سلام
میگم من چند وقتی بود واقعاً تصمیم گرفته بودم که برای همیشه با اکسس خداحافظی کنم ، چون مشکلاتی از جمله اجرا نشدن نسخه mde آن در ورژن های مختلف و عدم استفاده از برنامه ای اکسل بخاطر عدم تغییر درقسمت رفرنس ها در نسخه mde و مواردی دیگر در برنامه هائی که در محیط اکسس تهیه شده اند دیده بودم ، اما دیشب که این نرم افزار بسیار جذاب آقای بهرامی را نصب و اجرا کردم واقعاً از تصمیم قبلی خودم منصرف شدم و وقتی به این موضوع فکر کردم که وقتی با اکسس میتوان اینچنین کارهای زیبا و قشنگی را تهیه نمود چه کاریه که بخواهیم دنبال یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگر که دنگ و فنگ زیادی هم دارند برویم .
من این نرم افزار را با ویندوز ایکس و سون و با آفیس های 2007 ، 2010 ، 2013 و حتی 2016 امتحان کردم و در همه نسخه های فوق بخوبی اجراء گردید و به خطای خاصی هم برخورد نکردم . موردی که در این نرم افزار برایم خیلی مهم بود اجرا ی آن در نسخه های بالاتر از 2003 و اجرای فایل اکسل در همه نسخه ها بود .
شاید دوستانی که با ریبون Codejock کار نکرده اند بر این باور باشند که زیبائی بکار رفته در این نرم افزار بخاطر وجود اکتیوایکس Codejock است ولی با توجه به اینکه بنده در محیط وی بی با این ابزار کار کرده ام بخوبی می دانم که اجرای کامپوننت های Codejock در محیط اکسس نیاز به مهارت خاصی در کد نویسی دارد . در این نرم افزار استفاده از اکتیو ایکس Codejock در ساخت ریبون با خلاقیت در ایجاد نوار عنوان که دارای سه دکمه مربوط به بستن ، مینیمایز و کوچک کردن پنجره اکسس است و با پائین نگه داشتن موس بر روی آن قابل جابجائی است به زیبائی بکار برده شده . و مورد خیلی جالبتر در این نرم افزار اجرای گزارش بطور خاص است که با جابجائی و کوچک و بزرگ کردن پنجره اکسس قابلیت ریسایز شدن دارد استفاده از فرم بار گزاری در ابتدا و در خلال اجرای نرم افزار هم به جذابیت برنامه افزوده است .
در کل اگر بخواهم در خصوص این نرم افزار اظهار نظری داشته باشم باید بگویم این نرم افزار شاهکار اکسس است . البته شاید دوستان حرفه ای دیگر هم نمونه چنین کارهائی را انجام داده باشند ولی من ندیده ام .
با تشکر از آقای بهرامی بخاطر ارائه این اثر زیبا که باعث شد بنده از تصمیم خداحافظی از اکسس منصرف شوم.