-
جمعه 19 تیر 1394, 00:23 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟
یه جکی هست که میگه اگر ویژوال استدیو رو از برنامه نویسای سی شارپ بگیریم، اونا تنها چیزی که از برنامه نویسی می دونن، یه تعریف شی گراییه. (که البته در حال حاضر اون و هم نمی دونن!!!). منظوره من توهین به سی شارپ کارا نیست. منظوره من اینه که دیده مردم در مورد برنامه نویسی غلطه. فک می کنن برنامه نویسی فقط نوشتن 4 خط کد هست و اگه اینو یاد گرفتن دیگه تمومه!!! همانطور که دوستمون اشاره کرد، نه ساختمان داده بلدن، نه سیستم عامل می دونن و نه اصلا از شی گرایی چیزی سر در میارن. یعنی کامپیوتر و روشن می کنن و الهی به امید تو شروع می کنن به نوشتن. نمونش هم باز همونطور که دوستمون اشاره کرد برنامه های اندروید هست. شما برنامه هایی که در بازار معرفی میشه رو ببینید. من خودم شخصا با یکی از برنامه نویس هاش آشنا هستم و می دونم چطور برنامه نویسی و شروع کرد و چطور پیش رفت. اما الان داره برنامه می نویسه و می ذاره تو بازار. الان 99 درصد برنامه های بازار به درد نمی خوره. خب این مشکل از کجاست؟ یکی از مشکلات خوده اعضای بازار هستند؟ چرا اصلا باید همچین برنامه هایی و قبول کنن و در سایت قرار بدن؟ درسته بازار هیچ زحمتی نمی کشه و 30 درصد فروش برنامه رو از برنامه نویس می گیره اما به چه قیمتی؟ به قیمت خراب شدن برنامه نویسی در ایران؟ اگر شرکت هاییم که درست کار کردن و برنامه نویسی و یاد گرفتن، حالا باید خودشون هم این درست کار کردن و به بقیه یاد بدن. نه اینکه فقط فکره پول باشن.
نمی دونم چطور میشه این مشکل و حل کرد. اینکه چطور این و به مردم آموزش بدیم که برنامه نویسی فقط کد زدن نیست و هزار تا مفاهیم دیگه هم داره که باید یاد بگیریم. خوشبختانه برنامه نویسی تقریبا کاره مشکلیه و هرکسی نمی تونه واردش بشه و به سطح های بالایی برسه. وگرنه در اون صورت دیگه هیچ جوره نمیشد جمعش کنی.
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت