نمایش نتایج 1 تا 40 از 139

نام تاپیک: دلیل عدم استقبال از Q t

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

اولا دوستام عزیز حق بدبن که یک سری افراد مثه خودم اطلاعاتشون راجبعه ++C برای اینکه هیچ سایت ایرانی پاسخ گو سوالات ما نیست کمه!

تو سایت های خارجی هم تعدادی از سایت ها خوبن بقیش به درد نمیخورن مثلا تو خیلی از سایت های خارحی نوشتن ++C فقط برای بازی نوشتن خوبه!!

تو همین سایت هم هرچی سوال پورسیدم هیج کدوم از اساتید بجای اینکه راهنمایی کنن یا سر سری حواب دادن یا اونای هم که واقعا استادن هیچ کدوم نه راهنمایی نه چیزی نمیکنن!!!
    آخرین ویرایش به وسیله danyalbursin : جمعه 19 تیر 1394 در 04:15 صبح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    خراسان جنوبی

اصلا بحث نابودی کیوت مطرح نیست چون شرکت های بزرگ نرم افزاری تا جایی که ممکنه به سبب سیاست های خاص مایکروسافت خودشونو از وابستگی به تکنولوژی های مایکروسافت خارج میکنند الان شرکت های زیادی دارن به جای استفاده از Mictosoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ از کیوت استفاده می کنند نرم افزارهای تجاری و شبیه سازهای مطرح شبکه های کامپیوتری در ورژن ها یجدید از کیوت استفاده میکنند برخی از آنها :
    Google Earth
    QGIS
    VLC Player
    Autodesk Maya

Virtual Box

KDE Linux
    WireShark
    Skype For Linux
    GNS3
    Skype For Windows
    Telegram
    Ubuntu Touch
    Cisco Packet Tracer 6.2

نقل قول نوشته شده توسط st@rter مشاهده تاپیک
    نه بحث در نابودی کیوت نیست فقط جای صحبت اینه اگر پروژه کیوت موفق نشه و شکست بخوره اون موقع تکلیف برنامه نوشته شده با کیوت چی هستش.
    برای مثلا بنده اگه مک داشتم حتما با xcode کار میکردم نه کیوت و ...
    خب حالا من یک سوال میپرسم... قبول که داری 90 درصد ایرانی ها از C#‎‎‎‎ استفاده میکنند نمونش خود شما که اونارو ترجیح میدی حالا سواله من اینه اگه .NET و از بیخ مایکروسافت نابود شد تکلیف اینهمه برنامه نویس چی میشه ؟ با توجه به اینکه هیچ مسئولیتی در قبال دات نتو اینجور چیزا هم نداره نمونش سورس باز که نیست که بقیه کارشو ادامه بدن ! البته جدیدا صحبت هایی شده ولی MS از ترس همین که دات نت داره نابود میشه میخواد Open Source اش کنه کاری که تمامی کتابخانه ها و بندو بساط C++‎‎‎‎ از خیلی وقت پیش انجام داده اند ... به این توجه کردین که کیوت نزدیکه 20 الی 21 ساله مطرح هست ؟ با نابودی Nokia به کیوت چی شد ؟ هیچی ! شرکت Digia اومد جلو و گروه بسار قوی تر کار رو پیش گرفت و از نسخه 4.7 به نسخه 5.5 که الان در دست هستش رسیدیم و با پیشرفت های بسیار چشمگیری داشته اینم لینکش : http://www.qt.io/about-us/ تمامی کتابخانه های C++‎‎‎‎ به این شیوه عمل میکنند و به خاطر همین راحتی خیال از منسوخ نشدن C++‎‎ هستش که هیچوقت نمیان نرم افزار های گردن کلفت مهدندسی مانند 3dsmax رو با دات نت بنویسند چون MS هر روز یه ساز میزنه و برنامه نویس هاش باید با اون ساز برقصند!

به این اشاره میکنید که اگه Mac داشته باشید میرید سراغ xCode خب این که خیلی خوبه چه اشکالی داره برنامه های خود Mac رو ا محصولات خودش ایجاد کنیم ؟ مثل ویندوز که با دات نت برنامه های ویندوزی رو تو محیط VS تولید میکنیم... ولی این روش در هر شرکتی انحصار طلبی داره و برنامه نویس رو مجبور میکنه که در اون بازه و در دایره اهداف اون شرکت که حالا Apple باشه یا MS یا هرچی عمل کنه ... این نظر شخصیه من هستش که ترجیح میدم برای هیچ شرکتی نوکری نکنم ! چرا باید وابسته Apple یا MS باشم ؟ میخوام آزادانه فکر کنم آزادانه برنامه نویسی کنم محدودیت رو نمیپسندم... حال شاید شما میپسندید و خب منم نظرمو دادم هیچ اشکالی نداره.

نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    اولا دوستام عزیز حق بدبن که یک سری افراد مثه خودم اطلاعاتشون راجبعه ++C برای اینکه هیچ سایت ایرانی پاسخ گو سوالات ما نیست کمه!
    تو سایت های خارجی هم تعدادی از سایت ها خوبن بقیش به درد نمیخورن مثلا تو خیلی از سایت های خارحی نوشتن ++C فقط برای بازی نوشتن خوبه!!
    تو همین سایت هم هرچی سوال پورسیدم هیج کدوم از اساتید بجای اینکه راهنمایی کنن یا سر سری حواب دادن یا اونای هم که واقعا استادن هیچ کدوم نه راهنمایی نه چیزی نمیکنن!!!
    دوست عزیز شما سوال فنی پرسیدی که ما پاسخ فنی ندادیم؟ تا جایی که من یادمه در پاسخ دادن های اشتباه شرکت کرده بودید که بنده نیز سعی کردم اونارو اصلاح کنم درضمن راهنمایی نمیکنیم ؟ آخرین سوالی رو که پرسیدی واقعا درخواست راهنمایی بود و منهم واقعا پاسخش رو دادم بازم سوالی بود بپرس

کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    محل زندگی
    تهران

منظورم واسه قبل بود اقای اسدزاده و امروز هم کلی لطف کردین و راهنمایی کردین! واقعا ممنونم.

چرا نرم افزارهای بزرگ مثل 3D max یا مثل illastrator و یه تیم با تعداد نفرات بالا مینویسن؟

یعنی به هیج وجه یک نفر قادر به نوشتن کداش نیست؟؟؟

و یک سوال ديگه ای هم دارم اینه که چه مباحثی در ++C تمرکز کنم که بعدش بخوام وارد qt بشم؟
    آخرین ویرایش به وسیله danyalbursin : جمعه 19 تیر 1394 در 17:15 عصر

نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    منظورم واسه قبل بود اقای اسدزاده و امروز هم کلی لطف کردین و راهنمایی کردین! واقعا ممنونم.

چرا نرم افزارهای بزرگ مثل 3D max یا مثل illastrator و یه تیم با تعداد نفرات بالا مینویسن؟
    یعنی به هیج وجه یک نفر قادر به نوشتن کداش نیست؟؟؟
    و یک سوال ديگه ای هم دارم اینه که چه مباحثی در ++C تمرکز کنم که بعدش بخوام وارد qt بشم؟
    تعداد نفرات گروه توسعه دهنده نرم افزار پیچیده تر و خیلی اصولی هستش و کاملا بستگی داره به هدف و حجم کاری روی پروژه ! معمولا یک شخص میتونه همه کار رو خودش انجام بده در صورتی که مسلط باشه به تمامی مواردی که نیاز خواهد داشت ولی به طور ساده و خودمونی بخوام اشاره کنم درستش اینه که تیم شامل چندین برنامه نویس و طراح باشه که در رابطه با طراحی و برنامه نویسی هسته ، رابط کاربری ، ارتباطات ، بتا تستر و در نهایت اعضای تیم با هماهنگی یکدیگر محصول رو سریعتر روانه بازار خواهند کرد در غیر اینصورت سرعت توسعه نرم افزار میاد پایین.

در رابطه با مباحث هم اشاره کردم یک لینکی دادم که در اون عناوین مشخص شده اند میتونید با تحقیق در رابطه با هریک از مباحث به نتیجه برسید.
    وارد کیوت هم که بشید براتون طراحی راحتر هستش ولی خب کد نویسی اصلی باید با C++‎ باشه که اگه اطلاعات کافی در این زمینه کسب نکنید چیزی به جز پوسته یا رابط کاربری در اختیار نخواهید داشت.

تاپیک های مشابه

1. دلیل عدم استفاده از فیبر نوری در شبکه LAN؟
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:20 صبح
  2. دلیل عدم کاهش حجم دیتابیس
    نوشته شده توسط کاربر کوشا در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 12:45 عصر
  3. دلیل عدم فراخوانی رویداد در Sub New
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 23:43 عصر
  4. دلیل عدم انتشار پست
    نوشته شده توسط fazel_d در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •