا اشپیلن همین شرایطو داشت و اکثریت به قریب تمام فلاسفه و دانشمندان بزرگ هم همون نظر رو داشتن اما
    این اشپیلن دیگه کیه که یکی دوباره دارین من رو بهش وصل میکنین؟ من کلاً یه ماه نیست توی این انجمن اومدم و این اسم رو هم تا حالا ندیدم. به گمانم شما هم مثل اون یکی دوستتون توی توهم اینکه من آقای شهرکی هستم غوطه ور هستین که دراینصورت برای شما هم کاملاً متأسفم و به حق همین ماه مبارک که داره میاد، از خدا براتون شفای عاجل خواستارم.

درمورد بحث هم ابداً قیاس مع الفارق نبود. شاید یک عده زیادی که دارن لاراول کار میکنن، بخاطر عدم اطلاع از همین بنچمارکها و آمارهایی هست که ثابت میکنه پرفورمنسش افتضاحه. دلیل نمیشه چون خیلیها دارن لاراول کار میکنن ما هم بیایم سمت اون. پس اینقدر بنده رو به احترام به نظر لاراول کارها (که شما معتقدین اکثریت هستن) دعوت نکنید.

محروم شده

جدولی که صدرش لاراول باشه، من یکی ترجیح میدم اصلاً توش حضور نداشته باشم. چه برسه بخوام برای رسیدن به بالا داخلش تلاش کنم چون مشخصه جدول رو چه کسانی با چه عقلی و با چه معیارهایی تنظیم کردن که لاراول رفته اون بالا. شما هم بجای سفسطه، اگه جوابی برای امکاناتی که گفتیم دارین، بیان کنید وگرنه سکوت برای شما گزینه بهتریه.

محل زندگی
    گرگان

این اشپیلن دیگه کیه که یکی دوباره دارین من رو بهش وصل میکنین؟ من کلاً یه ماه نیست توی این انجمن اومدم و این اسم رو هم تا حالا ندیدم. به گمانم شما هم مثل اون یکی دوستتون توی توهم اینکه من آقای شهرکی هستم غوطه ور هستین که دراینصورت برای شما هم کاملاً متأسفم و به حق همین ماه مبارک که داره میاد، از خدا براتون شفای عاجل خواستارم.

درمورد بحث هم ابداً قیاس مع الفارق نبود. شاید یک عده زیادی که دارن لاراول کار میکنن، بخاطر عدم اطلاع از همین بنچمارکها و آمارهایی هست که ثابت میکنه پرفورمنسش افتضاحه. دلیل نمیشه چون خیلیها دارن لاراول کار میکنن ما هم بیایم سمت اون. پس اینقدر بنده رو به احترام به نظر لاراول کارها (که شما معتقدین اکثریت هستن) دعوت نکنید.
    حالا مهم نیستا طبق گفته مدیر هرکسی طبق قوانین فعالیت کنه فرقی نداره کی باشه ولی به قول عادل اجازه بدین قانع نشیم واتفاقا توی همین جمله نشون دادید چجوری همرنگ جماعت هستید
    حق همین ماه مبارک که داره میاد
    در کل این بحث بی فایده هست و بهتره اگه صحبتی ندارید بحث رو تمومش کنیم فکرکنم تموم صحبت ها انجام شده و هرکسی از کاربران لاراول به علت جوی که دوستان راه انداختن دچار شک شدن میتونن موردی به من پیغام خصوصی کنن تا راهنماییشون کنم

محروم شده

کاملاً حق با شماست و چون جوابی برای امکاناتی که گفتیم نداشتین، مشخصه که بحث مختومه است و لازم نیست بقیه امکاناتی که Yii داره و لاراول نداره رو رو کنیم.

محل زندگی
    گرگان

کاملاً حق با شماست و چون جوابی برای امکاناتی که گفتیم نداشتین، مشخصه که بحث مختومه است و لازم نیست بقیه امکاناتی که Yii داره و لاراول نداره رو رو کنیم.
    این نظر شماست و به تمام موارد جواب داده شده و حتی میتونید مستقیما صحبت های آقای taylor otwell رو بخونید
    https://twitter.com/taylorotwell/sta...31714777174016

محروم شده

شما همون امکاناتی که ما گفتیم رو جواب بدین، نمیخواد ما رو به Taylor پاس بدین. همین پستهای اخیر این تاپیک منظورمه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

این نظر شماست و به تمام موارد جواب داده شده و حتی میتونید مستقیما صحبت های آقای taylor otwell رو بخونید
    https://twitter.com/taylorotwell/sta...31714777174016
    دوست عزیز شما لطفا امکاناتی که تو چند پست اخیر لیست کردیم و شما و دیگران هیچ جوابی براش نداشتین رو جواب بدین نه اینکه لینک صحبت های سازنده لاراول رو بدید این بعنی چی
    اگه میتونید معادل بیارید بیارید که ما هم بریم سراغ امکانات بیشتر وگرنه که بحث مختومه میشه و کاملا مشخصه که کلی امکانات با کد براتون لیست کردیم ولی شما جوابی براش نداشتین

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

قبلی ها که هیچی کلا نداشتید ولی برای این ها هم جواب نداشتید
    Autocomplte
    JsExpression
    و تابع load مدل
    و مواردی که fatima گفتن

محل زندگی
    گرگان

از نظر من این بحث مختومه هست و دیگه هیچ وقتی نمیزارم و تنها مزیتی که این تاپیک داشت خیلی از دوستان را در انتخاب فریمورک لاراول مصمم تر کرد و افرادی هم که استفاده میکردن با قدرت بیشتر از آن استفاده خواهند کرد و تبلیغات و ادبیات شما کاملا به نفع لاراول و نتیجه عکس خواهد داشت

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

از نظر من این بحث مختومه هست و دیگه هیچ وقتی نمیزارم و تنها مزیتی که این تاپیک داشت خیلی از دوستان را در انتخاب فریمورک لاراول مصمم تر کرد و افرادی هم که استفاده میکردن با قدرت بیشتر از آن استفاده خواهند کرد و تبلیغات و ادبیات شما کاملا به نفع لاراول و نتیجه عکس خواهد داشت
    خیلی خوبه که قبول کردید تو بحث علمی و امکانات کم آوردید .
    به نظر این تاپیک خیلی از واقعیت ها روشن شد خیلی دوستان تو تاپیک های پیشین لاراول رو خیلی قوی و پر امکانات میدونستن ولی اینجا خلافش ثابت شد .

محل زندگی
    گرگان

خیلی خوبه که قبول کردید تو بحث علمی و امکانات کم آوردید .
    به نظر این تاپیک خیلی از واقعیت ها روشن شد خیلی دوستان تو تاپیک های پیشین لاراول رو خیلی قوی و پر امکانات میدونستن ولی اینجا خلافش ثابت شد .
    هنوز هم این تاپیک بازه و در صورتی که افرادی غیر از شما و آقای fatima صحبتی دارند میتونیم بحث کنیم چون شما با توجه به سابقه ای که دارید مصداق ضرب المثل نرود میخ آهنین در سنگ می باشید

صفحه 6 از 7 اولاول ... 4567 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  2. SQL Performance Tuning : بهینه سازی اجرای دستورات
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 23:13 عصر
  3. PHP 5.1 Performance
    نوشته شده توسط Inprise در بخش PHP