به نظر من بازار تا رغیبی برای خودش نبینه هیچ کدوم از سیاست هاشو عوض نمی کنه ..
البته اینم بگم ، کلیت قوانین بازار درسته و معقوله ، اما اونجایی نادرست میشه که این قوانین رو سلیقه ای برای برنامه ها اجرا می کنه ..
خواهش در مورد یه مارکت دیگه هم حرف نزین ، خسته شدم این چند وقت از بس این کلمه رو شنیدم ، دیگه نسبت بهش شرطی شدم اصلن ..
ببینین دوستان ، یه برنامه نویس که داره از این راه نون می خوره نمی تونه فعلن کافه بازارو بذاره کنار ، چه بخوایم و چه نخوام درآمدی که یه برنامه از کافه بازار در میاره اصلن قابل قیاس با مارکت های دیگه نیست ..
این چند وقتی که حرف از یه مارکت دیگه شده دارم می بینم عین قارچ داره از چپ و راست مارکت می زنه بیرون .. یه جورایی شبیه مشاور املاک شده .. توی هر کوچه پس کوچه ای دو سه تا هست
راستشو بخواین منم اگه جای کافه بازار بودم فک کنم سیاست هامو تغییر نمی دادم ، مخاطبمو دارم ، درآمدو هم دارم ، رغیب هم ندارم ، هر کی نازاضیه به سلامت
با حرف من و شما و چهارتا ایمیل به کافه بازار مطمئن باشین هیچ اتفاقی نمی افته بجز اینکه اینباکس ایمیل کافه بازار پر میشه که اونم با یه دکمه ی دیلیت قابل حله ..
از نظر من تنها راه حل وجود یک رغیبه ، اونم نه رغیبی که ما بخوام بسازیم ، رغیبی که هست ، فقط ما باید یهو عین یه تب اونو بین کاربران پخش کنیم .. (حالا طریقی این کار رو نمی دونم)..اما کاربر ایرانی یکم جوگیره ، اینو باید قبول کنیم ، فقط کافیه یه چیزی همه گیر بشه و یه جوری تبدیل به توپ بشه ، اون موقع اس که مدام بزرگ و بزرگتر میشه ..مثل سرگرمی آفتابه .. یهو ترکید و تبی شد که انگار هر کی اونو تو گوشی نداشته باشه بی کلاسیه ..