این نظرات به هیچ وجه نشانگر یک میانگین از جامعه برنامه نویس های ایرانی نبود ! ب ه نظرم اکثر افرادی نظر دادن شبیه هم بودن !
وقتی من میگم من برنامه نویس و تابحال با C#‎ کار کردم و VB , PHP بلدم و همیشه هم دنبال علاقه ام بودم ! من خنده ام میگیره ! ببخشید !
چون برام خیلی عجیبه که اینهمه آدم که خودشونو برنامه نویس معرفی میکنن همشون تو این چندتا زبان مشترک هستن ! و همچنین توی نرم افزار حسابداری !
حالا سوال من اینه : چرا این علاقه باعث نشد برین سمت مثلا Ruby on Rails ? یا erlang ? node .js ? خب دوست عزیز غلظت برنامه نویس های C#‎ چقدره ؟ تازه بین اونا هم بسیاری هستن که درسای اصلی کامپیوتر رو مثل ساختمان داده و الگوریتم و سیستم عامل رو پاس نکردن ! با Drag && Drop یه بالفرض Applicatoin میسازه و کسی هم که ازش نخرید ، آه ِش به آسمون میرسه که قانون کپی و رایت و فرهنگ فلان نیست و بهمان !
شما وقتی با تکنولوژی x کار کنید ، توی تیمی کا ر مکنین که x بلدن ! پول کاری رو میگیری که برای x پرداخت میکنن ! خب شما قبل از شروع این تکنولوژی که الان ازش ناراضی هستی فکر نمیکردی که روزی من احتمالا فلان مقدار پول خواهم گرفت ؟!
الان همون اتفاقی که برای C#‎ تو چندسال گذشته افتاد و یه عده راحت طلب و بدون تحصیلیات دانشگاهی رفتن سمتش و این زبان زیبا رو چهرشو داخل ایران خراب کردن ،داره برا اندروید میافته . طرف هیچی دیدی از سیستم عامل ، کرنل و توسعه ی سیستمی نداره ، اونوقت اسم خودشو گذاشته برنامه نویس اندروید ! و بد تر از اینها کارفرما ها هستن که به چنین افرادی اعتماد میکنن و به خاطر همینه اکثر استارت آپ های ایران شکست میخورن . اونایی هم که میمونن واقعا درست کار کردن و مثلا همین کافه بازار ، تیم خلاق و با سوادی شروع به کار کردن و الان نتیجه اش رو میبینن . شاید بگین ایده اونا یه چیز ناب بود . اما من میگم اون تیم اصلا نمیرفت سراغ اون ایده ، الان مثل ما بیکار بودن ؟ دنبال شغل دیگه ای میشگتن ؟ ابدا !
چرا ؟!