سلامی دوباره...
داشتم رو پروژه ای کار میکردم گفتم تصاویری ازش بزارم تا یکی دیگه از طرح های ساخته شده در C++ با فناوری QML رو ببینید.
فرض کنیم چندین فرم داریم و برای دسترسی سریع به همه فرم ها ترجیح میدیم از Tab ها استفاده کنیم که این موارد هم یک سری مشکلاتی رو دارند مثلا در یک لحظه همه فیلد های موجود در زبانه ها در دسترس قرار گرفته و یکجورایی دلو روده محتوای زبانه ها بیرونه که من به شخصه با این موضوع کنار نیومدم و به ذهنم یک ایده جالبی رسید که قبل اینکه کاربر مستقیما وارد فرم و پر کردن اونها باشه یک لایه محو مانندی رو ایجاد کنیم مانند راهنما های پیش از استفاده در اندروید و دیگر برنامه ها که دیده ایم و در عین حال دسترسی و انتخاب دیگر زبانه ها نیز فعال باشد و تا زمانی که قصد ورود به محتوای هر زبانه رو نداریم اتفاقی رخ ندهد که میتونه در این قسمت یک علامتی ، توضیحی چیزی بده به صورت زیر :
012.jpg
به این تصویر دقت کنید ، البته چون عکس هستش جلوه نمایشیش مشخص نیست ، من اومدم روی فرم یک همچین طرحی رو به صورت Flat و با Opacity 0.8 مقدار دهی کردم و بهش یک حالت انیمیشن هم دادم که به صورت چشمک زن شیء مربوط به تصویر دست در حالت کلیک در اومده در این حالت قبل از پر کردن فرمی که در داخل زبانه ها ایجاد شده راهنمایی مورد نظر داده میشه یعنی در این قسمت کاربر باید فرمی رو پر کنه و چون تعداد زیادی از زبانه استفاده کردیم بهتره تا زمانی که قصد پر کردن فرم رو نداریم همه فیلد ها نمایش پیدا نکنند. و کلی کارای دیگه میشه انجام داد که بیشتر اینها در طراحی تحت وب مشاهده میشه حال ما این رو روی دسکتاپ هم پیاده سازی کردیم که خیلی جذاب هم هستش. به صورت لمس کردن و یا استفاده از کلیک ماوس فرم آزاد میشه و به صورت زیر میتونیم اطلاعات رو وارد کنیم :
011.jpg
حالا یه ایده جالبی بعد از اینکه فرم پر شد و اقدام به ذخیره کردیم با کلیک بر روی دکمه مثلا ذخیره یه لحظه اتفاق جالبی به صورت زیر خواهد افتاد :
014.jpg
همینکه اقدام به ذخیره میکنم سریعا در وسط همون کادر به صورت Fill شده پیغام ذخیره شد داده میشه و بعد دوباره فرم میره به مرحله افزودن جدید. با همچین خلاقیت های نه چندان سخت میشه طرحی رو ارائه کرد که تکراری نیست و این برای مشتری مهمه.
013.jpg
متاسفانه این کامپوننت ها خیلی تکمیل نشده و دارم سعی میکنم سریعتر نسخه ای از این برنامه رو برای مشتری ارائه بدم ، برای همین امکان ارائه سورس کامپوننت ها رو ندارمولی سعی میکنم کم کم از درون پروژه مثال هایی رو مثل این براتون آماده کنم.
![]()