نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چه دستوری بنویسم که کاربری در شبکه یک رکورد را باز کرده کاربر دیگر در شبکه نتواند آن را پاک کند؟

کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت

چه دستوری بنویسم که کاربری در شبکه یک رکورد را باز کرده کاربر دیگر در شبکه نتواند آن را پاک کند؟

من از دلفی 7 با ado به SQL SERVER وصل می شوم.
    چه دستوری بنویسم که کاربری در شبکه یک رکورد را باز کرده کاربر دیگر در شبکه نتواند آن را پاک کند؟

نقل قول: چه دستوری بنویسم که کاربری در شبکه یک رکورد را باز کرده کاربر دیگر در شبکه نتواند آن را پاک

سلام علیکم.
    می تونید از قفل گذاری جداول استفاده کنید که به تالار اس کیو ال مرتبط می شود.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840
    پایگاه داده، تیونینگ، طراحی و پیاده سازی ..

کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت

نقل قول: چه دستوری بنویسم که کاربری در شبکه یک رکورد را باز کرده کاربر دیگر در شبکه نتواند آن را پاک

نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    سلام علیکم.
    می تونید از قفل گذاری جداول استفاده کنید که به تالار اس کیو ال مرتبط می شود.
    سلام
    بی زحمت لینک تاپیکی که مشکل حل کرده اینجا می گذارید تا مشگلم حل شود؟

میتونید یه فیلد بزارید توی دیتابیس که وقتی رکوردی در حال نمایشه مقدار فیلد بشه 1 و در دستور Delete هم شرط کنی که چنانچه مقدار این فیلد برابر با 1 باشه حذف نشه ، به همین راحتی به همین خوشمزه گی

شما کلا به ترنس اکشن اعتقادی نداری؟
    یه کم در مورد خصوصیت ACID تراکنش ها تحقیق کنید بعد دستور های خوشمزه بدید.
    توضیح بدید که چه چیزی مانع از این می شه که دو کوئری همزمان فیلد رو یک نمی کنند؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840
    پایگاه داده، تیونینگ، طراحی و پیاده سازی ..

من از همین روش استفاده کردم و مشکلی هم ندارم ،
    وقتی رکورد در حال مشاهده باشه مقدار فیلد برابر با 1 میشه و وقتی کسی بخاد حذفش کنه نمی تونه و زمانی که از حالت مشاهده خارج میشه مقدار برابر با 0 میشه و اگر کسی بخاد حذف کنه می تونه

نقل قول نوشته شده توسط RahmanAmiriSh مشاهده تاپیک
    من از همین روش استفاده کردم و مشکلی هم ندارم ،
    وقتی رکورد در حال مشاهده باشه مقدار فیلد برابر با 1 میشه و وقتی کسی بخاد حذفش کنه نمی تونه و زمانی که از حالت مشاهده خارج میشه مقدار برابر با 0 میشه و اگر کسی بخاد حذف کنه می تونه
    سلام
    اگر ارتباط اون یوزری که فیلد رو 1 کرده با سرور قطع بشه (مثلا PC خاموش بشه) اون فیلد که 1 میمونه

تاپیک های مشابه

1. چه کدی بنویسم که بشه با سیم کارت تو نت رفت ؟؟
    نوشته شده توسط harani در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1391, 16:13 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 17:04 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 10:39 صبح
  4. آیا تابعی در VB.net هست که در یک رشته را جستجو کند؟
    نوشته شده توسط AlgorithmX در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 10:41 صبح
  5. سوال: كامپوننت farsi components shdate چه دستوري دارد كه چك كنم كه تاريخ شمسي درست است يا غلط
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •