نمایش نتایج 1 تا 40 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

سلام،من عمل فیلتر کردن رو دقیقا مطابق فیلم انجام دادم اما عمل فیلتر کردن واسه من انجام نمیشه،کسی نمیدونه علتش چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله z_b624 : جمعه 17 مهر 1394 در 14:09 عصر

نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    سلام،من عمل فیلتر کردن رو دقیقا مطابق فیلم انجام دادم اما عمل فیلتر کردن واسه من انجام نمیشه،کسی نمیدونه علتش چیه؟
    آقای سیف زاده الان که دارم تست میکنم میبینم علت اجرا نشدن فایل های js هستن،یعنی اگه از js استفاده کنم فیلتر انجام نمیشه ولی وقتی کامنتش میکنم به درستی اجرا میشه؟به نظرتون علت چیه؟
    مگه نباید فایل های js رو هم مثل css توی فایل AppAsset بنویسیم؟ من یه پوشه به نام js در مسیر backend/web درست کردم و تمام فایل های js رو در این پوشه قرار دادم و در فایل AppAsset هم این طوری نوشتم.
     public $js = [
    'js/excanvas.min.js',
    'js/jquery.flot.js',
    'js/jquery.flot.resize.js',
    'js/jquery.js',
    ];

کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول نوشته شده توسط z_b624 مشاهده تاپیک
    آقای سیف زاده الان که دارم تست میکنم میبینم علت اجرا نشدن فایل های js هستن،یعنی اگه از js استفاده کنم فیلتر انجام نمیشه ولی وقتی کامنتش میکنم به درستی اجرا میشه؟به نظرتون علت چیه؟
    مگه نباید فایل های js رو هم مثل css توی فایل AppAsset بنویسیم؟ من یه پوشه به نام js در مسیر backend/web درست کردم و تمام فایل های js رو در این پوشه قرار دادم و در فایل AppAsset هم این طوری نوشتم.
     public $js = [
    'js/excanvas.min.js',
    'js/jquery.flot.js',
    'js/jquery.flot.resize.js',
    'js/jquery.js',
    ];

خط آخر رو حذف کنید ، نیازی نیست دوباره jquery.js رو لود کنید ، خود فریم ورک اون رو لود میکنه براتون

تاپیک های مشابه

1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 21:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 12:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید