نقل قول نوشته شده توسط M.soheil مشاهده تاپیک
سلام

من Hadoop 2.7.2 رو از سایت آپاچی دانلود کردم و می‌خوام روی سیستمم نصب کنم. طبق یک آموزش پیش رفتم ولی به بن‌بست خوردم.

اکثر آموزش نصب‌ها هم بر طبق استفاده از ماشین مجازی هست ( وی ام ور یا ویرچوآل باکس). می‌خواستم بدونم آیا برای نصب هدوپ روی لینوکس هم نیاز به ماشین مجازی دارم؟ یعنی مثلا اگر من از HortonWorks Sandbox هدوپ رو دانلود کنم، برای نصب روی اوبونتو چه کاری باید انجام بدم چون می‌خوام هدوپ گرافیکی داشته باشم.
مشکلی که در هنگام نصب دارید رو مطرح کنید. برای نصب هدوپ به صورت تک گره نیازی به داشتن ماشین مجازی ندارید. احتمالا آموزش هایی که مشاهده کردید مربوط به نصب هدوپ به صورت چند گره یا Multinode بوده که برای نصب و پیکربندی نیاز به وجود بیش از یک سیستم است. ماشین های مجازی آماده مثل Hortonworks sandbox به شما کمک می کنند تا بدون اینکه نیاز به نصب داشته باشید با هدوپ کار کنید. البته از Hortonworks نمی توانید در ایران استفاده کنید چون تحریم است نه اجازه دانلود دارید و نه اگر دانلود کنید چون با سرور شرکت ارتباط برقرار میکند با مشکل مواجه می شود. اگر که میخواهید از ماشین های مجازی آماده هدوپ استفاده کنید پیشنهاد میکنم از بسته آماده مرجع هدوپ ایران استفاده کنید چرا که هم حجم بسیار کمتری داره و هم اینکه در ایران نصب و پشتیبانی میشه. از این لینک قابل دریافت است.