کدی که توسط یک نفر نوشته میشه، همیشه باگ های بیشتری داره و کدی که توسط یک نفر نوشته میشه و توسط چندین نفر مرور میشه، باگ های کمتری داره.1) من فکر می کنم بازمتن باعث می شه امنیت نرم افزار پایین بیاد . چون شما می تونید دقیقا ببینید که برنامه نویس چه کار کرده !!
درسته، شاید باگ ها راحت پیدا بشن، ولی راحت هم رفع میشن :)
فعلا جواب سوالت رو نمی دم، چون فکر می کنم باعث انحراف بحث بشه....2) از این پروژه های بازمتن که گفتین ، چه سودی به برنامه نویس هاش رسیده ؟
منظورم بیشتر "رقابت" بود!!3) چه دلیلی داره که ما بخواهیم با غول های نرم افزاری مقابله کنیم ؟ ما داریم ازشون استفاده می کنیم و طبیعتا" باید هزینه اش رو هم بپردازیم
یعنی واقعا با "رقابت" و پیشرفت و ... مخالفی؟؟
ضمن اینکه از دنیای تک قطبی خارج میشیم (نمونه هاش توی حصولات مایکروسافت ریخته!!)
منظور این حرفت رو نفهمیدم (ما باز هم توصیه می کنم که زیاد دست به مقایسه نزنی)4) در مورد تولید عمومی علم ! آیا شما می تونید یک محصول ( غیر نرم افزاری ) رو همراه با تمام فرمول ها و نقشه ها و .... که برای تولید اون هست رو با هم بخرید ؟ مثلا یک اتومبیل بی.ام.دابلیو رو با نقشه طراحی ماشین و فرمول آلیاژ های به کار رفته و .... رو بخرین ؟ نه ! پس خیلی وقت ها باید یک سری چیزها محرمانه باشه تا تضمین کننده سود برگشتی باشه :)
این اتفاق به این ترکیبی که میگی نمی افته.مشکل من هم همینه که نمی شه پول در آورد . چون یکی دیگه که سورس نرم افزار رو در اختیار داره ، در واقع با شما شریک می شه !!!
تا همین الان هم، تا حالا نرم افزاری ندیدم که تکثیر شده باشه و موفق باشه. مگر اینکه تیم توسعه دهنده اون به دو بخش تبدیل شده باشه. (مثل mambo و joomla)