نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه پروژه ی مهم برای سر کار دارم انجام میدم که قراره دیتابیس پروژه روی یک سرور قرار بگیره و نرم افزار روی کلاینت ها نصب بشن.
    من توی نرم افزار برای اتصال به دیتابیس و همچنین برای اتصال گرید ویوها به جداول از Linq استفاده میکنم.
    همونطور که میدونید جهت استفاده از Linq اول که باید از طریق منوی Toolsو سپس انتخاب Connect To Database به دیتابیس وصل شد و بعد از اون آیتم Linq To SQL Classes را به پروژه اضافه کرد و...
    حالا چیزی که برام خیلی مهمه اینه که ضمن توجه به استفاده از Linq موقع پیاده سازی نرم افزار جهت اتصال به دیتابیسی که روی سرور هستش و IP و... داره باید چکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    دوست عزیز من یک روش بهتر سراغ دارم برای شما هم سرعت کار شما بیشتر میشه برای ارتباط با دیتابیس هم مشکل شبکه کردن داشته نمیشید من تا الان هم با ای اف و هم با لینکیو و ADO کد نویسی کردم ولی در این روش ADO بهترین روش هستش امدم دیتابیس رو به صورت مجازی ساختم بدون نیاز به DataSet یا پروسیجیر و امدم به وسیله یه کلاس به دیتابیس اسکیول سرور وصل شدم همه به صورت LAN,WAN,Wireless وصل شدم قشنک جواب داده تنها کاری که من انجام دادم این بود مقدار اتصال رو IP تعریف کردم و چون تو اتصال دهی IP عوض میشه امدم تو تنظیمات برنامه گفتم IP تو تنظیمات برنامه ذخیره بشه و تو تنظیمات برنامه گفتم وقتی طرف روی کادر متن زد IP سیستم رو بگیر و بریز داخل سیستم و شما IP که اسکیول سرور هستش رو ورمیدارید به تمام برنامه های سرور میدید با IP سیستمی که دیتاببیس وصل هستش شخص به دیتابیس اصلی وصل میشه. بدون مشکل هر گند تا سیستم باشه با دادن IP به برنامه وصل میشید. و دیگه مشکل APP.config رو ندارید چون اصلا با App.config کار ندارید کار اتصال با دیتابیس با یک کد 7 خطی کلاس انجام میشه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%A7-SQL-Server
    این سورس من هستش فقط کافی هستش در قسمت ادرس دهی به این صورت ادرسی دهی با IP کنید.
    به این نو کانکشن میگن کانکشن با تنظیمات که IP رو از تنظیمات برنامه میگیره
    @"Data Source=" +Properties.Settings.Default.IPSystem+ ";Initial Catalog=master;User ID=SayyehBan;Password=destory1991"; 

به این میگن گرفتن IP دستی
    @"Data Source=192.168.110.1;Initial Catalog=master;User ID=SayyehBan;Password=destory1991"; 
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : شنبه 14 آذر 1394 در 15:14 عصر

تاپیک های مشابه

1. استفاده از تراکشن در LinqToSql
    نوشته شده توسط mrali.jalali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1394, 09:46 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 15:37 عصر
  3. سوال: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 10:34 صبح